eşime rezil oldum

limoncu28 hani sen çeşitli konularda birikim yapmak arsa almak eşine bişeyler aldırmaktan bahsediyorsun ve çoğu zaman biz sana tepki gösteriyoruz ya, sanırım bu tavrında ailenin etkisi var onları arkanda destek olarak görmediğin için kendini garantiye almak istiyosun galiba, Allah etmeye bi boşanma olsa ailen özellikle baban üstüne gelir sanırım kaçtın da noldu gibisine,o yüzden aileye muhtaç olmamak istiyosun, öyle mi
ben eskiden beri severim arsa altın takı işlerini ama yani para mezvusnu bırak yasayıs tarzları düsünceleri falan hic bana uygun degil evde nazi kampı var sanki annem tabur asker gibi babamın basına aksam ne yemek yapılcak babam karar verir annem kendi evinin hanımı bile olamadı ki babasındna kalma bi ev koltukların yerini ble degistiremez her seyde babam muahletef kendi herkeze yardım eder dıdının dıdısına ama annem beni bi yere götür dese gitmez dolmusla git der vs vs yani ailemin yasayıs tarzı kafa yapısı cok farkı bazen diyorum ben 22 sene nasıl durmusun burda

limoncu28 hani sen çeşitli konularda birikim yapmak arsa almak eşine bişeyler aldırmaktan bahsediyorsun ve çoğu zaman biz sana tepki gösteriyoruz ya, sanırım bu tavrında ailenin etkisi var onları arkanda destek olarak görmediğin için kendini garantiye almak istiyosun galiba, Allah etmeye bi boşanma olsa ailen özellikle baban üstüne gelir sanırım kaçtın da noldu gibisine,o yüzden aileye muhtaç olmamak istiyosun, öyle mi
bide mesela aile cevremizde herkez babamın calıstı yerdeydi yani hepsi arsa alıp yatırım yaptılar babam yapmadı hic atık degil cesareti yok mesela 10 sene önce 100 bin tl cıkıs parası aldı belli yerlerden ist dısı arsa alsaydı suan 6 dairemiz olucaktı ki 100 100 karlı ydı yani para bankada bosa duruyor
söyleki teyzemin kızı dedigim yerden 5 sene önce 30 bine 1 arsa aldı mühatih demis 2 dairie veiriyim arsaya sat bana yani 30 binden 3 tane arsa alıp suan cok karda olurduk belki yaslanınca acıkta kalmak isetmiyroum en azından cocuguma biseyler bırakırım ilerde ansınlar yeter senede bi mevlutümü yapsınlar yani insallah ben bi arsacık alırım :))

Diyelimki 30 yasindasin 10 senelik evlisn ve 20 yasinda kactin... eee 20 yasina seni kuslar mi getirdi.. onlarmi besledi buyuttu... ne bu laflar cok ayip karsindaki anan baban... biraz deger verin ya yarin birgun sizde anne baba olacaksiniz.. almak zorunda degil taksiyle git yada gitme... ne kadar pireyi deve yapmaya bayiliyorsunuz yahu ... senin basina bi is gelse o begenmedigin ailen varya sana nasil destek olacak kimse evladini atamaz limoncu biraz alttan almayi hosgorulu olmayi dene sana tavsiyem de esine fazla guvenme ve onun eline koz verme ve anana babana kardesine laf ettirme herkes gider onlar kalir...

En büyük hatan babanın karşısına eşini öne sürmen.
Ne zamandır aileye emrivaki davranmak normal oldu. Nasıl bir prenses sendromudur bu?
Üniversiteden tatile geldiğimde bile koskoca valizlerle ite kaka eve geldiğimi bilirim. Kimseyi de çağırmadım. Annemden bir bardak su istemişliğim bile yoktur.
Hala daha annem baban alır veya bırakır dediğinde geri çeviriyorum.

