Eşimi bir kadınla konuşurken yakaladım :(

Yok o zaman ben kocami aldatiyormusum da haberim yokmus.. ögretmenlerim erkek, sinif arkadaslarim erkek kiz karisik, kahve aldigim yerde ki satici erkek, oglumun kreste ki bakicisi erkek vs vs.. töbe töbe ya
Hayir neye takildiniz yda szi ne rahatsz etti anlamadim.ben konu sahibi uzerinden konustum ..size ozel soyledgm bsey yok..bu kadar gerilmenize gerek yok yani..ben kndi dusuncemi soyledm.siz niye bu kadar ustunuze alindinz anlamadim

Hayir neye takildiniz yda szi ne rahatsz etti anlamadim.ben konu sahibi uzerinden konustum ..size ozel soyledgm bsey yok..bu kadar gerilmenize gerek yok yani..ben kndi dusuncemi soyledm.siz niye bu kadar ustunuze alindinz anlamadim
üstüme alinmadim sadece dediginiz sey dogru degil. Bir erkek bir kadinla gorusunce aldatma mi olurmus.. Daha sonra kendinizi ifade ettiniz zaten anladim ne demek istediginizi ilk mesajiniza yazdim bunu

Bence yangina körükle gitmek gibi bisey bu yaptiginiz. Olayi bilip bilmeden aldatiliyorsun demek konu sahibini daha da süphelendirir belki sandigimiz gibi degildir.. Dediginiz gibi ne yazdiklarini ogrenmesi lazim sonra ne yapacaksa yapar zaten
Siz kendinizde diyosunuz bakin dediginiz gibi diye...bende bunu dedim..ben masum olmadgni dusundum..sonucta hickimse burda bizim soylediklerimzle koru korune hareket etmiyo .dusuncemizi soyluyoruz..bnde soyledm hepsi bu yani

Bilgiayarı açık bırakıyor, siz karşıdakinin kadın olduğuna bakıyorsunuz, ama sonra ne konuştuklarına bakmayıp kapatıyorsunız. Şimdi de "acaba mı, yoksa yanlış mı anladım" filan... çok saçma. Bu kadar işkillendiyseniz gözünüzün önündeki şeye niye bakmayıp, arkanızı dönüp gittiniz o zaman? Hiç inandırıcı değil bu.
Bir kadınla konuşması direkt aldatmak anlamına gelmiyor. Kimdir, Ne konuştular o bile belli değil. Belki iş yerinden mesele, belki başka bir şey. Boşuna ortalığı velveleye vermeden önce düzgünce sorun bari. Ama ne bileyim bu konu benim mantığımda oturmadı açıkçası. Bu kadar dert decek olan zaten gözünün önündeki şeye bakardı. İlginç.

üstüme alinmadim sadece dediginiz sey dogru degil. Bir erkek bir kadinla gorusunce aldatma mi olurmus.. Daha sonra kendinizi ifade ettiniz zaten anladim ne demek istediginizi ilk mesajiniza yazdim bunu
Konuyu saptirmayin.ben bi kadinla bi erkek konusunca aldatma olur dicek kadar sig beyinli bi insan degilim.kaldi ki benm esim isi geregi aksama kadar insanlarla icice.ve bunun yarisi bayandir.sizin dedgniz gbi olsaydm aksama kadar her konustugunun seceresini tutmam lazimdi...bnm demek istedgm sakli gizli yapilan bsey masum degildr...

Konuyu saptirmayin.ben bi kadinla bi erkek konusunca aldatma olur dicek kadar sig beyinli bi insan degilim.kaldi ki benm esim isi geregi aksama kadar insanlarla icice.ve bunun yarisi bayandir.sizin dedgniz gbi olsaydm aksama kadar her konustugunun seceresini tutmam lazimdi...bnm demek istedgm sakli gizli yapilan bsey masum degildr...
bakin size cevap vermiyorum artik, anladim ne demek istediginizi konuyu da saptirmamak icin cevap yazmiyorum ama siz daha once yazdiklarimi tekrar tekrar cevapliyorsunuz. ilk yorumunuzda "baska bi kadinla konusmus onemli olan bu..bu basli basina bi aldatma zaten.." yazdiniz o bana tuhaf geldigi icin yazma geregi duydum sonra kendinizi ifade edince anladim ne demek istediginizi ve cevap vermiyorum. Sizde lutfen artik cevap vermeyin konu sizin ve benim dusuncem degil.

Biraz arastir.Sakin davran farkettigini bilmesin.Eger oyle bisey varsa col surmez kendini ele verir.Sunu kabul etmek gerekki erkekler kadinlar kadar akilli degiller .Bu halti yiyen erkekler eninde sonunda kendilerini ele veriyorlar.

