Eşime söyleyeyim mi acaba???

Atalente2723

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
17
8
38
Meb hanımlar 3 ay önce burun ameliyatı oldum. Dr um yanındaki yardımcısı benimle çok ilgilendi çok yardımı dokundu ilk başlarda bi tuhaflık hissetmedim ta ki ameliyat olana kadarAmeliyata girmeden m sj falan attı şimdiden geçmiş olsun diye esimde yanımdaydı gördü ameliyattan sonra odama gelmiş 3 defa ilkinde ben ameliyattaymisim sonraları eşim yanımda diye girmemiş odama bana öyle söyledi. Tabi bunları 1 hf sonra gttgm kontrolde söyledi neyse çok guzeldiniz şimdi daha da güzel oldunuz falan filan en son çıkarken çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim dedim. Adamın cevabı sen benim için ozelsin oldu yiycekmis gibi bakarak afalladim biseyde diyemedim ayrıldım ordan. Şimdi düşünüyorum olanları tel no sunu verip ara beni bişey olursa demeler her gittiğimde eşiniz de geldi mi soruları bon bon yüzüme gözümün içine bakmalar ben mi çok safim acaba şimdi eşimin yanindayken m sj geldi mi ödüm kopuyo ya oysa diye yardım edin napayim

Ayrıca eşimi geçenlerde denedim başka örneklerle bi bakış bi gulumse zemin hazırlar diyo böyle şeylere yani iki tarafta suçlu ona göre ben napayim simdi

Ameliyattan önce alındı tel no ameliyat tarihinde sorun olmuştu gecikmeli oldum. Şahsına verilmiş değil yani

niye bukadar abartıyorsunuzki bidahaki eğer hala kontrolunuz varsa hastaneye gittiğinizde yanaşmaya çalışırsa terslersiniz olur biter eşinize hemen söylemenizde saçma.ayrıca telefon nosunu siz verdiyseniz aranıyorsunuz.ha yok hasta dosyanızdan aldıysa bişey diyemem dediğim gibi çok abartmış ve gözünüzde büyütmüşsünüz

Numaramı ben vermedim, evet belkide ben buyutuyorum bu da eşimin aşırı kiskancligindan herhalde

Numaramı ben vermedim, evet belkide ben buyutuyorum bu da eşimin aşırı kiskancligindan herhalde
hiç takılma madem eşinde kıskanç çaktırma eşinle kontrollere gitmeye çalış eğer telefondan rahatsız etmeye falan başlarsa tehdit et eşime söylerim seni de. olur biter burnun içinde geçmiş olsun Allah şifa versin

Ben ne bileyim böyle bi pislik çıkacağını diyorum ya o son cümleye kadar kötü bişey düşünmedim ya da anlayamadım ve sonrasında şaşırdım gulmedim hoşuma gitti manasında bi tepki vermedim beklemediğim birşeydi bende pişmanım niye ağzının payını vermedim diye bundan sonra bi sorun çıkmaz insallah

Eşim işi dolaysyle gelemedi kontrole kızımla gittim yüzüne bile bakmadım yine de acaba lar var ışte 15 gün önce gittim dr a m sj atar mi ararmi diye eşimin yanında denk gelir die ayyy iyice strese girdim benimki burnumu eski haline getirir Allah muhafaza

Telefon ve teknoloji gelişti artık numara engelleme diye birşey var ...
Sorunda burda zaten ben o şahsın no sunu bilmiyorum kaydetmedim yani ben de de sorun var ben çok buyutuyorum sanirim sinirlerim bozuldu sanirim burada paylasinca daha bi rahatladım nolmuski sanki ararsa eşime veririm ya da m sj atarsa numarayida bilmiyorum zaten eşime derim bu kimmiş diye ben bişey yapmadım sonuçta Allaha şükür niye bu kadar gerildim bende bilmiyorum herhalde ameliyat stresi sişlikler günlük sorunlar vs vs hepinize çok tsk ederim zaman ayırdığınız icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…