eşime söylediğim ağır sözler ...

İyi de sorunu da olsa o bir erkek ve senin kocan. Bunu daha farkli bir sekilde cozume ulastirabilirdiniz...

Sizi baska kadinlarla kiyaslamasi hos degil. Ama es olarak cinselligi yasatmiyorsunuz, sonra buraya gelip esim beni aldatti diye konu acarsiniz...

Adam ne yapsin,karisindan istiyor,olmuyor. Gaza getirmek icin ornek veemis,hos mu degil.

Ama erkekler maalesef bunu aldatma gerekcesi olarak goruyor. Her ne kadar siz biz kabul etmesek de. Sonra aldatildim konulari acmayin.

aynisini duymaya katlanamayacagi seyi sana neden soyluyor? o sana 'ellerin KARİLARİ' soyle boyle derken cok iyi?
ben bu mantiga deliriyorum ya! kendi soguksun, senden memnun degilim diyebilir.. ama sen aynisini soyleyince olay kopar.. empati azicik ya.. kaldiramayacagin lafi ya soylemeyeceksin, yada karsiligini alinca cildirmayacaksin..
esine sakince anlatmaya calis durumu, sana bu laflari soylemekte basta o haksiz.. hem ne demek elalemin karilari?

Bence haklısın elin kadınlarını öne sürmek eşine çocuklarının anasına kıyas etmek ne demek ya ?

Bence haketmiş elalemin karılarına bakacağına kendine baksın. Bence çok önemli bir sorun kendi işi bitsin gitsin tam bir bencillik o sorunu çözmesi lazım. Güzelce konuşun zevk almadığınızı sizde istekli olsanız daha iyi olcağını vs. o yollardan anlatın belki tedavi olur yada geçici olarak sprey vs. deneyerek daha iyi olcağını gösterin.

O zaman erkekte karısına onu söyletmeyip tedavi yolunu arasaydı.. Bence yanlış bir mantık. Kadına yükleniliyor bu durumda.

Siz yine az söylemişsiniz! Bana kocam el alemin karısı nasıl sevişiyor gibisinden laf edecek, ben de onu doğduğuna pişman etmeyeceğim! Ben olsam "El alemin herifleri de 50 saniyede boşalmıyor kocacım." derdim.

genelde bu elalemden anneler örnek verir aman bak filancanın kızı oğlu şu üniversiteyi kazanmış

şu işe girmiş vb

konu sahibesinin kocası da işi abartıp eşiyle elin kadınlarını kıyaslamış nasıl bir kafaysa

çocukluğuna inmek gerek anası elalemin çocuklarıyla çok kıyasladı herhalde zamanında

Bende sordum nerden biliyorsun dedim

Bende sordum nerden biliyorsun dedim neymiş fildir fildirmis kadınlar ben sogukmusum tamam yapı itibariyle soğuk gorunuyorum dışardan ama bu cinsellikte kıstas değildir
Kocanızın kafası çok değişik bir şekilde çalışıyor.
Haklı olan sizsiniz ve bu ettiği laf çok ağır bence.

Elalemin karılarına bak diyeceğine önce dönüp kendine baksın ben yetiyor muyum diye,saygısızın söylediğine bakkendi için değişen bir şey yok tabi,hatalı olan o,o gelmiş üstüne dileme özür

Elalemin karılarına kocaları yetiyor diyeceksin olmayacak. .
haklısın canım. .
ön Sevişmeyi uzun tutun..
Olmadı doktor yardımı alın ..
canını sıkma..
O Özür dilesin bi zahmet. .

Ben olsam' nerden biliyorsun elalemin karıları yatakta nasıl' diye sorardım. Böyle bir terbiyesizlik olurmu ya. Siz gecip karşısına 'başkasının eşi erken boşalmıyor'deseniz ne yapar. İnsan söyleceği lafın nereye gideceğini bir hesap eder öyle konuşur.
Öte yandan yaptığını asla haklı çıkarmaz ama erken boşalma sorununu kabul etmediği vede siz gündemde tuttuğunuz için size böyle bir tepki vermiş olabilir kendince ama her ne olursa olsun,böyle bir cümle kurmamalıydı eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…