- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.269
Sağol bebisim sen de iyi ki varsın, yoksa nerden ibret alırdık.Yaaa iyi ki varsınız , psikoloğa para harcamıyorum hepiniz psikiyatr
Tam senin arayıp bulamadığın işte.Burada eniştenin tutumu müthiş. Ama görümcem yani eşimin kültüründe olan kadının ona yaptığı haksızlık bana dokunuyor. Anlatabiliyor muyum? Yani kadın erkek kardeşiyle iş yapmazsa , eşinin ailesiyle Yapmaz. Bastırtmış eşini ailesine karşı. Onlarde aile reisi görümcem bizde eşim olsun isteniyor. Konu bı
Görümceye bravo valla hükümet gibi kadın. Hem kocasına sözünü dinletiyor hem kardeşine. Erkek egemen kültürün köküne bombayı koymuş.Burada eniştenin tutumu müthiş. Ama görümcem yani eşimin kültüründe olan kadının ona yaptığı haksızlık bana dokunuyor. Anlatabiliyor muyum? Yani kadın erkek kardeşiyle iş yapmazsa , eşinin ailesiyle Yapmaz. Bastırtmış eşini ailesine karşı. Onlarde aile reisi görümcem bizde eşim olsun isteniyor. Konu bı
Burada eniştenin tutumu müthiş. Ama görümcem yani eşimin kültüründe olan kadının ona yaptığı haksızlık bana dokunuyor. Anlatabiliyor muyum? Yani kadın erkek kardeşiyle iş yapmazsa , eşinin ailesiyle Yapmaz. Bastırtmış eşini ailesine karşı. Onlarde aile reisi görümcem bizde eşim olsun isteniyor. Konu bı
Aynen. Yaşadıkları ataerkil toplumun kendi cinsi için sunduğu konfordan el çekmiş karısını sevdiği için, huzurunu tercih ettiği için feragat etmiş. Aşk budur abi.Hayır enişteye yapılan değil görümcenim evliliginde söz hakkı olup senin olmaman dokunuyor sana. Eniştenin senin gibi boşanmaktan korktuğunu da sanmıyorum. Çünkü bahsettiğin kültürde boşanmış erkek olmak hayatında bir olumsuzluğa sebep olmaz.
Adam hayatından memnun büyük ihtimalle.
Sen kendi değer görmeyisine bakacağına onlara takıyorsun kafayı. Enişteye yapılan zoruna gidiyormuş, vah vah. Sanki kendin el üstünde tutulduğun muhteşem bir evlilik yaşıyorsun.
Ya bir de hakikaten ne denilmesini bekliyor acabaSağol bebisim sen de iyi ki varsın, yoksa nerden ibret alırdık.
İmzamı basarım. Bileziklerimle araba aldık ve kaynanam benim üzerime olduğu için çok üzgün. Değişik kafa ya anlamıyorum hele erkek aileye yardım edip birşey aldığında da sanki tek erkek alıyor sanıyorlar biz evde yaşamıyoruz sanki.Bu arada bak sana bir örnek vereyim benim eşimin de ailesi çok ataerkil kafadadir. Araba aldık ve ben bileziklerimi verdim o araba da şu an ruhsatı benim üzerimde eşimin ailesi de bunu bilir ve benim arabam olduğunu söyledi eşim de . Şimdi biz boşanma durumuna gelsek ortak mal zaten ikiye bölünecek bunu biliyorum ki bilezik kalsa kanunen benim hakkımdi. Ama alınan şeyin ruhsatını kendi üzerime aldım neden ? Çünkü öbür türlü olsa "oğlumuz araba aldı " olacaktı . Sen bu evi alırsan ne olacak oğlum ve kızım ev aldı . Boşanma aşamasında nasıl bir hak arayacaksın . Birikmiş para da yok tapu kimin üzerine oalcak büyük ihtimal kayinvalidenin bosanirsan sana kuruş koklatirlar mi
İyi de o arkadaşım Otrera ile aramızdaki bir espiri, yarın da başka bir şey yazacağım. Konu bu mu şimdi?Profilinde kudur yazıyor, bu normal mi? Hayır değil. Muhalif ruhlu bir insansın, ve seninle uğraşılmaz. Hani mahallede selam verilmeyen komşu olur ya o gibisin benim için. :)
İstediklerini düşünsünler açıkçası çok umrumda değil ama zamanla öğreniyorlarİmzamı basarım. Bileziklerimle araba aldık ve kaynanam benim üzerime olduğu için çok üzgün. Değişik kafa ya anlamıyorum hele erkek aileye yardım edip birşey aldığında da sanki tek erkek alıyor sanıyorlar biz evde yaşamıyoruz sanki.
