Arkadaşlar herkese merhaba!
Mayıs başında eşimin doğum günü vardı. Takdir edersiniz ki beni büyük bir heyecan sardı. Daha önce birlikte geçirdiğimiz iki doğum gününde kendisine parfüm ve ayakkabı almıştım o yüzden bu sefer bu iki seçenek elendi. Bu arada parfüm gerçekten alması çok kolay bir hediye, ancak tabii diğerlerinde olduğu gibi karşı tarafın beğenip beğenmemesi durumu var. Ama bunu da çok kolay bir şekilde anlayabilirsiniz, hediyeyi aldığınız kişi parfümü sıkça kullanıyorsa beğenmiş demektir.
Neyse gelelim sadede :) Bu sene biliyorsunuz ki İstanbul'a kış bir türlü gelmek bilmedi. Ben de bu nedenle eşime bir erkek giyim hediyesi almaya karar verdim. Yaz geliyor diye şort veya şapka alma fikrinden vazgeçtim, çünkü maalesef yaz gelmedi:) Öncelikle hediye arayışıma birkaç internet sitesi gezerek başladım ve modellerini beğendiğim 2-3 markayı not ettim. Beğendiğim şeyler arasında ise yelekler, gömlekler ve tişörtler vardı. Yeleği beğenir mi, kullanır mı diye epey düşündüm ve onu sık sık yelekle görmediğim için yelek almaktan vazgeçtim. Ama eğer ki sizin eşiniz, sevgiliniz yelek seviyorsa bu sezon çok güzel yelekler var mağazalarda, haberiniz olsun!
Dediğim gibi not ettiğim markaların büyük avmlerdeki mağazalarına gittim, en az 2-3 avmye bakmışımdır her marka için. Çünkü her avmye aynı ürünler gitmiyor. Evime çok uzak olan 2 büyük avmye bile gittim ancak yine de evimin dibindeki avmden alışveriş yaptım. Hep öyle olmaz mı zaten :) Eşime ilkbahar ve sonbaharda, yani havalar çok ısınmadıkça rahatça hem ofiste hem de günlük hayatında kullanabileceği bir gömlek aldım. Erkek gömlek modellerini de böylece bir hayli inceledim ve şunu da belirteyim ki bu sezon düz renk, desensiz gömlekleri sıklıkla görürüz! Çok güzel renkler var!
Umarım siz de eşinize aradığınız hediyeyi en kısa sürede bulursunuz!
Sevgiler!