Esimi aldattim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki değil üç
acaba bu kadina cevap yaziyoruz kotu mu ediyoruz yok yadirgamiyin basiniza gelir lafina hic uymayan bir durum namus seref insanim iki bacaginda degil kalbinde bitiyor ya akillli bir kadin bakti esini sevmiyor karsina al konus bosa ne bileyim. ya bosansan bile metres olmakta berbat bir durum sen bir annesin anne iki tane evladin var onlarin da evlatlari olcak sonunu isigini mezarini hic mi dusunmuyon ve buna ask diyorlar s c..m oyle aska . vallah siniendim heee

Çok haklisin şurum durmuş gibi ben nasıl yapabildim

Haklisin hemde cok

Yaşadığınız aşk değil sadece adam seni kullanıyor bunu bil. Kendine değer ver sen kimsenin o... değilsin. Gözünü aç. Çocukların böyle bir anneyi mi hakediyor bir düşün. Kimse için değil yavrularının gururu için vazgeç.

Walla hayat o kadar ucuz değil, yakışıklı olmayan, evli bir adamı, galiba da eşini seven birini sevdigini zannediyorsun, sonra çok başını duvarlara vurursun ben nasıl yıktım gül gibi yuvami diye, seni şimdi böyle aldatan, yarın sen varkende başkası ile yapar, gerçek isen şayet zor durum ama buni yaşamaya inat eden sizsiniz

Çocuğumun öğretmeni o mecbur olduğum
İstemediğini söylemiştin dimi o koşmuştu peşinden çocuğunu öyle bir eğitimciden alacağı hiç birşey yok zaten okul müdüründen ve onun haricinde ilk bu tacize maruz kaldığınız andan itibaren yapacağınız o kasar çok şey varmış ki hepsini görmemek işinize gelmiş ne yazık ki çocuğunuzun okulunu sınıfını bir şekilde değiştirin artık şikayet etmek için çok geç kalmışsın elinde delilleri var adamın ben zorla yapmadım dese yeri karşılık verilmiş artık bir bahane ile çocuğun okulunu değiştir sınıfını demiyorum bir daha yazarsan ulaşırsan seni gerekli yerlere şikayet ederim demen yeterliydi mesleğini bir hiç uğruna kaybetmek isrmezdi ayrıca dikkatini çekerim sınıfını değil okulunu değiştir ve numaranızı da en koşa sürede değiştirip tedavi olursanız sorun kökünden çözülür

Offff offffffff birilerinin kulağına giderse tüm okula canlı yayın.
Sadece canlı yayın mı?
Toplumumuzda aile yakınlarının yaptıklarıyla etiketlenir insanlar. Kendi onuru ve gururunu değil çocuklarının nasıl anılacağını, o okulda o çocukların nasıl yaftalanacağını ve dışlanacağını da düşünmüyor kadın.

Ay valla ben de bunu anlamıyorum sevmeden evlilik zor da sevişip iki çocuk yapmak kolay herhalde. Madem ayrılmayı kafanıza koydunuz başka adamlarla tebelleş olacağınıza okusaydınız meslek edinseysiniz insan gibi. Azıcık aklınızı başınıza alın iki çocuğunuz var yediğiniz halt duyulsa rezil olursunuz. Boşanın gidin annenizin evine en azından bi süreliğine kendinizi bilmemne konumuna koydurmayın allahaşkına. Size zerre acımam da günah o çocuklara. İş bulur düzeninizi kurarsınız sonrada kalbiniz kime isterse ona atar. Böyle olmaz. Aklınızı başınıza alın.

Işte bu yüzden buradayım burada bir çok bakış acisi var acı yazan da her ne kadar kizsada son bir kere akıl veren inanın yazılan herşey kabulum ve bana tokat bi ders olacak

Sen cocuklarindan, esinden utanmiyorsun da burada yazilanlar mi seni kendine getirecek? Yersen:) yemedim kusuruma bakma artik :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…