Ben sizi anlıyorum ama bunu eşinize anlatmak için güçlü olmalısın. Benim eşimin ailesi gibi sülale düşüncesi olamaz emin olun. Bakın evime misafir gelicekken eşim derdi ki “ kardeşimde bizden zaten o da gelir” . Ailedeki kafaya bak heryere sürüyle gidip her işi sürüyle yapıyorlar. Asla damat gelin tarafı yok. Peki ben ne yaptım. “ her misafirde tabikide kardeşin gelmek zorunda değil” . Dedim. Tepkidir bu. Eşim karşı çıktı sen gelinsin alışman lazım dedi ataerkil kafayla deliye dönsemde kabul etmedim Mavera. Gelinsem gelinim kimseye ayak uyduramam ben böyleyim sen evinden sorumlusun dedim.Güzel insan... çok teşekkür ederim iyiyim. Ama gerçekten bu platformun enerjisi gittikçe kötüye gidiyor. Şeytan taşlar gibi muhafız olup insan yargılıyorlar. Ellerinden ceplerinden ne aldım bilmiyorum :) ben de öyle düşünüyorum. Asla bu ortaklığı istemiyorum. Benim düşüncemde herkesin bütçesi ve ailesi ayrı. Eşimin ailesi sülale düşüncesiyle bir şey varsa hepimizin gibi düşünerek hareket etmek istediği için bunu baskıladığı için karşıyım. Enişte mevzusu ise, o adamın da baskı ile yıllarını geçirdiğini hissettiğim ve gördüğüm için konu ile örnekledim.
Bunu ilk kavgayla yaptığım için zor oldu ama sonra eşime yakınlaşarak yaptım. Eşinle mutlu ol dik dur ona yuva kurduğunuzu hissettir sadece ikiniz varmışsınız gibi. Sosyalleş eşine sorumluluk ver birlikte planlar yapın ve fikrini söylemekten korkma. Görümcenden de çekinme