- 2 Ekim 2014
- 2.336
- 5.034
- 38
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var. Evlenfigimiz ilk günlerden beri eşimin erken boşalma sorunu vardı. İlk zamanlar bunu konu arasında kendisine söylediğinde öyle bi sorunum yok diyip inkar etti bende o zamandan sonra bu konuyu hiç acmadim. Sonra hamile kaldım çocuk oldu ve sonrasında esimdeki sorun hala devam ediyordu ve bende soğukluk başladı. Sürekli neden isteksiz olduğumu soruyor bende gecistiriyordum senden dolayı demiyordum çünkü ilk zaman dediğimde kabul etmemişti. Ama ben soylemesrmde bir erkek bunun farkında olmaz mı? Doğum yaptığımda veri sürekli bana işte sen çok soguksun ellerin karilarina bak nasillar gibisinden laf soyukor. Dün akşam yemekten sonra yürüyüşe çıktığımız da yine konu soğukluk meselesine geldi ve eşim yine başladı elalemin kadınlarına bak gibisinden başladı söylenmeye bende dayanamadım patladim artık sen kendindeki sorunu bir duzrlt önce ben soguksama senden kaynaklı dedim. Vay sen misin bunu diyen bana etmediğini bırakmadı olayı neredeyse bossnmaya kadar getirdi. Tamam biraz sert bi şekilde söyledim ama sürekli damarima basiyordu. Bende resmen patladim. Şimdi biz tanım Özür dile gönlünü al diyo diğer yanim o haksız diyo. Sizce haksizmiyim?
Elalemin kadınları mı? Nerden biliyormuş ki o elalemin kadınlarını?
Çok garip yani. Başka bir konu hakkında böyle saçmalasa anlarım da yatak odası... Ne bileyim yani kıyafet falan olsa mesele, gözle görünen bi'şey mesela ama bu... Garip.Burayı ben de çözemedim neren biliyormuş elalemin kadınlarının yatak odalarını mı dikizliyormuş?
peki siz hiç sordunuz mu "elin karıları"nın nasıl olduğunu nereden biliyormuş?Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var. Evlenfigimiz ilk günlerden beri eşimin erken boşalma sorunu vardı. İlk zamanlar bunu konu arasında kendisine söylediğinde öyle bi sorunum yok diyip inkar etti bende o zamandan sonra bu konuyu hiç acmadim. Sonra hamile kaldım çocuk oldu ve sonrasında esimdeki sorun hala devam ediyordu ve bende soğukluk başladı. Sürekli neden isteksiz olduğumu soruyor bende gecistiriyordum senden dolayı demiyordum çünkü ilk zaman dediğimde kabul etmemişti. Ama ben soylemesrmde bir erkek bunun farkında olmaz mı? Doğum yaptığımda veri sürekli bana işte sen çok soguksun ellerin karilarina bak nasillar gibisinden laf soyukor. Dün akşam yemekten sonra yürüyüşe çıktığımız da yine konu soğukluk meselesine geldi ve eşim yine başladı elalemin kadınlarına bak gibisinden başladı söylenmeye bende dayanamadım patladim artık sen kendindeki sorunu bir duzrlt önce ben soguksama senden kaynaklı dedim. Vay sen misin bunu diyen bana etmediğini bırakmadı olayı neredeyse bossnmaya kadar getirdi. Tamam biraz sert bi şekilde söyledim ama sürekli damarima basiyordu. Bende resmen patladim. Şimdi biz tanım Özür dile gönlünü al diyo diğer yanim o haksız diyo. Sizce haksizmiyim?
Yani açık açık söyleyemem ama yani girer girmez bosaliyo aslında evet istekli ama beni umursamadigini düşünüyorum çünkü hiç bi çabası yok düzelme içinSize göremi erken acaba kabul etmediğine göreama en azından adam istekli ki sizin yanaşmamanız sorun oluryor