eşime rezil oldum

ser
buarada eşin o yagmurda tufanda işe nasıl gitti?
götüreydi seni de 5 dklık yola
servisle ccamım 9 30da servis geldi esim sokagın yukarına kadar cıktı bindi ordan yani esimde araba olsa kimseye sormaz bırakır taksi desen altta yazdım ters mesafe ve yakın yok cevrede

Yazar burda ne anlatmak istedi?
yani mesela her türlü mal paylasımı yada ilgilenmeyen kız cocugu olaylarında hemen annem bilir aa benim kızım beni asla yanlız bırakmaz nerde ne olıursa olsun arayım elinde paraso olmasın telefonunu satar gelir beni taksiyle bile alır der annem oncalafa ragen biliyolar ben asla onları bırakmam

Canim seni cok iyi anliyorum insanin ailesine karsi esinin yanimda mahcup olmasi cok zor bir durum. Bende Allah korusun esimle aramizda kötü seyler olsa rahatca arkamda ailem var diyemem mesela. Rabbim herkesin yardimcisi olsun sende takma kafana eşin arknda ya gerisini bosver..

ay
ayy keske cocugum olsa bi nefes o zaman kalırım diye düsünüyorum allah insallah tez zamanda evlat nasip ederde kimseye muhtac kalmam
kardeş olabilirmiyiz dicem ama benim baba yok..annem ve ablalarımm.o kadar iyi anlıyorumki seni.bende kalamıyorum evde onlara gidiyorum.bi anlatsam ağlarsın

Onu anladım zaten... O kadar para biriktiriyorsunuz hayatım eşin sana bir araba alsın... Paranla rezil oluyorsun. Olmuyor ki böyle... Napcan o kadar altını? Bir araba alın, yatırım olur işte... Onu bunu aramak zorunda da kalmazsınız...

arsa almak icin bi 7 8 bin daha acıgım var o yüzden vermek istemiyorum ayyy suan dejavu yasadım cok kötü oldum bee
sanki daha önce yasamısım gibi oldu

arsa almak icin bi 7 8 bin daha acıgım var o yüzden vermek istemiyorum ayyy suan dejavu yasadım cok kötü oldum bee
sanki daha önce yasamısım gibi oldu
Amaan naapcan arsayı mezara mı götürecen? Yarın çocuğun olur arsayla mı götürecen hastaneye falan? Sağda solda rezil kepaze olursun valla. Yazık. Kaç senedir evlisin, çocuğun da yok. Para pul biriktirmeyle uğraşacağına çocuk falan yap. Her şey birikim değil. Allah göstermesin başına bir iş gelse kocan yeni bir hatun bulur onunla yer valla çatır çatır. Bizim bir komşu vardı. Öyle para biriktirirdi. Kadıncağız 30yaşında beyin kanaması geçirip rahmetli oldu. Yazık adamın ikinci eşi gayet güzel harcıyor. Benden söylemesi. Para biriktireceğine hayatını yaşa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…