eşime rezil oldum

Eşimle evlendiğimiz sene mesleği icabı denize çıkması gerekiyordu ve tam 8 aylığına..İlk gittiği gün ailem gel bizde kal dediler ama ben red ettim. İlk gün ailemde kalsaydı bugün evimde korkmadan yalnız yaşayamazdım. Hamileliğimde ve lohusalığımda da yalnız kaldım. Çünkü biliyorum ki Rabbimin kilidi üzerine büyük bir kilit yok. Teslimiyetteki gücü tarif edilemez..korkuda neymiş:KK51: hala yalnızım bu arada:21:

yagmur yagmasa zaten sorun degil ama dünkü istanbul yagmurunu gördüysen anca anlarsın beni bi anda her yer afan tufan oldu rüzgar yagmur simsek ama nasıl bi yagmur camdan baktık esimle sırtımıza kadar su olduk düsün evdeyiz dısarda yürüyerek 15 dakikada anneme gittim arabyala 5 dakika pacalarım dize kadar su saclarım öyle sonra sen hep hastasın derler olurum tabi ana baba yokki koruyan kollayan
allah aşkına sen ananı babanı ez kaç elin pasaklısına sonrada korumuyo kollamıyolar de..
HEY YAVRUM BEEEAA:KK49:

Yanlis ata oynamissiniz diyerek çokbbüyük hata yapmissiniz. Kardeşimizin sucu yokki. KKardeşine karesi ayip etmissin

Eşiniz sizi düşündüğü için anne babanizi arayip "gelip alin islanmasin" diyemez. Bunu diyecek kisi sizsiniz. Damat beyin emrivakisi kendine kalsin.Bu düşünmek demek değildir. Çok dusunuyorsa tutar taksi götürür yerine.

İkincisi "annen daha a demeden baban arkadan atladi" şeklinde size bunu aktarmasinda iyi niyet göremedim ben.

Hadi aradi anne babani buna normal diyelim ve reddedildi.
Oturup "bak anne baban böyle yapti ben olmasam seni düşünen yok" demesinde ki amac? Çok belli değil mi? Cok cocukca degil mi? .

Esininn emrivakisini yerine getirmediler diye kendisi super koca anne baba pis mi oldu?

Seni bu kadar saf sanmazdim limoncuk. Esin bastan sona hatali ve farklı niyette hareket etmiş.

Nicmi değişti? Bende diyorum nerelerde black. Şimdi dikkatli bakınca gördüm :KK66:
Evet değiştirdim son hakkimmis amberini hic beğenmedim tekrardan alamadim da öyle işte canım. Yönetimden rica ettim black_womeni tekrar alayım diye yapacağımız bişey yok dediler artik bu nickle devam :KK51:

kızlar babamla ailemle olan olayları biraz biliyosunuz
dün istanbulda baya yagmur yadı aksam 8 ve 9 gibi 3 gündür evdeydim esim gececi sabaha kadar esimi bekliyorum diye anneme gidicektim ki 1 gece dinleniyim uyuyum diye

esim bendne habersiz aramız annemi iste annne babama söyle arabayla gelsin alsın cok yagmur var ıslanmasın demis annemde da aa demeden babam ordan atmalmıs cok yagmur yok alsın semsiye gelsin bilmemne sonra annem kardesimi almaya gidicek demis yani arabay garajdan cıkiıcak kardesimi aldıktan sonra benide alabilirsin dimi buda bi baba iste neyse sonra esimin yüzü düstü anladım ben tabi ben aradım bu sefer babam cıktı tele dedim annemi ver anneme dedim bi kızını almaya gidiyosunda neden beni almaya gelmiyosunuz diye bagırdım falan ama esimin yanındada cok caktrmak istemedim kapattım

esim dedi askım dua et bana bisey olmasın öyle zoruma gittiki yüzlemedi ama dedigi bana bisey olsa acıkta kalırsın yani
icimden gecirdim ahh ahha 10 senelik esin seni düsünüyosa 30 senelik baban seni düsünmüyo ne zor sey

sonra 9bucuk oldu evden esimde bende birlikte cıktık ayrılırken arslan karım benim kimseye muhtac degil gider benim askıam falan dedi ama sinirden dislerimi sıktım yolda hem yagmur yagdı hem ben agladım

