- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
O kadar mutsuzumki ölüyorum yemin ederim ben nasıl bu halâ geldim bende yıllar önce buradan yazıklar olsun derdim inanirmisinKınamak olmaz tabiki ama aşkta bitti ise o ev sana batar seni mutsuz eder cocuklarındanda uzaklaştırır ayrıl kocandan yeni bir hayata basla cocukların la
Bende kendimden utaniyorum emin ol.. Allah kimseye yasatmasin kimse böyle başlamaz hayata.. çok acı şeyler duyacağımı biliyorum burdan kimse büyük konuşmasın sadece kimseye olsunda istemem cevap icon teşekkür ederim
Farkındayım ama nasıl bu halâ geldim biliyorum herşeyi ama neden düşünmeden yapamıyorum nefret ediyorum kendimden"gece 12den sonra herkez uyuduğunda 25-30 dk kadar yazisiyoruz o benimle cinsellik yasayacağı anı iple çakıyor benimle o yaşayacağımız şeyin detaylarini yaziyor yani açık saçık konuşuyor.." sizin aşk dediğiniz şeye adamın bakış açısı.
Yasayacağı anı iple çaktıktan sonra hayatına bakacak!!
sora ikinci covuk icin antreman,:)"gece 12den sonra herkez uyuduğunda 25-30 dk kadar yazisiyoruz o benimle cinsellik yasayacağı anı iple çakıyor benimle o yaşayacağımız şeyin detaylarini yaziyor yani açık saçık konuşuyor.." sizin aşk dediğiniz şeye adamın bakış açısı.
Yasayacağı anı iple çaktıktan sonra hayatına bakacak!!
Aldatma konusuna gelince hiçbir evli erkek ya da kadin durduk yere bir başkasına yonelmez.
Yaptığınız hatadan dönerek göstermiş olursunuz pişmanlık ve nefret samimiyetinizi.Farkındayım ama nasıl bu halâ geldim biliyorum herşeyi ama neden düşünmeden yapamıyorum nefret ediyorum kendimden
Sözlerin okadar doğruki ben buraya bir sürü hakareti göze aldım keşke herkes sonuna kadar okusa ben acı çekerek anlattım yazılan herşey tokat gibi gelsin istedim belki aklım başıma gelir oturur tovbee ederimDuygusal boşluğunuz tavan noktada, azıcık o tavanda farenin gördüğü ışık gibi ışık görüp oraya sızıp o tavanı delmeye çalışıyorsun....Boşansan da boşanmasan da bu pislik erkekler hep çıkacak karşına... Haaaa merak etme onunla bişey yaşadığında Nirvanaya ulaşmıcaksın aksine pişman olacaksın... Boşanmış olsan karşında senin gibi boşanmış veya bekar karakter olsaydı daha başka yorumlar olabilirdi... Bu arada bu aşk denilen kavram senin yaşadığın duygular değil be güzelim.... Azıcık akıllı ol, koyverme hemen...
Bizim bir arkadaşımız var. Evli 3 çocuğu var. Karısı sevgili etmiş kendine adamı evden attı. Şimdi boşaniyorlar. Adam perişan halde. Çocuklar da öyle. Sadık kalmıyorsunuz bari insan gibi ayrılın yada diğer ilişkiyi hemen bitirin. Birde evli çocuklu insanlarsiniz. Aşkın adını kirletmeyin. Allah ıslah etsin