Babanla empati kuruyorum da benim beslediğim büyüttüğüm kız istediği yapılmayınca karşıma geçip rıza alınmayıp kaçtığı erkeği yüceltecek. Allah sabır versin ailene.

işi pislige bindirmek istemiyorum aynı cevredeyiz ve esimlede aynı memleketliyiz yani babam zaten cok tavırlı büyün köy biliyor hep bi şekilde babamı koruyorum mecburen kaynanam cok czgır biri ee esimde yüz bulup demesin ailen bile seni istemiyor yada ilerde en ufak bi kavgada yüzüme vurmasın diye annem cok pasif biri yani küsersem ne bana gelebilir ne ben gidebilirim alemin agzına laf vermek istemiyorum

yoksa yapılcak cok sey var babamların amcamların yaptıklarını okusan varya kayınpederim bi melek yani
mesela sana anlatıyım 1 tanesini kaynım kahvede otururken ki 30 yasında kaynım amcam gelip sandalyesini itiyor ne oturuyosun ulan buraya diye düsünün kaynım benim hatırıma bisey yapmamıs eve gelmiş

kaynatam istanbula geliyo kahveye cıkıyo masasına kimse gelmiyor cünkü babam selam verenleri görürse bidaha yanına yaklastırmaz babama saygıdan kimse konusmuyo kaynatamla daha neler v
Yazdıklarını genel itibariyle anlamasam ve cevap tarzından hoşlanmasam da söylemeden geçemeyeceğim. Iki aileyi idare etme azmin, kimseyi kimseye ezdirmemeye çalışmanı çok takdir ettim. Benzerlerini yaşadım biliyorum. Yıpranan hep sen oluyorsun. Yüce Rabbim iki aile arasında dirlik versin inş.

Ben sekiz senelik evliyim babam bi kere telefon edip nasilsin dememistir. bayramdan bayrama bide senede bir gelir bikac gun kalirim ondada ya eve gelmez ya gec gelir 10 gun kalip 2 kere gormuslugum bile vardir ondada bi elini operim denk gelirse bida muhabbet filan olmaz hal hatir olmaz kizim var torunlarinida annem zorla kucana verir iki ik bik yapar birakir parasi varsa alir bisuru sey iste bizde baba budur.... eskileride anlattigim bi konumda var uzatmim... dua et en azindan olsede annem bize kalsa dicen bi baban yok bide bitek allaha guven benim esimde harika biri guvenim sonsuz ama once rabbim ve kendim... evdede yanliz kal bence omur boyu annene mi tasincaksun zira cocukla yanlizlik daha zor gunlerinin tadini cikar koy bi film izlerken uyuya kal... uyuyamiyosan melisa papatya rezene sut icebilirsin dus alavilirsin gun icindede uyumazsan zaten uyursun bence :)

Ben sekiz senelik evliyim babam bi kere telefon edip nasilsin dememistir. bayramdan bayrama bide senede bir gelir bikac gun kalirim ondada ya eve gelmez ya gec gelir 10 gun kalip 2 kere gormuslugum bile vardir ondada bi elini operim denk gelirse bida muhabbet filan olmaz hal hatir olmaz kizim var torunlarinida annem zorla kucana verir iki ik bik yapar birakir parasi varsa alir bisuru sey iste bizde baba budur.... eskileride anlattigim bi konumda var uzatmim... dua et en azindan olsede annem bize kalsa dicen bi baban yok bide bitek allaha guven benim esimde harika biri guvenim sonsuz ama once rabbim ve kendim... evdede yanliz kal bence omur boyu annene mi tasincaksun zira cocukla yanlizlik daha zor gunlerinin tadini cikar koy bi film izlerken uyuya kal... uyuyamiyosan melisa papatya rezene sut icebilirsin dus alavilirsin gun icindede uyumazsan zaten uyursun bence :)
emin ol zombi oluyorum ama uyuyamıyorm korkuyorum cünkü hani yat uyu demek kolay tv acık evde tüm ısıklar acık eza okunuo gün ısımadan uyuyamam kendimi güvende hissetmiyorum cünkü

i

işte ey güzel allahım diyorum dün burda okudum arkadasın birine ailesi halasının kızıyla küs dügüne gidemiyo diye barcelona tatili almıs bide ucak bileti dahil dedim hey yavrum be biz burda yagmur altında kalsak demek babamız almıcak bizi bu kadar hain mis insan oglu herkez ana baba olmayı hak etmiyor valla
aynısını bende düşünmüştüm. hem de böyle bişey yaşamadan.