eve gittim yani annemlere yanlarına bile gitmedim girdim odama dedim size yazık 10 senelik el oglu bile bile beni düsünüyoda öz babam beni düsünmüyor neymis arabanın altı ıslanırmıs yaa kardesimi almayada aynı yoldan gidicen yagmur her yerde aynı aramız arabayla 5 dakika

dedim kardesim maaslı diye güveniyosunuz ama yanlıs ata oynuyosunuz cok pisman olucaksınız

babam ordan gelmeseydin dedim cok meraklıyım size gece kalabilsem kalıcam ayrıca esim demicekmi senin nasıl ailen var ben senin yanlız kalmana bile dayanamıyorum annene git diyorum onlarsa seni istemiyomus kendimi sizin icin rezil edemem dedim kapadım kapıyı offf icim cok sıkılıyo bu gece evdeyım sabaha kadar bekliycem esimi...
Bizde böyle bir şey olsa kan çıkar herhalde...:KK48: Onu aldın da beni almadın da... Benim babam bana böyle bir şey yapsa bir daha evine gitmem... Hoş eşim de babama eşimi alıp götürür müsünüz demez, ayıp olur diye çekinir. Öyle bir durumda eşiniz aramadan babanızın gelip sizi alması lazım. Bu nasıl görgüsüzlüktür? Arabası eskiyecek sanki adama bak. Elin adamı olsa kaça kaça almaya giderler ama işlerine gelince...

Evet değiştirdim son hakkimmis amberini hic beğenmedim tekrardan alamadim da öyle işte canım. Yönetimden rica ettim black_womeni tekrar alayım diye yapacağımız bişey yok dediler artik bu nickle devam :KK51:
Amanıııınn. Ben de bizim black görünmüyo diyom :KK59: Neyse, hayırlısı olsun artık :KK19:

Ailenin sana ve kardesine ayri davranmasi, senin ve kardesinin de onlara farkli davranmasindan ileri geliyor diye dusunuyorum,. Bilmem anlamis misindir? Bunun yanisira, konularin ve cevaplarindan anladigim kadariyla "hep bana rabbena" havalarinda, bencil bir insansin. Cevrene karsi fazla zahmetli ve masraflisin, kaprisli, istekli, garip birisin. Ailene dedigin "yanlis ata oynuyorsunuz ama pisman olacaksiniz" gibi bir laf bile senin garip kisiligini gosteriyor. Bu laf son derece itici, ve kotu niyet barindiran bir laf. Neyin ati, neyin oynamasiymis ki bu? Kisi kendinden bilirmis, sen insanlari nasil goruyor, kafanda nasil bir denklem kuruyorsun bilmiyorum, ama bu laflarin ve davranislarin cok itici. Sonra gidip kapiyi kapatman, soylenip durman... Neymis, 5 dakikalik yola gelmemis... Sen gittigin o eve huzursuzluk goturuyorsun, insanlarin sinirlerini bozuyorsun. Eski yaptiklarin da eklenince tavir goruyorsun, hos gorulmuyorsun. Anlamadin mi? Daha niye surekli oradasin ki? Kocan gece calisiyorsa ona gore baska care bul kendine, babanin evine gidip durma bu kadar. Belli ki hoslanmiyorlar bu derece gitmenden.
Hani bir laf vardir "evlat olsa sevilmez". Senin evlat olarak sevilmedigini soylemiyorum, ama bazi seyler evlat da olsa cekilmiyor demek ki. Oncelikle kendi hareket ve tavirlarina ceki duzen vereceksin, sonra cevrenin davranislarina bakacaksin.
Malesef sen yapip yapip hala bas taci edilemezsin. Beklentilerin yanlis. Baban sana ve esine giciksa, bir sebebi vardir. Diger kizinin ustune daha fazla dusuyorsa bir de ona sormali neden diye degil mi? O kiz nasil, sen nasilsin davranis, tutum olarak, bunlara bakmali.
Biraz oz elestiri.

