• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime parfüm beğendiremiyorum yardım ne olur:((

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
123
Tekirdağ
kızlar benim eşim bir odun.haldır haldır alıp geliyorum bin heves sıkıyorum misler gibi ama sadece nasıl deyince iiiiii diyor çıldırcam. gerçi her konuda öyle yaaa neyse.şimdi diyorum ki bence kokuların burçlarla çok etkisi var kadınlarda denedim gördüm ama erkekleri bilemiyorum eşim yengeç burcu onun sevdiği kokuları nerden nasıl bulucam bana yardım edin belki daha konuşkan yengeçlerle tanışık arkadaşlar vardır nasıl parfümlerden hoşlanırlar.ben koku hastasıyım mutlaka etkileyici birşey bulmalıyım yaaa dumur olmalı :66::66::66::47:

avon perceive :))
nişanlım yengeç burcu ve bayılırr parfümüme:34:

yada secret fantasy:37:
onu kendinden geçirir

gucci II by ve
chanel chance pour femme edp sprey
bunlarin ikisinide kullaniyorum canim esim bayiliyor ve gercekten cok hos kokulari var
özellikle gucci.:34:

burberry weekend ve 212 sexy dene bakalım:)

kızlar benim eşim bir odun.haldır haldır alıp geliyorum bin heves sıkıyorum misler gibi ama sadece nasıl deyince iiiiii diyor çıldırcam. gerçi her konuda öyle yaaa neyse.şimdi diyorum ki bence kokuların burçlarla çok etkisi var kadınlarda denedim gördüm ama erkekleri bilemiyorum eşim yengeç burcu onun sevdiği kokuları nerden nasıl bulucam bana yardım edin belki daha konuşkan yengeçlerle tanışık arkadaşlar vardır nasıl parfümlerden hoşlanırlar.ben koku hastasıyım mutlaka etkileyici birşey bulmalıyım yaaa dumur olmalı :KK66::KK66::KK66::KK47:
tamamen bni anlatmıssın bnde aynı durumdaymm :) neye karar werdnzz

Back