Ben okumadım bile yazdığını ama durYa bir de hakikaten ne denilmesini bekliyor acaba
Kocasına da böyle ha.
Gürlüyor, esiyor ama iş sonuca gelinde fısssssss diye bir ses çıkıyor :)
Buraya karşı da aynı.
Esiyor anca
Kadınlar kulubune konu başlıkları açarak;
Aha gittim, aha gideceğim, aha beyaz eşyalarım n'olacak ?
Aha elim kapının kolunda açtım açagım, çıktım, çıkacağım.
Anneme geldim ama eşim blöfümü yemedi tüh tekrar geri dönmem lazım.
Geri göndüm, canım kocişimin güççüklük travmaları var kafasına vura vura adam ediciiim.
Kocam adam olmadı tekrar evi terkediyorum.
Tam terkedecektim ki elalem aklıma geldi, hemen kalmam lazım.
Eyyyy Kadınlar kulubü ! içiniz kötü, fesatsınız, her evliliğin dinamiği hebele hübele.
Kusura bakmayın eyyyy Kadınlar Kulübü hepinizden özür diliyore, ben geldim.
Günlerden bir gün yine kocamı terkedecektim, hadi beni terkettirin.
Hooop ! bana nasıl boşan dersiniz o evin eşyalarında emeğim var en çok beyaz eşyalar için erteliyorum, nasıl götürürüm ?
Kocam beni aradı sondan bilmem kaçıncı şansı vereceğim tekrar.
Kadınlar Kulübü hepinizin çok umurundayım, çatlayın, patlayın. Geberikler sizi.
Ben geldim yine ama sakın bana bilenmeyin mevzu yine kocam.
Aaaaaa durun hele hemen geldim saldırmaya başladınız, gardımı almak kendimi size karşı savunmak zorundayım, buralar çok değişmiş re re re rö rö rö.
Oy ellerim yoruldu.
Eyyorlamam bu kadar.
Alakası yok. Adam bosanmaktan mı korkacak? Demekki seviyor karısını dediklerini de mantıklı buluyor, ailesini kendini ezdirmiyor. Sen aman dul kalmayayım diye kendini ezdiriyorsun olan bu. Sonra evden ayrılıp ayrılıp esyalarımmmm diye konu acıyorsun klasik.
Bunları yaşayan sensin bebeğim, ben değilBen okumadım bile yazdığını ama durhakettin
Aha fitne 64 numero da aramızda katıldı askşdjakldjnfHah "Sana ne, sen şusun, busun"lara geçilmiş, yetişmişim beddua seansına.
Klasik Mavera, hiç şaşırtmıyor duruşuyla(!) ahshs
Sattırıp kızına sıvayamayacak ondan üzülüyorİmzamı basarım. Bileziklerimle araba aldık ve kaynanam benim üzerime olduğu için çok üzgün. Değişik kafa ya anlamıyorum hele erkek aileye yardım edip birşey aldığında da sanki tek erkek alıyor sanıyorlar biz evde yaşamıyoruz sanki.
Heh biz de aynen bu ifadeyle oluyoruz yazdıklarını.
Karısını çok seviyor demiş miydik? Evet...
Aha fitne 64 numero da aramızda katıldı askşdjakldjnf
Hepimiz fitneyiz.
Katip zjxjzjz köyden arsa aldırıcaktı hanfendi çok uğraştı da sizin boklu köyünüz için bileziklerimi veremem dedimSattırıp kızına sıvayamayacak ondan üzülüyor
E yine beddulandı gittiİnsanı beddua ettigi kapıya tekrar muhtaç bırakma sen Yarabbi.