eşime söylediğim ağır sözler ...

ya her konuda benzeer şeyler var nedn eşler iletişim kurmayı beceremiyor? sana kaç defa sormuş daha önce söylememişsin
biraz kısa sürmüyor mu
ya da şöyle şöyle yapsan daha iyi olurdu
şundan hoşlanıyorum bundan hoşlanmıyorum vs gibi hiç konuşmuyor musunuz ya valla sorun bende galiba. siz söylemeden adam belki anlayamıyor.
elalemin karısı olayı tamamen yanlış tabi.

Elalemin kadınları mı? Nerden biliyormuş ki o elalemin kadınlarını?
Bende sordum nerden biliyorsun dedim
Elalemin kadınları mı? Nerden biliyormuş ki o elalemin kadınlarını?
Bende sordum nerden biliyorsun dedim neymiş fildir fildirmis kadınlar ben sogukmusum tamam yapı itibariyle soğuk gorunuyorum dışardan ama bu cinsellikte kıstas değildir

Direkt elalemin erkeklerini örnek verecektiniz hafif bile kalmış...elalemin karılarının performansınıda nerden biliyormuş terbiyesiz.

Evet bende farkındayım sert oldu ama sürekli beni elestirince bende bi anda patladim

Ben ik evlendigimi zaman söyledim ama sinirlendi yok öyle bişey deyip kestirip attı

ozur dilemeyin bence
hassas bi konu, hangi cumleyi kursaniz alinirdi sonuçta
çaba sarfetsin oda bencil olmasin

peki siz hiç sordunuz mu "elin karıları"nın nasıl olduğunu nereden biliyormuş?
Sordum tabi o dış görünüşü kıstas alıyo ben biraz sert yapiliyim ya söyle bi güler yüzlü konuşkan birini görse sanki cinselliktede iyiymiş gibi dusunuyo yani kaba bi tabirle kadın dışardan fildir fildir duruyor diye yatak odası öyle diye dusunuyo

elalemin karılarını nerden biliyo pardon

açıkça söyle erken boşalıyosun sadece sen tatmin oluyorsun zevk almıyorum yapmak istemiyorum bu yüzden de ister kabul etsin ister etmesin

bu kadın kesin yatakta böyledir şöyledir diyedüşünmek çok ayıp en hafiftabirle ayıp yani

Bunun ilacı var kremi var rötarı var ama en güzeli diyalog ile çözmenizdi. Bu Türk erkeklerin olağan bir durumu ama düzenli bir sex hayatı ve eşler arasında terapi ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Elalemin karılarına gelecek olursan evet bunu söylemesi ayıp ama bunu söyletmemek lazım diye düşünüyorum.

elalemin kadınlarını nereden biliyor ayrıca ne diye onlarla seni kıyaslıyor
söyleme tarzın biraz sert olmuş ama hak etmiş açıkçası bunca zaman susmuşsun özür dileme sen haklısın çünkü

Sakın özür dilemeyin ne sertlikte söylemiş olmanız durumu değiştirmez siz az bile demişsiniz..

Söylediklerinizde haksız değilsiniz sadece kavga ortamında söylemeniz yanlış olmuş. Buna da o zemin hazırlamış.

Bence özür dilemeyin, hatta bastırın başka kadınları nasıl örnek verebilir diye.
Bu gurur yıkıcıdır, hadsiz bit davranıştır.
Siz başka erkekleri örnek gösterseniz nasıl hisseder.

Konuşma ortamı ayarlayın ve konuşun, kırgınlığınızı anlatın.

Neden haksız olasınız? Ortada birlikte açılabilecek bir sorun var ama eşiniz kabullenmiyor.bir susarsın iki susarsın.bu ELÂLEMİN KARILARını da bir gün üşenmeyecem arayıp bulacam.kimmiş ki onlar? Elin karısının histerikliğini nerden Görmüş? E elâlemin adamları da denir o zaman...Tövbe tövbeeee...

bir de özür dilemeyi düşünüyorsun ya bravo tebrik ederim. eşin çok terbiyesizce konuşmuş. başka kadınlar nasıl vs dediği anda ağzının ortasına geçirseydin bir tane. ben sana diyeyim, sırf kendini test etmek, acaba başka kadınlarla beraber olunca da erken boşalacak mı diye görmek için seni aldatacaktır. veya çoktan aldatmıştır bile. benden söylemesi. sen hala özür dile.

Haklısınız ama o kadar su yüzüne çıkardı o kadar konustuki sanki ben sucluymusum gibi oldu bide derler ya erkeklere bu konularda bişi diyince zorlarina gidiyormuş diye o yuzdende dedim acaba benim yanlış yaptım

Bence sen esinle kadin erkek karisik ortamlarda bulunma el alemin karisina ne gözle bakiyomus yaaa ne sekilde hayal ediyo kim bilir AYIPTIR GÜNAHTIR yaa

Eşin haklıysada ki değıl elalemin karısını sana örnek göstererek haksız duruma düşmüş bile pardon ama sen hala nasıl sorabılıyorsun özür dilemem gerekmi diye Farkındamısın başkasının kadınlarını ne şekilde düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…