- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Bende sordum nerden biliyorsun dedimElalemin kadınları mı? Nerden biliyormuş ki o elalemin kadınlarını?
Bende sordum nerden biliyorsun dedim neymiş fildir fildirmis kadınlar ben sogukmusum tamam yapı itibariyle soğuk gorunuyorum dışardan ama bu cinsellikte kıstas değildirElalemin kadınları mı? Nerden biliyormuş ki o elalemin kadınlarını?
Direkt elalemin erkeklerini örnek verecektiniz hafif bile kalmış...elalemin karılarının performansınıda nerden biliyormuş terbiyesiz.Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var. Evlenfigimiz ilk günlerden beri eşimin erken boşalma sorunu vardı. İlk zamanlar bunu konu arasında kendisine söylediğinde öyle bi sorunum yok diyip inkar etti bende o zamandan sonra bu konuyu hiç acmadim. Sonra hamile kaldım çocuk oldu ve sonrasında esimdeki sorun hala devam ediyordu ve bende soğukluk başladı. Sürekli neden isteksiz olduğumu soruyor bende gecistiriyordum senden dolayı demiyordum çünkü ilk zaman dediğimde kabul etmemişti. Ama ben soylemesrmde bir erkek bunun farkında olmaz mı? Doğum yaptığımda veri sürekli bana işte sen çok soguksun ellerin karilarina bak nasillar gibisinden laf soyukor. Dün akşam yemekten sonra yürüyüşe çıktığımız da yine konu soğukluk meselesine geldi ve eşim yine başladı elalemin kadınlarına bak gibisinden başladı söylenmeye bende dayanamadım patladim artık sen kendindeki sorunu bir duzrlt önce ben soguksama senden kaynaklı dedim. Vay sen misin bunu diyen bana etmediğini bırakmadı olayı neredeyse bossnmaya kadar getirdi. Tamam biraz sert bi şekilde söyledim ama sürekli damarima basiyordu. Bende resmen patladim. Şimdi biz tanım Özür dile gönlünü al diyo diğer yanim o haksız diyo. Sizce haksizmiyim?
Evet bende farkındayım sert oldu ama sürekli beni elestirince bende bi anda patladimBence esiniz bencillik yapiyor. erken bosalma sorunu varsa o zaman zannediyorum ki sizin iliskiden zevk alip almamanizla hic ilgilenmiyor (sorunu kabul etmedigine gore). buna ragmen sizin hala iliskiye cok sicak olmanizi bekliyor. Bence bu sorunu ona soylemekte haklisiniz ama soyleyis tarzi sert ve uygunsuz olmus tabi.
Ben ik evlendigimi zaman söyledim ama sinirlendi yok öyle bişey deyip kestirip attıya her konuda benzeer şeyler var nedn eşler iletişim kurmayı beceremiyor? sana kaç defa sormuş daha önce söylememişsin
biraz kısa sürmüyor mu
ya da şöyle şöyle yapsan daha iyi olurdu
şundan hoşlanıyorum bundan hoşlanmıyorum vs gibi hiç konuşmuyor musunuz ya valla sorun bende galiba. siz söylemeden adam belki anlayamıyor.
elalemin karısı olayı tamamen yanlış tabi.
Sordum tabi o dış görünüşü kıstas alıyo ben biraz sert yapiliyim ya söyle bi güler yüzlü konuşkan birini görse sanki cinselliktede iyiymiş gibi dusunuyo yani kaba bi tabirle kadın dışardan fildir fildir duruyor diye yatak odası öyle diye dusunuyopeki siz hiç sordunuz mu "elin karıları"nın nasıl olduğunu nereden biliyormuş?
Sordum tabi o dış görünüşü kıstas alıyo ben biraz sert yapiliyim ya söyle bi güler yüzlü konuşkan birini görse sanki cinselliktede iyiymiş gibi dusunuyo yani kaba bi tabirle kadın dışardan fildir fildir duruyor diye yatak odası öyle diye dusunuyo
He yani, elalemin karilarinin naptigini ne biliyo acaba..tovbe..adama bak elalemin karılarını takip ediyo
Neden haksız olasınız? Ortada birlikte açılabilecek bir sorun var ama eşiniz kabullenmiyor.bir susarsın iki susarsın.bu ELÂLEMİN KARILARını da bir gün üşenmeyecem arayıp bulacam.kimmiş ki onlar? Elin karısının histerikliğini nerden Görmüş? E elâlemin adamları da denir o zaman...Tövbe tövbeeee...Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var. Evlenfigimiz ilk günlerden beri eşimin erken boşalma sorunu vardı. İlk zamanlar bunu konu arasında kendisine söylediğinde öyle bi sorunum yok diyip inkar etti bende o zamandan sonra bu konuyu hiç acmadim. Sonra hamile kaldım çocuk oldu ve sonrasında esimdeki sorun hala devam ediyordu ve bende soğukluk başladı. Sürekli neden isteksiz olduğumu soruyor bende gecistiriyordum senden dolayı demiyordum çünkü ilk zaman dediğimde kabul etmemişti. Ama ben soylemesrmde bir erkek bunun farkında olmaz mı? Doğum yaptığımda veri sürekli bana işte sen çok soguksun ellerin karilarina bak nasillar gibisinden laf soyukor. Dün akşam yemekten sonra yürüyüşe çıktığımız da yine konu soğukluk meselesine geldi ve eşim yine başladı elalemin kadınlarına bak gibisinden başladı söylenmeye bende dayanamadım patladim artık sen kendindeki sorunu bir duzrlt önce ben soguksama senden kaynaklı dedim. Vay sen misin bunu diyen bana etmediğini bırakmadı olayı neredeyse bossnmaya kadar getirdi. Tamam biraz sert bi şekilde söyledim ama sürekli damarima basiyordu. Bende resmen patladim. Şimdi biz tanım Özür dile gönlünü al diyo diğer yanim o haksız diyo. Sizce haksizmiyim?
Haklısınız ama o kadar su yüzüne çıkardı o kadar konustuki sanki ben sucluymusum gibi oldu bide derler ya erkeklere bu konularda bişi diyince zorlarina gidiyormuş diye o yuzdende dedim acaba benim yanlış yaptımbir de özür dilemeyi düşünüyorsun ya bravo tebrik ederim. eşin çok terbiyesizce konuşmuş. başka kadınlar nasıl vs dediği anda ağzının ortasına geçirseydin bir tane. ben sana diyeyim, sırf kendini test etmek, acaba başka kadınlarla beraber olunca da erken boşalacak mı diye görmek için seni aldatacaktır. veya çoktan aldatmıştır bile. benden söylemesi. sen hala özür dile.