Limoncu haklı olabilirsin, geçerken senide alabilirlerdi ama eşinde arayıp metezore gelin alın dememeliydi, eski konundan hatırladığım kadarıyla baban hala tavırlı, kaçma mevzusundan dolayı bu sebeple alacağı varsada almamış seni inadından. Sen arayıp baba size geleceğim, benide alırmısın gecerken deseydin baban alırdı seni diye düşünüyorum. Birde eşinin baban atladı ordan şöyle dedi, böyle dedi diye seni doldurması da yanlış. Hiç iyi niyetli bir davranış değil bu, oyuna geliyorsun söyleyeyim. Bu kadar mevzunun üzerine gitmemeliydin zaten, oturmalıydın evinde. Gidip laf edip, odaya kapanman yanlış, heleki kardeşin için söylediklerin daha da yanlış. Daha önceki konunda söylemiştim, seni genel anlamda samimi buluyorum, açık yürekli, içi dışı bir olduğunu düşünüyorum ama bu konuda eşinde sende hatalısın maalesef. Herşeyi bir kenara bırak seni büyüten o anneye babaya sırt çevirerek evlenmişsin, bırakta biraz sitem etsinler, biraz tavırlı olsunlar,o kadar hakları vardır üzerinde, onlar içinde kolay değildir emin ol.