Eşime sürekli ortak ev alalım borca girelim diyen görümce...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam senin arayıp bulamadığın işte.

Görümceye bravo valla hükümet gibi kadın. Hem kocasına sözünü dinletiyor hem kardeşine. Erkek egemen kültürün köküne bombayı koymuş.

Ya kıyamam enişteye mi üzüldün sen sjsjkk
Kendi durumunu hiç görmüyorsun herhalde.

Sen de sizde aile reisinin eşin olmasını istemiyor musun? Aklına eşitlik bile gelmiyor ki hala kabile derdindesin reis derdindesin.
Sen mi olacaktın reis? Kocan eşit olabileceğin biri bile değil ki. Hem bulaşık yıkayan reis mi olur?

Evlilik öyle sandığın gibi birine laf anlatmakla, yola getirmeye çalışmakla ömür tükettiğin bir şey değil.
Neden bile bile seçtiğin adamı şimdi değiştirmeye çalışıyorsun? Sevdiğin tarz bu zaten, olduğu gibi yaşa işte.
Görümcen ataerkil adam sevmiyordur, o da ona göre birini seçmiş.

Aynen. Yaşadıkları ataerkil toplumun kendi cinsi için sunduğu konfordan el çekmiş karısını sevdiği için, huzurunu tercih ettiği için feragat etmiş. Aşk budur abi.

Sağol bebisim sen de iyi ki varsın, yoksa nerden ibret alırdık.
Ya bir de hakikaten ne denilmesini bekliyor acaba
Kocasına da böyle ha.
Gürlüyor, esiyor ama iş sonuca gelinde fısssssss diye bir ses çıkıyor :)
Buraya karşı da aynı.
Esiyor anca
Kadınlar kulubune konu başlıkları açarak;
Aha gittim, aha gideceğim, aha beyaz eşyalarım n'olacak ?
Aha elim kapının kolunda açtım açagım, çıktım, çıkacağım.
Anneme geldim ama eşim blöfümü yemedi tüh tekrar geri dönmem lazım.
Geri göndüm, canım kocişimin güççüklük travmaları var kafasına vura vura adam ediciiim.
Kocam adam olmadı tekrar evi terkediyorum.
Tam terkedecektim ki elalem aklıma geldi, hemen kalmam lazım.
Eyyyy Kadınlar kulubü ! içiniz kötü, fesatsınız, her evliliğin dinamiği hebele hübele.
Kusura bakmayın eyyyy Kadınlar Kulübü hepinizden özür diliyore, ben geldim.
Günlerden bir gün yine kocamı terkedecektim, hadi beni terkettirin.
Hooop ! bana nasıl boşan dersiniz o evin eşyalarında emeğim var en çok beyaz eşyalar için erteliyorum, nasıl götürürüm ?
Kocam beni aradı sondan bilmem kaçıncı şansı vereceğim tekrar.
Kadınlar Kulübü hepinizin çok umurundayım, çatlayın, patlayın. Geberikler sizi.
Ben geldim yine ama sakın bana bilenmeyin mevzu yine kocam.
Aaaaaa durun hele hemen geldim saldırmaya başladınız, gardımı almak kendimi size karşı savunmak zorundayım, buralar çok değişmiş re re re rö rö rö.
Oy ellerim yoruldu.
Eyyorlamam bu kadar.

İmzamı basarım. Bileziklerimle araba aldık ve kaynanam benim üzerime olduğu için çok üzgün. Değişik kafa ya anlamıyorum hele erkek aileye yardım edip birşey aldığında da sanki tek erkek alıyor sanıyorlar biz evde yaşamıyoruz sanki.

Profilinde kudur yazıyor, bu normal mi? Hayır değil. Muhalif ruhlu bir insansın, ve seninle uğraşılmaz. Hani mahallede selam verilmeyen komşu olur ya o gibisin benim için. :)
İyi de o arkadaşım Otrera ile aramızdaki bir espiri, yarın da başka bir şey yazacağım. Konu bu mu şimdi?

Sen NORMAL olmayan evliliğine, NORMAL olmayan kocana kafanı yor. Profil iletililerine, görümcenin eşine, aile ilişkilerine takılacağına kendi evliliğin, bulunduğun ve aslında kendini düşürdüğün “hiç” konumuna kafanı yor. Kendini kandırıyorsun. Dımdızlak bırakılacaksın boşanınca, aslında amaçlarını gayet iyi biliyorsun değil mi?

Tek derdimiz senin boşanmanmış gibi de davramaktan da vazgeç, seni seven biri karşına çıktığında sevilmediğini kendin anlayacaksın. Kafana ne zaman dank edecek bilmiyorum ama.

Beni kocam da seviyor, ailesi de, tabiri caizse el üstündeyim. Lafım sözüm de dinlenir. Kaynanam koskoca kadın, aileyi ilgilendiren her konuda fikrimi alır. Sevilmenin de ne demek olduğunu biliyorum. Görümceni de kocası seviyor bence. Lafı da sözü geçiyor. Sen bize üzülme kısaca.

Ben de diğer kadınlar gibi sevilmeyi hak ediyorum de ve ona göre hareket et.

İstediklerini düşünsünler açıkçası çok umrumda değil ama zamanla öğreniyorlar

Ben okumadım bile yazdığını ama dur hakettin

Sattırıp kızına sıvayamayacak ondan üzülüyor

Aha fitne 64 numero da aramızda katıldı askşdjakldjnf
Hepimiz fitneyiz.

Hepiniz kıskanıyorsunuz Maverayı, kıskanıyorum. Hadi artık bunu itiraf edelim. Böylesine dört başı mamur bir evliliğiniz yok diye, şu güzelim yuvayı dağıtmaya, kadını zorla boşandırmaya çalışıyorsunuz. Hiç mi vicdanınız titremiyor hanımlar?

Erkek gibi erkek koca, kadın sözü mü dinler? Kadına sorar mı fikrini bilmem nesini? Bu kocalığın şanındandır bi kere, evlilik denilen şey tam da budur. Ne o öyle sindirilmiş enişte gibi mi olsun? Öyle sindirilen erkeklerin çükü düşüyormuş bi kere, bilim insanlarının bile bu konuda araştırmaları var. Mavera en bilimsel ve de doğru hayatı yaşıyor. Ayrıca bir parça beyaz eşya kaç lira olmuş haberiniz var mı? Bırakıp nasıl gitsin? Nasıl taşıtsın, nakliyecilere nasıl ulaşsın kadın başına? Çünkü errrkek dediğinin işidir bunlar. Kadın dediğin arada böyle nazlanır "Eve gidiyom hıh" yapar. Tabii ki tam bir koca asla bunu yemez. Yerse sindirilmiş koca olur, yemez ve kadın dediğin tıpış tıpış geri döner ve duruşunu gösterir kocasına.

O duruşu ben bi belgeselde izlemiştim ayrıca da neyse şimdi burada anlatmayayım ahshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…