Konu disi degil ama cidden insanlar evde neden yanliz kalamaz anlamiyorum. Buyutecek ne var ki? Yak isiklari ac tv uyu. Kafanda rahat olur kimseyede bisey demek zorunda kalmazsiniz. Oh missa

Kendi adima konusayim, korkuyorum. ruzgar esse pencere tikirdasa o anki dusuncelerimi bir bilseniz. olmuyor iste ac isigi gec televizyonun karsisina uyu.

En büyük hatan babanın karşısına eşini öne sürmen.
Ne zamandır aileye emrivaki davranmak normal oldu. Nasıl bir prenses sendromudur bu?
Üniversiteden tatile geldiğimde bile koskoca valizlerle ite kaka eve geldiğimi bilirim. Kimseyi de çağırmadım. Annemden bir bardak su istemişliğim bile yoktur.
Hala daha annem baban alır veya bırakır dediğinde geri çeviriyorum.

Babanla empati kuruyorum da benim beslediğim büyüttüğüm kız istediği yapılmayınca karşıma geçip rıza alınmayıp kaçtığı erkeği yüceltecek. Allah sabır versin ailene.
bu sadece bana yapılan bi haksızlık yani kız kardesimi almaya cıkıcak yürüyerek ıslanmasın diye arabayla ıslanmasın diye ee ben ne yim zaten arabayla kardesimi almaya gidicek beni de al haksızlık adaletsiz bu degilmi yoksa ben zaten babamı bilirim kendimi o duruma acizlige düsürmek istemem arayıpta gel beni al dememisimdir babam annemi bile almaz dısarda yorulsa ama elalemi tasır konu o anda araba cıkıcak kız kardesim alınıcak ama ben alınmıcak anladın mı malasef

Diyelimki 30 yasindasin 10 senelik evlisn ve 20 yasinda kactin... eee 20 yasina seni kuslar mi getirdi.. onlarmi besledi buyuttu... ne bu laflar cok ayip karsindaki anan baban... biraz deger verin ya yarin birgun sizde anne baba olacaksiniz.. almak zorunda degil taksiyle git yada gitme... ne kadar pireyi deve yapmaya bayiliyorsunuz yahu ... senin basina bi is gelse o begenmedigin ailen varya sana nasil destek olacak kimse evladini atamaz limoncu biraz alttan almayi hosgorulu olmayi dene sana tavsiyem de esine fazla guvenme ve onun eline koz verme ve anana babana kardesine laf ettirme herkes gider onlar kalir...
ahh be canm be ben ne kadar öfkeli olsamda 1telefonl nereye cagarsalar ne olurla olsun isim bırakır giderim örnek verilcek bi sürü sey var da mesela biz hep mangal yakarız yazları annemi kardesimide hep cagrırım eti beyenmez meseyi beyenmez atesi yakamadınız 2 saate der vsvs hani simdi söyleyince cok az gelebii ama evladın cagırmıs mutlu ol ya takıl iste ama yok ille kusur bulcak mesela annemi babam gezdirmiyo diye esim bazen annemide alır kadın gezsin babaum gezdirmiyo zaten der ama off sıkıldım ay burdamı oturcaz cok günes var cok sıcak araba cok koktu söylenirde söylenir yani millet der kızım olsunda birlikte gezelim damadımla falan bunlar bi garip

kızlar babamla ailemle olan olayları biraz biliyosunuz
dün istanbulda baya yagmur yadı aksam 8 ve 9 gibi 3 gündür evdeydim esim gececi sabaha kadar esimi bekliyorum diye anneme gidicektim ki 1 gece dinleniyim uyuyum diye

