- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.971
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
tam bun yaziyordum lafi agzimdan aldiniz .Elalemin kadınları mı? Nerden biliyormuş ki o elalemin kadınlarını?
Bana o kadar tepki gösterdi ki kendimi suçlu gördüm bendeBaşlık yanlış eşimin bana söylediği ağır sözler olmalıydı ,sen etkiye tepki vermişsin doğal olarak.
Çok haklisiniz annesiyle arası hiç iyidegildir zamanında çok elestiriyormus annesi hep bunu söyler durur. Valla hiç bunu düşünmemiştim harika tespit zaten eşim o yuzdende hiç eleştirilmeyi sevmezgenelde bu elalemden anneler örnek verir aman bak filancanın kızı oğlu şu üniversiteyi kazanmış
şu işe girmiş vb
konu sahibesinin kocası da işi abartıp eşiyle elin kadınlarını kıyaslamış nasıl bir kafaysa
çocukluğuna inmek gerek anası elalemin çocuklarıyla çok kıyasladı herhalde zamanında
Ozaman haklısınız girer girmezse baya sorun varYani açık açık söyleyemem ama yani girer girmez bosaliyo aslında evet istekli ama beni umursamadigini düşünüyorum çünkü hiç bi çabası yok düzelme için
eleştirilmeyi sevmez ama başkalarını özellikle de seni eleştirmeye bayılır anlaşılanÇok haklisiniz annesiyle arası hiç iyidegildir zamanında çok elestiriyormus annesi hep bunu söyler durur. Valla hiç bunu düşünmemiştim harika tespit zaten eşim o yuzdende hiç eleştirilmeyi sevmez
3 yıllık evliyimValla siz Haklısınız erken boşalma konusunda iki dakika için başlanmaz o işe ilk evlendiğim zaman bizde de vardı bu sorun ama okadarda çabuk değildi1 yıl içinde zamanla düzeldi kaç yıldır evlisiniz acaba?
Epeyde zaman geçmiş böle bi hastalık oldunu duymuştum tedavisi vardır heralde,benim eşim araştırmıştı gidecekdik tedavi için bakdım zaman ilerledikçe düzeliyor gerek kalmadı ben 7 yıldır evliyim.Eşinizin tavrı yanlış elâlemin karıları çok ağır olmuş diz yinede akşam tedavi için Güzelce konuşun derim.3 yıllık evliyim
Size göremi erken acaba kabul etmediğine göreama en azından adam istekli ki sizin yanaşmamanız sorun oluryor