Öyle bir şey ki hiç birşey düşünmedim ister inan ister inanma şuan sen yazıyorsun ve ben dehsete kapıldım öyle kör olmusumki düşünemiyormusumOffff offffffff birilerinin kulağına giderse tüm okula canlı yayın.
Aaa ye artık sendeSen cocuklarindan, esinden utanmiyorsun da burada yazilanlar mi seni kendine getirecek? Yersen:) yemedim kusuruma bakma artik :)
Çok haklısın az bile bunlar bana gercekden çok üzgünüm kendimi bu duruma düşürdüğüm icinAy valla ben de bunu anlamıyorum sevmeden evlilik zor da sevişip iki çocuk yapmak kolay herhalde. Madem ayrılmayı kafanıza koydunuz başka adamlarla tebelleş olacağınıza okusaydınız meslek edinseysiniz insan gibi. Azıcık aklınızı başınıza alın iki çocuğunuz var yediğiniz halt duyulsa rezil olursunuz. Boşanın gidin annenizin evine en azından bi süreliğine kendinizi bilmemne konumuna koydurmayın allahaşkına. Size zerre acımam da günah o çocuklara. İş bulur düzeninizi kurarsınız sonrada kalbiniz kime isterse ona atar. Böyle olmaz. Aklınızı başınıza alın.
yazık ya insanı aşk bu duruma getirir miInsanin onurlu, ahlaklı anne babası yoksa ölsünler daha iyi.
Öyle bir şey ki hiç birşey düşünmedim ister inan ister inanma şuan sen yazıyorsun ve ben dehsete kapıldım öyle kör olmusumki düşünemiyormusum
Ister inanın ister inanmayın yazmadan önce durumum yazdıktan sonra durumum herşeyi farklı açıdan görmemi sağlamaları yalan gelecek ama sadece önüme bakmışım hiç bir detayı düşünmedim herkes acıda olsa tokat gibi gerçekleri yazıyor sık oluyorum bunları nasıl dusunmedimTelefon numaranı değiştir. Eşinden rica et öğretmenle iletişimi o sağlamaya başlasın. Sebebini sorarsa bir anneyle aralarında hos olmayan bir şey geçmiş muhatap olmak istemiyorum ben de. Daha geç değil iyice batmadan bu hatadan dönebilirsin. Kendine çeki düzen ver ve aynada iki çocuk annesi olduğunu hatırlat kendine. Herseyi tOpladiktan sonrada oturup bosanmayi düşün. Böyle mutsuz yaşanmaz.
Yapacağın hata çocuklarına öyle bir etiket olarak yapışır ki tüm hayatın boyunca kendini affetiremezsin. Yapma yazıktır onlara. En çok onları düşün.Ister inanın ister inanmayın yazmadan önce durumum yazdıktan sonra durumum herşeyi farklı açıdan görmemi sağlamaları yalan gelecek ama sadece önüme bakmışım hiç bir detayı düşünmedim herkes acıda olsa tokat gibi gerçekleri yazıyor sık oluyorum bunları nasıl dusunmedim
Çok haklisiniz kendi içinde yaşıyorum durumu her açıdan görmemi sağladı herkes yemin ederim bitti bu is açıklama bile yapmadan önce numaramı sonra veli olarak esimi yonlendircemMadem bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz, yol yakınken vazgeçin bu sevdadan. Görmüyor musunuz, kendi ellerinizle hayatınızı mahvetme üzeresiniz. Karşınıza çıkan adamda sizin duygusal boşluğunuzun farkında ve sizi kullanmak için, iki yakınlık göstermiş.
Tövbe edip, kendinizi toparlayın.Siz evli, karşı taraftaki evli. Ayağınıza dolaşacak, pişmanlığını kat be kat yaşayacağınız belli olduğu bu pis işten bir an evvel dönün derim.
Burda yazılan yorum ve hakaretlerle içiniz soğumayacak.Öyle bir şey ki hiç birşey düşünmedim ister inan ister inanma şuan sen yazıyorsun ve ben dehsete kapıldım öyle kör olmusumki düşünemiyormusum