eşime söylediğim ağır sözler ...

Esin seni elalemin karilariyla kiyasliyorsa erken bosaldigini da kabul etmeli
Elalemin herifleri gec bosaliyor dememissin neticede ayip eden esin,geri adim atma derim

Çok haklisiniz annesiyle arası hiç iyidegildir zamanında çok elestiriyormus annesi hep bunu söyler durur. Valla hiç bunu düşünmemiştim harika tespit zaten eşim o yuzdende hiç eleştirilmeyi sevmez

Çoğu evlilikte olduğu gibi bunda da tek sorun iletişimsizlik. Yıllarca sus, sesini çıkarma, adam hakaret etsin sonra patla. Allah aşkına konuşun kocalarınızla, derdinizi sıkıntınızı anlatın. Kızsa da, bağırıp çağırsa da anlatmaktan vazgeçmeyin. Düzgün iletişim kurmanın yolu budur ve mutlu evliliğin sırrı düzgün bir iletişim kurmaktır

Ne kadar cirkin bir konusma olmus...gec kalmis birikmis ve kokusup ortaya cikan igrenc sozler...oneriler de bakiyorum da asagi kalir degil yani...konusma yanlis baslamis ve yanlis devam etmis...buradakiler de cirkin sozler ogutluyorlar..boyle olur mu...oturup guzelce konusun,gerekiyorsa bir doktora gitsin,siz de kendinizi degistirin,iki tarafli cabalayin,birbirinizi kirmayin,incitmeyin...

Çok haklisiniz annesiyle arası hiç iyidegildir zamanında çok elestiriyormus annesi hep bunu söyler durur. Valla hiç bunu düşünmemiştim harika tespit zaten eşim o yuzdende hiç eleştirilmeyi sevmez
eleştirilmeyi sevmez ama başkalarını özellikle de seni eleştirmeye bayılır anlaşılan

Valla siz Haklısınız erken boşalma konusunda iki dakika için başlanmaz o işe ilk evlendiğim zaman bizde de vardı bu sorun ama okadarda çabuk değildi 1 yıl içinde zamanla düzeldi kaç yıldır evlisiniz acaba?

İnsan ilk başta üzmemek için hep taviz verip sabredince böyle patlıyor işte. İyi olmuş boşverin.

3 yıllık evliyim
Epeyde zaman geçmiş böle bi hastalık oldunu duymuştum tedavisi vardır heralde,benim eşim araştırmıştı gidecekdik tedavi için bakdım zaman ilerledikçe düzeliyor gerek kalmadı ben 7 yıldır evliyim.Eşinizin tavrı yanlış elâlemin karıları çok ağır olmuş diz yinede akşam tedavi için Güzelce konuşun derim.

Bir iliski sonrasi acikca konussaydiniz da böyle yapmasaydiniz daha iyi olurmuş
Probleminiz cozumsuz degil

Bence haketmiş Özür dileme sakin. O Özür dilesin ve sorununu çözmek için çabalasin ayrıca.

Size göremi erken acaba kabul etmediğine göre ama en azından adam istekli ki sizin yanaşmamanız sorun oluryor
çok özür diliyorum yorumu görünce şu karikatür geldi aklıma
konu sahibi eşimde ilk günlerimizde haftalarımızda böyleydi
sonra düzeldi bu tamamen erkeğin elinde oluyor herdefasında o esnada kendini tutup bir iki saniye beklemeliymiş doctor söylemişti sonra zaten düzeliyor bu durum bunun inan seninle hiç alakası yok
soğuklukla hiiiiç alakası yok

eger esin kendisinde bi eksiklik gormuyorsa bence sexden haberi yok yani sexin iki kisi arasinda ve ikisininde mutlu olmasiyla alakali oldugundan zerre haberi yok... galiba yaptim oldu diyip birakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…