- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
allah aşkına sen ananı babanı ez kaç elin pasaklısına sonrada korumuyo kollamıyolar de..yagmur yagmasa zaten sorun degil ama dünkü istanbul yagmurunu gördüysen anca anlarsın beni bi anda her yer afan tufan oldu rüzgar yagmur simsek ama nasıl bi yagmur camdan baktık esimle sırtımıza kadar su olduk düsün evdeyiz dısarda yürüyerek 15 dakikada anneme gittim arabyala 5 dakika pacalarım dize kadar su saclarım öyle sonra sen hep hastasın derler olurum tabi ana baba yokki koruyan kollayan
Nicmi değişti? Bende diyorum nerelerde black. Şimdi dikkatli bakınca gördümÖnce hal hatır sorayim sonra yorum yaparımKız nerdesin bi haftadır kk sensiz boştu
Evet değiştirdim son hakkimmis amberini hic beğenmedim tekrardan alamadim da öyle işte canım. Yönetimden rica ettim black_womeni tekrar alayım diye yapacağımız bişey yok dediler artik bu nickle devamNicmi değişti? Bende diyorum nerelerde black. Şimdi dikkatli bakınca gördüm
Bizde böyle bir şey olsa kan çıkar herhalde...kızlar babamla ailemle olan olayları biraz biliyosunuz
dün istanbulda baya yagmur yadı aksam 8 ve 9 gibi 3 gündür evdeydim esim gececi sabaha kadar esimi bekliyorum diye anneme gidicektim ki 1 gece dinleniyim uyuyum diye
esim bendne habersiz aramız annemi iste annne babama söyle arabayla gelsin alsın cok yagmur var ıslanmasın demis annemde da aa demeden babam ordan atmalmıs cok yagmur yok alsın semsiye gelsin bilmemne sonra annem kardesimi almaya gidicek demis yani arabay garajdan cıkiıcak kardesimi aldıktan sonra benide alabilirsin dimi buda bi baba iste neyse sonra esimin yüzü düstü anladım ben tabi ben aradım bu sefer babam cıktı tele dedim annemi ver anneme dedim bi kızını almaya gidiyosunda neden beni almaya gelmiyosunuz diye bagırdım falan ama esimin yanındada cok caktrmak istemedim kapattım
esim dedi askım dua et bana bisey olmasın öyle zoruma gittiki yüzlemedi ama dedigi bana bisey olsa acıkta kalırsın yani
icimden gecirdim ahh ahha 10 senelik esin seni düsünüyosa 30 senelik baban seni düsünmüyo ne zor sey
sonra 9bucuk oldu evden esimde bende birlikte cıktık ayrılırken arslan karım benim kimseye muhtac degil gider benim askıam falan dedi ama sinirden dislerimi sıktım yolda hem yagmur yagdı hem ben agladım
eve gittim yani annemlere yanlarına bile gitmedim girdim odama dedim size yazık 10 senelik el oglu bile bile beni düsünüyoda öz babam beni düsünmüyor neymis arabanın altı ıslanırmıs yaa kardesimi almayada aynı yoldan gidicen yagmur her yerde aynı aramız arabayla 5 dakika
dedim kardesim maaslı diye güveniyosunuz ama yanlıs ata oynuyosunuz cok pisman olucaksınız
babam ordan gelmeseydin dedim cok meraklıyım size gece kalabilsem kalıcam ayrıca esim demicekmi senin nasıl ailen var ben senin yanlız kalmana bile dayanamıyorum annene git diyorum onlarsa seni istemiyomus kendimi sizin icin rezil edemem dedim kapadım kapıyı offf icim cok sıkılıyo bu gece evdeyım sabaha kadar bekliycem esimi...
Amanıııınn. Ben de bizim black görünmüyo diyomEvet değiştirdim son hakkimmis amberini hic beğenmedim tekrardan alamadim da öyle işte canım. Yönetimden rica ettim black_womeni tekrar alayım diye yapacağımız bişey yok dediler artik bu nickle devam
Burdayim ayol nereye gidecemAmanıııınn. Ben de bizim black görünmüyo diyomNeyse, hayırlısı olsun artık
kocamın pis olması baska ii olması basla konuların hepsini okudugunda işine yarayanları okuyup yaramayanları yazmamıssın ben her zaman derimde yazdımda kocam benim 1 dedigimi 2 etmez etmemişti kendi almaz bana alır diye boşa laf çarpmaya calısma cnm o yüzden kendince boyun büyüdü işte yazık
Iyide 2 arabalari varmis 1 ni size verseler cokmu lazim onlara 2 arabaAnnemle geçen yaptığım bi konuşma geldi aklıma.
Annem sürekli çocuk yap der bana. Ben de geçen dedim ee yaptık diyelim arabamız yok, size nasıl gelicez. diye takıldım. O da bin minibüse gel diyor. Bu lafa acayip sinirlendim. Babamın iki tane arabası var, durumu iyi. Yani orda biz seni alırız diyeceğine ciddi ciddi minibüse binersin diyor. Ya tamam minibüse de binerim de annemler bu konuda hep böyle, onlara giderim akşama yemeğe kal biz bırakırız derler. Sonra sırf o arabayı buralara sürmemek için bizde kal yarın gidersin derler.
Valla o yüzden kimseye güvenerek çocuk yapmam. Sen yap biz bakarız lafları boşşş.