esim bendne habersiz aramız annemi iste annne babama söyle arabayla gelsin alsın cok yagmur var ıslanmasın demis annemde da aa demeden babam ordan atmalmıs cok yagmur yok alsın semsiye gelsin bilmemne sonra annem kardesimi almaya gidicek demis yani arabay garajdan cıkiıcak kardesimi aldıktan sonra benide alabilirsin dimi buda bi baba iste neyse sonra esimin yüzü düstü anladım ben tabi ben aradım bu sefer babam cıktı tele dedim annemi ver anneme dedim bi kızını almaya gidiyosunda neden beni almaya gelmiyosunuz diye bagırdım falan ama esimin yanındada cok caktrmak istemedim kapattım

esim dedi askım dua et bana bisey olmasın öyle zoruma gittiki yüzlemedi ama dedigi bana bisey olsa acıkta kalırsın yani
icimden gecirdim ahh ahha 10 senelik esin seni düsünüyosa 30 senelik baban seni düsünmüyo ne zor sey

sonra 9bucuk oldu evden esimde bende birlikte cıktık ayrılırken arslan karım benim kimseye muhtac degil gider benim askıam falan dedi ama sinirden dislerimi sıktım yolda hem yagmur yagdı hem ben agladım

eve gittim yani annemlere yanlarına bile gitmedim girdim odama dedim size yazık 10 senelik el oglu bile bile beni düsünüyoda öz babam beni düsünmüyor neymis arabanın altı ıslanırmıs yaa kardesimi almayada aynı yoldan gidicen yagmur her yerde aynı aramız arabayla 5 dakika

dedim kardesim maaslı diye güveniyosunuz ama yanlıs ata oynuyosunuz cok pisman olucaksınız

babam ordan gelmeseydin dedim cok meraklıyım size gece kalabilsem kalıcam ayrıca esim demicekmi senin nasıl ailen var ben senin yanlız kalmana bile dayanamıyorum annene git diyorum onlarsa seni istemiyomus kendimi sizin icin rezil edemem dedim kapadım kapıyı offf icim cok sıkılıyo bu gece evdeyım sabaha kadar bekliycem esimi...
Seni çok iyi anlıyorum bizim akrabalarda aynı böyle çifte standart çok zoruna gidiyo insanın. Durma üstünde yinede aile gibisi olmaz

dün istanbulda baya yagmur yadı aksam 8 ve 9 gibi 3 gündür evdeydim esim gececi sabaha kadar esimi bekliyorum diye anneme gidicektim ki 1 gece dinleniyim uyuyum diye

esim bendne habersiz aramız annemi iste annne babama söyle arabayla gelsin alsın cok yagmur var ıslanmasın demis annemde da aa demeden babam ordan atmalmıs cok yagmur yok alsın semsiye gelsin bilmemne sonra annem kardesimi almaya gidicek demis yani arabay garajdan cıkiıcak kardesimi aldıktan sonra benide alabilirsin dimi buda bi baba iste neyse sonra esimin yüzü düstü anladım ben tabi ben aradım bu sefer babam cıktı tele dedim annemi ver anneme dedim bi kızını almaya gidiyosunda neden beni almaya gelmiyosunuz diye bagırdım falan ama esimin yanındada cok caktrmak istemedim kapattım

esim dedi askım dua et bana bisey olmasın öyle zoruma gittiki yüzlemedi ama dedigi bana bisey olsa acıkta kalırsın yani
icimden gecirdim ahh ahha 10 senelik esin seni düsünüyosa 30 senelik baban seni düsünmüyo ne zor sey

sonra 9bucuk oldu evden esimde bende birlikte cıktık ayrılırken arslan karım benim kimseye muhtac degil gider benim askıam falan dedi ama sinirden dislerimi sıktım yolda hem yagmur yagdı hem ben agladım

eve gittim yani annemlere yanlarına bile gitmedim girdim odama dedim size yazık 10 senelik el oglu bile bile beni düsünüyoda öz babam beni düsünmüyor neymis arabanın altı ıslanırmıs yaa kardesimi almayada aynı yoldan gidicen yagmur her yerde aynı aramız arabayla 5 dakika

dedim kardesim maaslı diye güveniyosunuz ama yanlıs ata oynuyosunuz cok pisman olucaksınız

babam ordan gelmeseydin dedim cok meraklıyım size gece kalabilsem kalıcam ayrıca esim demicekmi senin nasıl ailen var ben senin yanlız kalmana bile dayanamıyorum annene git diyorum onlarsa seni istemiyomus kendimi sizin icin rezil edemem dedim kapadım kapıyı offf icim cok sıkılıyo bu gece evdeyım sabaha kadar bekliycem esimi...
Valla ben olsam gitmezdim

yaa su 3 harflı oalyı oldu 2 sene önce o zamandan beri evde yanlız kalıyorum ama sabaha kadar bekliyorum esim olmadan uyuyamıyorum

