yagmur yagmasa zaten sorun degil ama dünkü istanbul yagmurunu gördüysen anca anlarsın beni bi anda her yer afan tufan oldu rüzgar yagmur simsek ama nasıl bi yagmur camdan baktık esimle sırtımıza kadar su olduk düsün evdeyiz dısarda yürüyerek 15 dakikada anneme gittim arabyala 5 dakika pacalarım dize kadar su saclarım öyle sonra sen hep hastasın derler olurum tabi ana baba yokki koruyan kollayanBenim yetiştirilmemde mi bi gariplik var yoksa siz mi çok prenses modlarında yetiştiniz bilmiyorum. Ev kısa mesafe o kadar yol için eşinizin alın demesi baba almayınca bu kadar laf edilmesi cok garip geldi bana. Annem hep kücüklüğümden beri der kimsenin bir bardak suyuna bile muhtaç olma diye. Kendi anne babam dahi olsa öyle seyleri istemem istedim olmadıysa böyle laf etmezdim. Kimse kimsenin hizmetçiliğini yapmak zorunda degil heleki anne baba seni yapmışlar bakmışlar bu yaşa getirmişler artık çok aşırı beklentilere girmemek lazım. Ha diyeceksin kısacık mesafe gelse ne olurdu gelse olurdu ama istemedi diye de bir babaya bu kadar laf edilmez heleki dedigin gibi on senelik eşle babayı da kıyaslama yoluna hiç gidilmez. Baba bu çınar ağacıdır meyvesi olmasa da gölgesi yeter..
cnm 2 sene olucak esim 1 hafta sabahcı 1 hafta gececi gececiyken 1 gün evimde 1 gün annemdeyim annemdede söyle aksam 9 da gidiyorum yani yemek yemiş oluyoruz ki giderkende elimde ille bişey olur bos gitmiyim diyeEvde yalnız kalamamanız çok saçma değil mi? Ailenize gidip sinir olacağınıza evinizde oturun bi kaç güne alışırsınız illaki.
kocamın pis olması baska ii olması basla konuların hepsini okudugunda işine yarayanları okuyup yaramayanları yazmamıssın ben her zaman derimde yazdımda kocam benim 1 dedigimi 2 etmez etmemişti kendi almaz bana alır diye boşa laf çarpmaya calısma cnm o yüzden kendince boyun büyüdü işte yazık
işi pislige bindirmek istemiyorum aynı cevredeyiz ve esimlede aynı memleketliyiz yani babam zaten cok tavırlı büyün köy biliyor hep bi şekilde babamı koruyorum mecburen kaynanam cok czgır biri ee esimde yüz bulup demesin ailen bile seni istemiyor yada ilerde en ufak bi kavgada yüzüme vurmasın diye annem cok pasif biri yani küsersem ne bana gelebilir ne ben gidebilirim alemin agzına laf vermek istemiyorumKusura bakmayın ama bu olaydan sonra o eve nasıl gidebildiniz
yaa su 3 harflı oalyı oldu 2 sene önce o zamandan beri evde yanlız kalıyorum ama sabaha kadar bekliyorum esim olmadan uyuyamıyorumEşlerin böyle zamanlarda kendilerine pay biçmeleri ne tuhaf.
" Dua et bana birşey olmasın" sanki eşinizle birliktesiniz doğduğunuzdan beri..
Allah herşeye yeter.
Ailenizi arayıp " limocu yu al demeye hakkı yoktu eşinizin , ne o emrivaki gibi. " Siz isterseniz zaten arayabilirdiniz.
Sanıyorum yakın mesafe. Taksiyle gitmenizi sağlasaydı eşiniz madem o kadar düşünüyor sizi. Zor durumda bırakmış sizi.
..
Anne babalar hakkında böyle şeyler okudukça çok şaşırıyor , çok üzülüyorum gerçekten.
İnsanın dayanağıdır aile.
Allah hak eden , o evlatların kıymetini bilecek kişilere evlat nasip etsin.
Edit : Yalnız uyuyama durumunu anlayamıyorum. Bir şekilde insan yener bunu ya.
Tüm kapıları kilitleyin. Televizyon açın. Alarm kurun v.s. Niye ona buna muhtaç olur ki insan bir gözünü yalnız yumamadığı için.
cnm sende yine cocuk varmıs evde bi nefes meskala insana bende malesef oda yok ama iste yazdım altta da 3 harflı olayı oldu bizim evde 2 sene önce o yüzdne cok korkuyorum evde klaıyorum ama sabaha kadar oturuyorum böyle oluncada esimle anca gündüz 4 gibi kalkıyorum bütün gün basım agrıyo düzenim bozuluyor evde iş yapıcak vaktim kalmıyor o yüzden 1 gün evde kalıp 1 gün anneme gidiyorumGeçen sene yerel seçim ağrıda tekrarlanınca eşimi göreve çağırdılar batmandan ağrıya gitti 2 3 gün sürebilir dedi 45 günlük bebekle kaldım evde vesvese geldi panik ataklar atağa geçti gece 3 te anneme bilet aldım ankaradan batmana yanıma geldi, kimi insan kalamaz bunda sorgulanacak bişey yok bence
Oyyy çok Karışık meseleler biz burdan kolay akil verebiliyoruz ama işin içinde yaşayınca daha zor herseyişi pislige bindirmek istemiyorum aynı cevredeyiz ve esimlede aynı memleketliyiz yani babam zaten cok tavırlı büyün köy biliyor hep bi şekilde babamı koruyorum mecburen kaynanam cok czgır biri ee esimde yüz bulup demesin ailen bile seni istemiyor yada ilerde en ufak bi kavgada yüzüme vurmasın diye annem cok pasif biri yani küsersem ne bana gelebilir ne ben gidebilirim alemin agzına laf vermek istemiyorum
yoksa yapılcak cok sey var babamların amcamların yaptıklarını okusan varya kayınpederim bi melek yani
mesela sana anlatıyım 1 tanesini kaynım kahvede otururken ki 30 yasında kaynım amcam gelip sandalyesini itiyor ne oturuyosun ulan buraya diye düsünün kaynım benim hatırıma bisey yapmamıs eve gelmiş
kaynatam istanbula geliyo kahveye cıkıyo masasına kimse gelmiyor cünkü babam selam verenleri görürse bidaha yanına yaklastırmaz babama saygıdan kimse konusmuyo kaynatamla daha neler v
yaa su 3 harflı oalyı oldu 2 sene önce o zamandan beri evde yanlız kalıyorum ama sabaha kadar bekliyorum esim olmadan uyuyamıyorum
Konu disi degil ama cidden insanlar evde neden yanliz kalamaz anlamiyorum. Buyutecek ne var ki? Yak isiklari ac tv uyu. Kafanda rahat olur kimseyede bisey demek zorunda kalmazsiniz. Oh missa
Dam ustunde saksagan vur beline kazmayi...insanlar bamyayı nasıl yiyo bende onu anlamıyorum ama yiyolar işte