şeytan dürtüyoda bosver 1 senem kaldı kredimiz bitsin esim cekicek araba icinLimoncu sen bunun hırsıyla, altınları bozdur, çek bi araba altına en iisi.
Hem o da bi yatırım :)
ayy keske cocugum olsa bi nefes o zaman kalırım diye düsünüyorum allah insallah tez zamanda evlat nasip ederde kimseye muhtac kalmamBende eşim evde yokken uyuyamıyorum ama napim yarı uyur yarı uyanık kalıyorum iki çocukla biyere sığmıyorum
Belkide aileniz istemiyordur ne denebilirkiBi konunuzda kaçarak evlendiğinizi okumuştum ben bununla bağlantılıyorum yanlış anlamazsanız
annemde babama kaçmış 40 sene olmuş ananem hala kırgınVe annemi hep ayırıyor diğer çocuklarından açıkcada söylüyor
İnş canım onlar bana arkadaşlaray
ayy keske cocugum olsa bi nefes o zaman kalırım diye düsünüyorum allah insallah tez zamanda evlat nasip ederde kimseye muhtac kalmam
işte ey güzel allahım diyorum dün burda okudum arkadasın birine ailesi halasının kızıyla küs dügüne gidemiyo diye barcelona tatili almıs bide ucak bileti dahil dedim hey yavrum be biz burda yagmur altında kalsak demek babamız almıcak bizi bu kadar hain mis insan oglu herkez ana baba olmayı hak etmiyor vallaarabanın zaten alınma amacı böyle zamanlar değil midir. üstelik dün yağan yağmur normal bir yağmur gibi değildi, rüzgar şimşek gökgürültüsü.
ben yerinizde olsam, evimde korkudan uyumasam bile gitmem.
kocamın pis olması baska ii olması basla konuların hepsini okudugunda işine yarayanları okuyup yaramayanları yazmamıssın ben her zaman derimde yazdımda kocam benim 1 dedigimi 2 etmez etmemişti kendi almaz bana alır diye boşa laf çarpmaya calısma cnm o yüzden kendince boyun büyüdü işte yazıkwayyy bu pasaklı ve azcık saf koca kıymete binmiş ...Eeee bir musibet bin nasihattan yeğdir demişlerİyi ders olmuş limoncu o adamı öpte başına koy ..