- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
-
- Konu Sahibi Semrakaya28
Hayir neye takildiniz yda szi ne rahatsz etti anlamadim.ben konu sahibi uzerinden konustum ..size ozel soyledgm bsey yok..bu kadar gerilmenize gerek yok yani..ben kndi dusuncemi soyledm.siz niye bu kadar ustunuze alindinz anlamadimYok o zaman ben kocami aldatiyormusum da haberim yokmus.. ögretmenlerim erkek, sinif arkadaslarim erkek kiz karisik, kahve aldigim yerde ki satici erkek, oglumun kreste ki bakicisi erkek vs vs.. töbe töbe ya
üstüme alinmadim sadece dediginiz sey dogru degil. Bir erkek bir kadinla gorusunce aldatma mi olurmus.. Daha sonra kendinizi ifade ettiniz zaten anladim ne demek istediginizi ilk mesajiniza yazdim bunuHayir neye takildiniz yda szi ne rahatsz etti anlamadim.ben konu sahibi uzerinden konustum ..size ozel soyledgm bsey yok..bu kadar gerilmenize gerek yok yani..ben kndi dusuncemi soyledm.siz niye bu kadar ustunuze alindinz anlamadim
Siz kendinizde diyosunuz bakin dediginiz gibi diye...bende bunu dedim..ben masum olmadgni dusundum..sonucta hickimse burda bizim soylediklerimzle koru korune hareket etmiyo .dusuncemizi soyluyoruz..bnde soyledm hepsi bu yaniBence yangina körükle gitmek gibi bisey bu yaptiginiz. Olayi bilip bilmeden aldatiliyorsun demek konu sahibini daha da süphelendirir belki sandigimiz gibi degildir.. Dediginiz gibi ne yazdiklarini ogrenmesi lazim sonra ne yapacaksa yapar zaten
Şifreyi isteyin netten bişey araştırcakmış gibiKilit koymuş galiba kızım her şeyi karıştırıyo diye
Pek alakam olmaz bilgisayarla ama bunu bi denerimŞifreyi isteyin netten bişey araştırcakmış gibi
Konuyu saptirmayin.ben bi kadinla bi erkek konusunca aldatma olur dicek kadar sig beyinli bi insan degilim.kaldi ki benm esim isi geregi aksama kadar insanlarla icice.ve bunun yarisi bayandir.sizin dedgniz gbi olsaydm aksama kadar her konustugunun seceresini tutmam lazimdi...bnm demek istedgm sakli gizli yapilan bsey masum degildr...üstüme alinmadim sadece dediginiz sey dogru degil. Bir erkek bir kadinla gorusunce aldatma mi olurmus.. Daha sonra kendinizi ifade ettiniz zaten anladim ne demek istediginizi ilk mesajiniza yazdim bunu
bakin size cevap vermiyorum artik, anladim ne demek istediginizi konuyu da saptirmamak icin cevap yazmiyorum ama siz daha once yazdiklarimi tekrar tekrar cevapliyorsunuz. ilk yorumunuzda "baska bi kadinla konusmus onemli olan bu..bu basli basina bi aldatma zaten.." yazdiniz o bana tuhaf geldigi icin yazma geregi duydum sonra kendinizi ifade edince anladim ne demek istediginizi ve cevap vermiyorum. Sizde lutfen artik cevap vermeyin konu sizin ve benim dusuncem degil.Konuyu saptirmayin.ben bi kadinla bi erkek konusunca aldatma olur dicek kadar sig beyinli bi insan degilim.kaldi ki benm esim isi geregi aksama kadar insanlarla icice.ve bunun yarisi bayandir.sizin dedgniz gbi olsaydm aksama kadar her konustugunun seceresini tutmam lazimdi...bnm demek istedgm sakli gizli yapilan bsey masum degildr...
ne yani senden soğumasının bahanesi bu muMerhaba kızlar,5 yaşında bir kızım var ve 3 tane ölü bebek doğurdum birinin 1,5 ay önce kalbi durmuştu o günden sonra eşimin bana olan ilgisi azaldı tekrar hamile kalmam için çalışmalara başladık ama bugün eşimi internette bi yerde bi kadınla konuşurken gördüm ama ne konuştuklarını okuyamadım sizce ne yapmalıyım eşime söylesem kızar mı ya da yanlış mı anladım
bende aynen bunu sorucaktım, yani bilgisayar açık yazışmayı görüyorsunuz ve neden bakmıyorsunuz ne yazdığınaBilgiayarı açık bırakıyor, siz karşıdakinin kadın olduğuna bakıyorsunuz, ama sonra ne konuştuklarına bakmayıp kapatıyorsunız. Şimdi de "acaba mı, yoksa yanlış mı anladım" filan... çok saçma. Bu kadar işkillendiyseniz gözünüzün önündeki şeye niye bakmayıp, arkanızı dönüp gittiniz o zaman? Hiç inandırıcı değil bu.
Bir kadınla konuşması direkt aldatmak anlamına gelmiyor. Kimdir, Ne konuştular o bile belli değil. Belki iş yerinden mesele, belki başka bir şey. Boşuna ortalığı velveleye vermeden önce düzgünce sorun bari. Ama ne bileyim bu konu benim mantığımda oturmadı açıkçası. Bu kadar dert decek olan zaten gözünün önündeki şeye bakardı. İlginç.