Eşimi bir kadınla konuşurken yakaladım :(

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
36
Merhaba kızlar,5 yaşında bir kızım var ve 3 tane ölü bebek doğurdum birinin 1,5 ay önce kalbi durmuştu o günden sonra eşimin bana olan ilgisi azaldı tekrar hamile kalmam için çalışmalara başladık ama bugün eşimi internette bi yerde bi kadınla konuşurken gördüm ama ne konuştuklarını okuyamadım sizce ne yapmalıyım eşime söylesem kızar mı ya da yanlış mı anladım

Ilk once anlamadgim hemen tekrar hamile kalmak icin aceleniz ne..vucudunuz ruhunuz bi toparlansin kendnize zaman taniyin...ne konustugu onemli degil baska bi kadinla konusmus onemli olan bu..bu basli basina bi aldatma zaten..

Ilk once anlamadgim hemen tekrar hamile kalmak icin aceleniz ne..vucudunuz ruhunuz bi toparlansin kendnize zaman taniyin...ne konustugu onemli degil baska bi kadinla konusmus onemli olan bu..bu basli basina bi aldatma zaten..
Nasil yani? diyelim ki is yerinden biriyle bi is hakkinda konusuyor o zaman da mi aldatma? Adam hic evden cikmasin o zaman

İkinci çocuğu istediğimiz için hemen başladık

Kızar mı ne ya eşin normalde nette kadınlarla konuşmuyo heralde, bence yanlış anlaşılcak gayette bişe var ortada. O an neden sormadın ki kimle konuşuyosun diye? Sakinliğine şaşkınım....
Bilgisayarı açık birakmııştı kendisi yoktu bende sonra bişey demedim

ne konustugu onemli degil baska bi kadinla konusmus onemli olan bu..bu basli basina bi aldatma zaten..
Yok o zaman ben kocami aldatiyormusum da haberim yokmus.. ögretmenlerim erkek, sinif arkadaslarim erkek kiz karisik, kahve aldigim yerde ki satici erkek, oglumun kreste ki bakicisi erkek vs vs.. töbe töbe ya

Nasil yani? diyelim ki is yerinden biriyle bi is hakkinda konusuyor o zaman da mi aldatma? Adam hic evden cikmasin o zaman
Esinin ilgisinn azaldgindan bhsetmis konu sahibi..ayrica gizli sakli yazistigi belli ..sorsada cvbini alamayacak o kesin..okuyup ne konustuklarini ogrenmesi lazim tabiki..ama ben pek iyimser bakamadim olaya.

Sen hiç bişe sorma boşuna çünkü evet konuşuyorum demez. Bilgisayarı kurcukla geçmişe falan bak yani anlamadım böle bi şüphe varken nasl sakinsin benim aklıma ilk bilgisayara bakmak telini karıştrmak falan gelir.

Sanki seninde pek umrunda değil gibi yani aldatıldığını öğrensen napcaksın? Çocuk yapmaya devam mı edersin, sanki öyle gibi

Kilit koymuş galiba kızım her şeyi karıştırıyo diye

Esinin ilgisinn azaldgindan bhsetmis konu sahibi..ayrica gizli sakli yazistigi belli ..sorsada cvbini alamayacak o kesin..okuyup ne konustuklarini ogrenmesi lazim tabiki..ama ben pek iyimser bakamadim olaya.
Bence yangina körükle gitmek gibi bisey bu yaptiginiz. Olayi bilip bilmeden aldatiliyorsun demek konu sahibini daha da süphelendirir belki sandigimiz gibi degildir.. Dediginiz gibi ne yazdiklarini ogrenmesi lazim sonra ne yapacaksa yapar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…