Merhaba kızlar,5 yaşında bir kızım var ve 3 tane ölü bebek doğurdum birinin 1,5 ay önce kalbi durmuştu o günden sonra eşimin bana olan ilgisi azaldı tekrar hamile kalmam için çalışmalara başladık ama bugün eşimi internette bi yerde bi kadınla konuşurken gördüm ama ne konuştuklarını okuyamadım sizce ne yapmalıyım eşime söylesem kızar mı ya da yanlış mı anladım
ne yani senden soğumasının bahanesi bu mu

bunu mu buldun kendince?

zaten bir tane sağlıklı hayatta çocuğunuz varmış o bebeklerden biri yaşasaydı da birşey değişmezdi ki

Önce bir iyice anla ne olduğunu sonra diyeceğini de. Yani iş ile ilgili bir şey olabilir, başka bir durum olabilir. Direk adama beni aldatıyorsun etiketini yapıştırırsan ve eşinin bu konuda sana karşı herhangi bir yanlışı yoksa, yaptığın bu muamele onu çok kırar.

Şahsen benimde arada sohbet ettiğim normal erkek arkadaşlarım var. Bir erkek arkadaşım olsa ve bu kişilerle konuştuğumda bana direk "vay efendim sen beni aldatıyorsun, bir erkekle konuştuğunu" gördüm dese, önce ona o konuşmayı okutur, sonra da bana güvenin demek ki bu kadarmış der yol veririm. Hassas konular bunlar, öyle anlayıp dinlemeden suçlamak büyük hata olur.

..... 3 tane ölü bebek doğurdum birinin 1,5 ay önce kalbi durmuştu o günden sonra eşimin bana olan ilgisi azaldı ......

bu kısmı anlayamıyorum ,ne demek eşinizin ilgisi siz bebek kaybettikten sonra azalıyor .böyle sebep mi olur allah aşkınıza öyle ilgi hiç olmasın daha iyi. sanki sadece o kaybetti sizin için daha acı olan bi durumda destek olacağı yerde ki yaşadığınız çok zor bi şey,ilgisini azaltmayı mı tercih ediyor.

konuşma kısmına gelirsek bi bayanla konuşması tabiki aldatması anlamına gelmez hepimiz konuşuyoruz iş için ya da başka sebeplerden ,gene de peşini bırakmayın bu konunun, emin olana kadar bence hiç sesinizi çıkarmayın.

Pardon ama neye kızıyor nereye kızıyor , görmüşsün yanlış anlaşılma olmasın diye soracaksın , varsa bişe sormak zaten hakkın kendine güven biraz üstüne nasıl hakimiyet kurmuş öyle eş değil evin çalışanısın sanki , alla alla ya

Boşanmayacaksan hiç açma konuyu..
Ama birşeyler netleşsin diyorsan öğren.
.

açıkcası kızınız bilgisayarı kurcalar diye bilgisayara şifre koyması saçma geldi bana.kendiniz bir şeye bakacakmışsınız gibi şifreyi isteyin.eğer size şifreyi vermezse anlayın ki bir haltlar karıştırıyor.bir de sen söyle ben bakayım falan derse sen yokken de oyun falan oynarım,bir şeyler okurum canım sıkılıyor diyebilirsiniz.eğer konuştuğu kişiyle farklı bir durum varsa numara verme falan da olmuş olabilir.telefonuna da bakın derim.tüm bunları o anlamadan yapın.delil bulunca eşinize söylersiniz şimdilik hiç bir şey demeyin.

bir de hamile kalmadan doktora görünün bence.bır yakınım da aynı durumdaydı tedavi olması gerekti.sonra doktor kontrolunde hamile kaldı.geçmiş olsun size de.

o bilgisayarın şifresi siz de niye yok? evde sizin bilmediğiniz şifre olması da bana göre yanlış. eşinizin işi ne ki? ayrıca her bayanla konuşma aldatma olmayacağı gibi bir eşin diğerine kiminle konuşuyordun demesi de suçlama olmaz. düzgün bir üslupla hem kimle konuştuğunu hem de bilgisayara koyduğu şifreyi sorun bence. zaten bebek kaybetmişsin. hassassın.

Bilgiayarı açık bırakıyor, siz karşıdakinin kadın olduğuna bakıyorsunuz, ama sonra ne konuştuklarına bakmayıp kapatıyorsunız. Şimdi de "acaba mı, yoksa yanlış mı anladım" filan... çok saçma. Bu kadar işkillendiyseniz gözünüzün önündeki şeye niye bakmayıp, arkanızı dönüp gittiniz o zaman? Hiç inandırıcı değil bu.
Bir kadınla konuşması direkt aldatmak anlamına gelmiyor. Kimdir, Ne konuştular o bile belli değil. Belki iş yerinden mesele, belki başka bir şey. Boşuna ortalığı velveleye vermeden önce düzgünce sorun bari. Ama ne bileyim bu konu benim mantığımda oturmadı açıkçası. Bu kadar dert decek olan zaten gözünün önündeki şeye bakardı. İlginç.
bende aynen bunu sorucaktım, yani bilgisayar açık yazışmayı görüyorsunuz ve neden bakmıyorsunuz ne yazdığına :KK14:

X