Son düzenleme:
kocamın pis olması baska ii olması basla konuların hepsini okudugunda işine yarayanları okuyup yaramayanları yazmamıssın ben her zaman derimde yazdımda kocam benim 1 dedigimi 2 etmez etmemişti kendi almaz bana alır diye boşa laf çarpmaya calısma cnm o yüzden kendince boyun büyüdü işte yazık

amaaann limoncu sende evde oturduğum yerde bir sürü param var altınım var bilmem neyim var diyip duruyosun ee binseydinde taksiye öyle gitseydin bi çeyrek tutacak hali yoktu taksinin. Prensesler gibi yaşama fıtratına uymadı bu konu şekerim. Ayrıca bişey söylemeden edemicem çok iticisin ya

Annemle geçen yaptığım bi konuşma geldi aklıma.
Annem sürekli çocuk yap der bana. Ben de geçen dedim ee yaptık diyelim arabamız yok, size nasıl gelicez. diye takıldım. O da bin minibüse gel diyor. Bu lafa acayip sinirlendim. Babamın iki tane arabası var, durumu iyi. Yani orda biz seni alırız diyeceğine ciddi ciddi minibüse binersin diyor. Ya tamam minibüse de binerim de annemler bu konuda hep böyle, onlara giderim akşama yemeğe kal biz bırakırız derler. Sonra sırf o arabayı buralara sürmemek için bizde kal yarın gidersin derler.
Valla o yüzden kimseye güvenerek çocuk yapmam. Sen yap biz bakarız lafları boşşş.
Aman limoncu, takılma ya. Sen niye tek kalamıyosun? Benim eşim de vardiyalı çalışıyor Allaha şükür hiç korkmadım şimdiye kadar.
Iyide 2 arabalari varmis 1 ni size verseler cokmu lazim onlara 2 arabao_O yada kizlarindan cokmu önemli

Ailenin sana ve kardesine ayri davranmasi, senin ve kardesinin de onlara farkli davranmasindan ileri geliyor diye dusunuyorum,. Bilmem anlamis misindir? Bunun yanisira, konularin ve cevaplarindan anladigim kadariyla "hep bana rabbena" havalarinda, bencil bir insansin. Cevrene karsi fazla zahmetli ve masraflisin, kaprisli, istekli, garip birisin. Ailene dedigin "yanlis ata oynuyorsunuz ama pisman olacaksiniz" gibi bir laf bile senin garip kisiligini gosteriyor. Bu laf son derece itici, ve kotu niyet barindiran bir laf. Neyin ati, neyin oynamasiymis ki bu? Kisi kendinden bilirmis, sen insanlari nasil goruyor, kafanda nasil bir denklem kuruyorsun bilmiyorum, ama bu laflarin ve davranislarin cok itici. Sonra gidip kapiyi kapatman, soylenip durman... Neymis, 5 dakikalik yola gelmemis... Sen gittigin o eve huzursuzluk goturuyorsun, insanlarin sinirlerini bozuyorsun. Eski yaptiklarin da eklenince tavir goruyorsun, hos gorulmuyorsun. Anlamadin mi? Daha niye surekli oradasin ki? Kocan gece calisiyorsa ona gore baska care bul kendine, babanin evine gidip durma bu kadar. Belli ki hoslanmiyorlar bu derece gitmenden.
Hani bir laf vardir "evlat olsa sevilmez". Senin evlat olarak sevilmedigini soylemiyorum, ama bazi seyler evlat da olsa cekilmiyor demek ki. Oncelikle kendi hareket ve tavirlarina ceki duzen vereceksin, sonra cevrenin davranislarina bakacaksin.
Malesef sen yapip yapip hala bas taci edilemezsin. Beklentilerin yanlis. Baban sana ve esine giciksa, bir sebebi vardir. Diger kizinin ustune daha fazla dusuyorsa bir de ona sormali neden diye degil mi? O kiz nasil, sen nasilsin davranis, tutum olarak, bunlara bakmali.
Biraz oz elestiri.
İşte budur...