Aman limoncu, takılma ya. Sen niye tek kalamıyosun? Benim eşim de vardiyalı çalışıyor Allaha şükür hiç korkmadım şimdiye kadar.
İşte budur...Ailenin sana ve kardesine ayri davranmasi, senin ve kardesinin de onlara farkli davranmasindan ileri geliyor diye dusunuyorum,. Bilmem anlamis misindir? Bunun yanisira, konularin ve cevaplarindan anladigim kadariyla "hep bana rabbena" havalarinda, bencil bir insansin. Cevrene karsi fazla zahmetli ve masraflisin, kaprisli, istekli, garip birisin. Ailene dedigin "yanlis ata oynuyorsunuz ama pisman olacaksiniz" gibi bir laf bile senin garip kisiligini gosteriyor. Bu laf son derece itici, ve kotu niyet barindiran bir laf. Neyin ati, neyin oynamasiymis ki bu? Kisi kendinden bilirmis, sen insanlari nasil goruyor, kafanda nasil bir denklem kuruyorsun bilmiyorum, ama bu laflarin ve davranislarin cok itici. Sonra gidip kapiyi kapatman, soylenip durman... Neymis, 5 dakikalik yola gelmemis... Sen gittigin o eve huzursuzluk goturuyorsun, insanlarin sinirlerini bozuyorsun. Eski yaptiklarin da eklenince tavir goruyorsun, hos gorulmuyorsun. Anlamadin mi? Daha niye surekli oradasin ki? Kocan gece calisiyorsa ona gore baska care bul kendine, babanin evine gidip durma bu kadar. Belli ki hoslanmiyorlar bu derece gitmenden.
Hani bir laf vardir "evlat olsa sevilmez". Senin evlat olarak sevilmedigini soylemiyorum, ama bazi seyler evlat da olsa cekilmiyor demek ki. Oncelikle kendi hareket ve tavirlarina ceki duzen vereceksin, sonra cevrenin davranislarina bakacaksin.
Malesef sen yapip yapip hala bas taci edilemezsin. Beklentilerin yanlis. Baban sana ve esine giciksa, bir sebebi vardir. Diger kizinin ustune daha fazla dusuyorsa bir de ona sormali neden diye degil mi? O kiz nasil, sen nasilsin davranis, tutum olarak, bunlara bakmali.
Biraz oz elestiri.
Valla o kadar suratı çekicrme evde tek kalırım daah iyi. Valla ben kalıyorum. Hemde çin gibi bir yerde hiç bir tanıdğım olmadam her ay iki 3 gece. İlk günler belki ama sonra hiçte sıkıntı olmuyor. Kapını kitle yeter. Ne kocam acır babam başıma kakar.kızlar babamla ailemle olan olayları biraz biliyosunuz
dün istanbulda baya yagmur yadı aksam 8 ve 9 gibi 3 gündür evdeydim esim gececi sabaha kadar esimi bekliyorum diye anneme gidicektim ki 1 gece dinleniyim uyuyum diye
esim bendne habersiz aramız annemi iste annne babama söyle arabayla gelsin alsın cok yagmur var ıslanmasın demis annemde da aa demeden babam ordan atmalmıs cok yagmur yok alsın semsiye gelsin bilmemne sonra annem kardesimi almaya gidicek demis yani arabay garajdan cıkiıcak kardesimi aldıktan sonra benide alabilirsin dimi buda bi baba iste neyse sonra esimin yüzü düstü anladım ben tabi ben aradım bu sefer babam cıktı tele dedim annemi ver anneme dedim bi kızını almaya gidiyosunda neden beni almaya gelmiyosunuz diye bagırdım falan ama esimin yanındada cok caktrmak istemedim kapattım
esim dedi askım dua et bana bisey olmasın öyle zoruma gittiki yüzlemedi ama dedigi bana bisey olsa acıkta kalırsın yani
icimden gecirdim ahh ahha 10 senelik esin seni düsünüyosa 30 senelik baban seni düsünmüyo ne zor sey
sonra 9bucuk oldu evden esimde bende birlikte cıktık ayrılırken arslan karım benim kimseye muhtac degil gider benim askıam falan dedi ama sinirden dislerimi sıktım yolda hem yagmur yagdı hem ben agladım
eve gittim yani annemlere yanlarına bile gitmedim girdim odama dedim size yazık 10 senelik el oglu bile bile beni düsünüyoda öz babam beni düsünmüyor neymis arabanın altı ıslanırmıs yaa kardesimi almayada aynı yoldan gidicen yagmur her yerde aynı aramız arabayla 5 dakika
dedim kardesim maaslı diye güveniyosunuz ama yanlıs ata oynuyosunuz cok pisman olucaksınız
babam ordan gelmeseydin dedim cok meraklıyım size gece kalabilsem kalıcam ayrıca esim demicekmi senin nasıl ailen var ben senin yanlız kalmana bile dayanamıyorum annene git diyorum onlarsa seni istemiyomus kendimi sizin icin rezil edemem dedim kapadım kapıyı offf icim cok sıkılıyo bu gece evdeyım sabaha kadar bekliycem esimi...
15 dakika yürüttüler daha ne olsun.Allah Allah ben mi yanlis hatirliyorum? Bi konuda bir uyeye babanizi baya baya ovmustunuz. Kocam bana bir kötülük yapsa aninda beni alip gotururler ev arsa verirler falan demistiniz.. Cok şükür hepsi dag gibi arkamda falan..!
O günden bugüne ne oldu ki acaba????