http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/20150813_224211-1-jpg.1605629/Arkadaşlar eşim inşaatta çalışıyor ve evde işte giyeceği bir tane pantolon eşofman altı bişey kalmadı yenisine para verip yine yırtılmasındansa burdan uygun fiyata almak istiyorum beden olarakta xxl arıyorum kot pantolon eşofman altı kumaş pantolon hepsi olur waikikinin pantolonları da olabilir yardımcı olursanız sevinirim
bedenleri nelerdir ve uzunlukları 32 mi 34 mü?
cnm tek düşünmüyorum kargoda var malumBendede 46 beden kumaş pantolon var uyarsa yeni hiç giyilmemiş
cnm tek düşünmüyorum kargoda var malum
tmm bakarım ben konunuza ekleyince haber verirseniz.5adet var bedeni uyarsa ama hepsi kumaş vede sıfır giyilmemiş konuma eklicem zaten fırsat bulunca
Bedenler in hepsi XXL .boyları 34bedenleri nelerdir ve uzunlukları 32 mi 34 mü?
Cnm bizim pantolon ihtiyacımız var...teşekkürler
Aynı beden ve benzer renklerde yine ORJINAL mavi Jeans, Colins, Lee markalarda mevcutturCnm bizim pantolon ihtiyacımız var...teşekkürler
tta beden belırtırsenız yardımcı olabılırımArkadaşlar eşim inşaatta çalışıyor ve evde işte giyeceği bir tane pantolon eşofman altı bişey kalmadı yenisine para verip yine yırtılmasındansa burdan uygun fiyata almak istiyorum beden olarakta xxl arıyorum kot pantolon eşofman altı kumaş pantolon hepsi olur waikikinin pantolonları da olabilir yardımcı olursanız sevinirim