İşte yalnız beklemek ile uyku arasındaki fark ne ki ? Eşiniz mi koruyor sizi ?
Eğer sebep buysa bir uzmandan yardım alın bence. Eşiniz olmasa uzun seyahate çıksa ailenizle de böyle sıkıntılı olursanız en azından başınızı rahat koyarsınız yastığa.
Böyle bir sıkıntınız olmasaydı o kadar laftan sonra kalbi kırık uyumak zorunda kalmazdınız.

bu sadece bana yapılan bi haksızlık yani kız kardesimi almaya cıkıcak yürüyerek ıslanmasın diye arabayla ıslanmasın diye ee ben ne yim zaten arabayla kardesimi almaya gidicek beni de al haksızlık adaletsiz bu degilmi yoksa ben zaten babamı bilirim kendimi o duruma acizlige düsürmek istemem arayıpta gel beni al dememisimdir babam annemi bile almaz dısarda yorulsa ama elalemi tasır konu o anda araba cıkıcak kız kardesim alınıcak ama ben alınmıcak anladın mı malasef
Bence sizin bide donup kendinize bi bakaniz gerekiyo.
Ben napiyorumda beni diger kardeslerimden ayiriyolar diye bi dusunun.
İyi dusunun ama
Ben birak arabayla beni almadilar diye babama cemkirmeyi, babama en ufak bi saygisizligim olsaydi bi daha yuzume bakmazdi.
ben sizin gibi o sekilde konusa konusa evlerine gidicem kapiyi kapatip cikmicam valla babam tutar beni atardi bi dahada sokmazdi o eve.
sukredinki yuzunuze bisey demiyo aileniz.
bence cok soylemislerde cokta umrunuzda olmamis ayni saygisizliga devam etmissiniz gibi geliyo bana.
bukadar esini kpyi babasindan ustun goren bi seni gordum.
madem begenmiyosun gidipte sıkma insanlarin canini uzak dur.
O cok sevdigin kpyi cagir o gotursun seni arabasiyla

maalesef böyle şeyler oluyor ama sakın eşine aileni kötüleme bigün karşına çıkartır

ahh be canm be ben ne kadar öfkeli olsamda 1telefonl nereye cagarsalar ne olurla olsun isim bırakır giderim örnek verilcek bi sürü sey var da mesela biz hep mangal yakarız yazları annemi kardesimide hep cagrırım eti beyenmez meseyi beyenmez atesi yakamadınız 2 saate der vsvs hani simdi söyleyince cok az gelebii ama evladın cagırmıs mutlu ol ya takıl iste ama yok ille kusur bulcak mesela annemi babam gezdirmiyo diye esim bazen annemide alır kadın gezsin babaum gezdirmiyo zaten der ama off sıkıldım ay burdamı oturcaz cok günes var cok sıcak araba cok koktu söylenirde söylenir yani millet der kızım olsunda birlikte gezelim damadımla falan bunlar bi garip
Olsun sen genede kimselere firsat verme kimsenin hayati dort dortluk degil cok fazla gecmise takilma... esinde olsa anani babani kotuleme yarin birgun olmadik yerde lafi yersin zoruna gider ...

Limoncu her konunu merakla okuyorum anlatim tarzin cok tatli dogalsin kiz sen:))
Konuya gelecek olursam bi baba ne olursa olsun kizinin bi dedigini iki etmemeli imkani varsa hele bide evliyse.. babanin yaptigi bencillik bence sende tek kalmayi öğren artik kiz olmuyor boyle:))

X