• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime tahammül edemiyorum ciddi bunalim yasiyorum lutfen fikir verin

Zeynepcikkkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
6
1
1
28
4 yillik evliyim 26 aylik kizim var son 2 yildir metanfetamin bagimlisi esimle mucadele ediyorum bide 2 yaş sendromu denilen donemi yasiyorum kizimla bitmesi gereken evliligimi cocugumun ufak olusu ve sahip cikmayan ailem yuzunden surdurmekteyim aldatildim defalarca siddete maruz kaldim ama caresizlikle rabbime siginiyorum ama kizimla bu donemi atlatmak beni cok zorluyo kafami dagitmak icin tyt sinavina hazirlaniyorum disardan lisemi bitirip üniversiteyi de bitirmeyi hedefliyorum ama bu surec de bana ne iyi gelir

4 yillik evliyim 26 aylik kizim var son 2 yildir metanfetamin bagimlisi esimle mucadele ediyorum bide 2 yaş sendromu denilen donemi yasiyorum kizimla bitmesi gereken evliligimi cocugumun ufak olusu ve sahip cikmayan ailem yuzunden surdurmekteyim aldatildim defalarca siddete maruz kaldim ama caresizlikle rabbime siginiyorum ama kizimla bu donemi atlatmak beni cok zorluyo kafami dagitmak icin tyt sinavina hazirlaniyorum disardan lisemi bitirip üniversiteyi de bitirmeyi hedefliyorum ama bu surec de bana ne iyi gelir
Ne desem bilemedim , keşke aileniz sahip çıksa ve siz o evde durmasanız 😔

Kızınızı , tek çocuğunuzu, çok ağır bir uyuşturucu madde bağımlısı ile aynı evde yaşamasına izin mi veriyorsunuz.?? Polise gidin uyuşturucu madde satışı yaptığı konusunda , hiç olmazsa tutuklanır ve ceza alır siz de kurtulursunuz

Kızınızı , tek çocuğunuzu, çok ağır bir uyuşturucu madde bağımlısı ile aynı evde yaşamasına izin mi veriyorsunuz.?? Polise gidin uyuşturucu madde satışı yaptığı konusunda , hiç olmazsa tutuklanır ve ceza alır siz de kurtulursunuz
Uyusturucu kullanicisi olmak maalesef bu ulkede suc degil hatta zina da suc degil tum bunlari yasadim tecrubeyle sabittir.. bende zaten caresizlikten bu adamla ayni evde kizimla yasamaya calisiyorum diyorum

Asla barinabiliceginiz bi ortam degil cocugunuz varsa devletin bana muhtacsin deme sekli siginma evi bi cozum degil
Bagimli adamla yasamaktan daha mi zor?

Aile yok, egitim yok, iş yok, gelir yok... Çözüm olacak tek kapıyı da kabul etmiyorsunuz.

Çocuğunuz da şiddet görmeye başlarsa ne olacak? Yeniden hamile kalırsanız ne olacak?

Aile yok, egitim yok, iş yok, gelir yok... Çözüm olacak tek kapıyı da kabul etmiyorsunuz.

Çocuğunuz da şiddet görmeye başlarsa ne olacak? Yeniden hamile kalırsanız ne olacak?
Sigin

Çocuğunuz da şiddet görmeye başlarsa ne olacak? Yeniden hamile kalırsanız ne

Kötü bir durum yani ne söylesem bilmiyorum çok üzüldüm. voşanın gidin desem aileniz kabul etmiyor kadın sığınma evi desem o ayrı dert. Çok üzgünüm çok

Back