- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
aynisini duymaya katlanamayacagi seyi sana neden soyluyor? o sana 'ellerin KARİLARİ' soyle boyle derken cok iyi?Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var. Evlenfigimiz ilk günlerden beri eşimin erken boşalma sorunu vardı. İlk zamanlar bunu konu arasında kendisine söylediğinde öyle bi sorunum yok diyip inkar etti bende o zamandan sonra bu konuyu hiç acmadim. Sonra hamile kaldım çocuk oldu ve sonrasında esimdeki sorun hala devam ediyordu ve bende soğukluk başladı. Sürekli neden isteksiz olduğumu soruyor bende gecistiriyordum senden dolayı demiyordum çünkü ilk zaman dediğimde kabul etmemişti. Ama ben soylemesrmde bir erkek bunun farkında olmaz mı? Doğum yaptığımda veri sürekli bana işte sen çok soguksun ellerin karilarina bak nasillar gibisinden laf soyukor. Dün akşam yemekten sonra yürüyüşe çıktığımız da yine konu soğukluk meselesine geldi ve eşim yine başladı elalemin kadınlarına bak gibisinden başladı söylenmeye bende dayanamadım patladim artık sen kendindeki sorunu bir duzrlt önce ben soguksama senden kaynaklı dedim. Vay sen misin bunu diyen bana etmediğini bırakmadı olayı neredeyse bossnmaya kadar getirdi. Tamam biraz sert bi şekilde söyledim ama sürekli damarima basiyordu. Bende resmen patladim. Şimdi biz tanım Özür dile gönlünü al diyo diğer yanim o haksız diyo. Sizce haksizmiyim?
Bunun ilacı var kremi var rötarı var ama en güzeli diyalog ile çözmenizdi. Bu Türk erkeklerin olağan bir durumu ama düzenli bir sex hayatı ve eşler arasında terapi ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Elalemin karılarına gelecek olursan evet bunu söylemesi ayıp ama bunu söyletmemek lazım diye düşünüyorum.
kadin 'elin erkekleri' dese cinayet cikarak olan erkeklerin, 'elin karilari'ni konusabilmesi, hele ki boyle bi konuda!
kaldiramayacagi lafi karisina da etmeyecek o zaman..ayyy valla öyle elin erkekleri yarım saat yapıyor sen 5 dk var yada yok dese aman aman namus davasına dönerdi olay çoktan
kaldiramayacagi lafi karisina da etmeyecek o zaman..
demek ki elalemin adamlarıyla böyle sohbetlere giriyor benim karım yatakta şöyle böyle diyeBurayı ben de çözemedim neren biliyormuş elalemin kadınlarının yatak odalarını mı dikizliyormuş?
Kocanızın kafası çok değişik bir şekilde çalışıyor.Bende sordum nerden biliyorsun dedim
Bende sordum nerden biliyorsun dedim neymiş fildir fildirmis kadınlar ben sogukmusum tamam yapı itibariyle soğuk gorunuyorum dışardan ama bu cinsellikte kıstas değildir