kızlar babamla ailemle olan olayları biraz biliyosunuz
dün istanbulda baya yagmur yadı aksam 8 ve 9 gibi 3 gündür evdeydim esim gececi sabaha kadar esimi bekliyorum diye anneme gidicektim ki 1 gece dinleniyim uyuyum diye

esim bendne habersiz aramız annemi iste annne babama söyle arabayla gelsin alsın cok yagmur var ıslanmasın demis annemde da aa demeden babam ordan atmalmıs cok yagmur yok alsın semsiye gelsin bilmemne sonra annem kardesimi almaya gidicek demis yani arabay garajdan cıkiıcak kardesimi aldıktan sonra benide alabilirsin dimi buda bi baba iste neyse sonra esimin yüzü düstü anladım ben tabi ben aradım bu sefer babam cıktı tele dedim annemi ver anneme dedim bi kızını almaya gidiyosunda neden beni almaya gelmiyosunuz diye bagırdım falan ama esimin yanındada cok caktrmak istemedim kapattım

esim dedi askım dua et bana bisey olmasın öyle zoruma gittiki yüzlemedi ama dedigi bana bisey olsa acıkta kalırsın yani
icimden gecirdim ahh ahha 10 senelik esin seni düsünüyosa 30 senelik baban seni düsünmüyo ne zor sey

sonra 9bucuk oldu evden esimde bende birlikte cıktık ayrılırken arslan karım benim kimseye muhtac degil gider benim askıam falan dedi ama sinirden dislerimi sıktım yolda hem yagmur yagdı hem ben agladım

eve gittim yani annemlere yanlarına bile gitmedim girdim odama dedim size yazık 10 senelik el oglu bile bile beni düsünüyoda öz babam beni düsünmüyor neymis arabanın altı ıslanırmıs yaa kardesimi almayada aynı yoldan gidicen yagmur her yerde aynı aramız arabayla 5 dakika

dedim kardesim maaslı diye güveniyosunuz ama yanlıs ata oynuyosunuz cok pisman olucaksınız

babam ordan gelmeseydin dedim cok meraklıyım size gece kalabilsem kalıcam ayrıca esim demicekmi senin nasıl ailen var ben senin yanlız kalmana bile dayanamıyorum annene git diyorum onlarsa seni istemiyomus kendimi sizin icin rezil edemem dedim kapadım kapıyı offf icim cok sıkılıyo bu gece evdeyım sabaha kadar bekliycem esimi...
Valla o kadar suratı çekicrme evde tek kalırım daah iyi. Valla ben kalıyorum. Hemde çin gibi bir yerde hiç bir tanıdğım olmadam her ay iki 3 gece. İlk günler belki ama sonra hiçte sıkıntı olmuyor. Kapını kitle yeter. Ne kocam acır babam başıma kakar.

Ben aileme o soylediklerinizi soylesem eve almazlar beni. Git cok degerli kocanin yaninda kal derler. Herkes ne sorunlar yasiyor ki ben de alasini yasadim ailemle. Ama asla onlari kirmadim. Ailem buyugum onlar. Konusmaya calistim anladilar anlamadilar ama otesi olamaz. Bence bu tavirlara ragmen hala size kapilarini acan bi aileniz oldugu icin sanslisiniz. Kiymetlerini bilin. Alttan alin azicik. Kirildiginizi bagir cagir yapmadan da belli edebilirsiniz.

Allah Allah ben mi yanlis hatirliyorum? Bi konuda bir uyeye babanizi baya baya ovmustunuz. Kocam bana bir kötülük yapsa aninda beni alip gotururler ev arsa verirler falan demistiniz.. Cok şükür hepsi dag gibi arkamda falan..!
O günden bugüne ne oldu ki acaba???? :KK14:

Allah Allah ben mi yanlis hatirliyorum? Bi konuda bir uyeye babanizi baya baya ovmustunuz. Kocam bana bir kötülük yapsa aninda beni alip gotururler ev arsa verirler falan demistiniz.. Cok şükür hepsi dag gibi arkamda falan..!
O günden bugüne ne oldu ki acaba???? :KK14:
15 dakika yürüttüler daha ne olsun. :KK53:

Limoncu nerelerdeydin yahu ozledim
Ben de seni taniyorsam sen Nuh tufaninda semsiyesiz kayiksiz tek ayak ustunde Bagdata gidersin bacim :KK66: ne rezil olcan kocana bosver ya sen bak keyfine tatlim :KK66:

X