eşime maraş otunu nasıl bıraktırrım kızlar lütfen akıl verinn

guzelkizMS

İnsanın kaderi güzel olcakmış...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
2.400
404
373
herkese iyi geceler ben artık bu ot yüzünden tiksintiye kaldım eşimle konuşuyorum hem güzellikle hem bazen bozaarak ama olmuyo ne iylikle ne kötülükle bırakmıyo agız kokusundan geceleri uykum kaçıo resmen ilişki esnasında resmen tiksiniyorum artı hamileym sigara kokusuna mum oldum bu lanet ot yüzünden eşimden resmen sogumak üzereym napacamı şaştım eşim anlamıyo etrafımada bşi diyemiyorum yapacak bişi yok çünkü napsamda bırktırsam artıı saglıgından oluyo cabasııı vucudunda hep yara bere çıkıyo atmadıgında sinirli oluo hamilede olunca daha b tiksindm eşimin yüzünee dönemiyorumki agız kokusundan yaklaşamıyorum kaç kez uyardım bıraktıramadım her sormama yok atmadım dio ama ben attıgındada atmadıgındada bliyorum normalde çok temiz ama bu ot batırıyo bu konuda çok çaresizim yardımcı olun kızlalr etrafında atıpta bırakan varmı nasıl bıraktı napmam lazım kaç kez tartıştık bu yüzdenn resmen ilişkiden sogudum agız kokusundan :52:

Bu Ot Ne İşe Yarıyorki :26: Ne İçin Kullanıyor Bu Kadar da Bağımlısı Olmuş Anlamadım Bişiy

Merhaba. Eski sevgilimde marasliydi. Kucuk bi paketi var. Ordan bir tutam alip, dudaginin sag ve sol kenarnda tutardi biraz durduktan sonra atardi. Simdi dusundum de hic kokmuyordu yanii ama inanilmaz bagimli oluyorlar paket paket gonderirdi arkadaslari kargoyla.. anliyorum sizi

Maraş otu çiğnene bir tütün türüdür.
Sigaradan bir farkı yok ama kına gibi kokar.
Sigarayı bırakmak nasıl zorda o da zordur canım kendi iradesi lazım.Başka ne yapabilirsin bilemedim :/

Ot atmak ne demek :53: :53: :53:

sigara illetinden kurtulmak için icat edilen lanet bi ot maraş otu googlede araştırırsanız zararlarını ve girençlini görürsünüz şuan benm için o kadar büyük bi dertki artık aynı yatakta yatamayacak durumdayım ve bu illete arkadaşlarının gazıyla baslaadı ve tiryaksi oldu ben saklarken yakaladım combinin üstüne şok oldm bende eskiden sigara içtigi için agzı çok pis kokuo sanıyodum ama alakası yokmuş meger ot atmaya baslamış ve bu maraşta çok yaygın atıp tükürürler çok pisss ve benmde basıma geldii :(((

Maraş otu çiğnene bir tütün türüdür.
Sigaradan bir farkı yok ama kına gibi kokar.
Sigarayı bırakmak nasıl zorda o da zordur canım kendi iradesi lazım.Başka ne yapabilirsin bilemedim :/

arkadaşları oldugu sürece iradesini kontrol edemez sanmıyorum onlar alıştırdı çünkü gaza getirerek bunuda böbrekten amaliyat oldugunda narkozlu halinde itiraf etti :D

E anacım ben şimdi baktım buna google'dan ağız kanseri yapıyomuş Allah muhafaza tut eşini elinden getir bilgisayar başına "kocacım seni seviyorum ben seni kaybetmek istemiyorum zararları bunlar bunlar ağız kokusundan rahatsız oluyorum fakat bunun yanı sıra seni kaybetmekten çok korkuyorum ltfen bize bunu yapma hayatım" gibi yaklaşırsanız belki yumuşar inşallah :26: :34: :34: :34: :34:

o değil de ilişki sırasında şöyle böyle diye laf etmenize, detaya girmenize ne gerek var ki tamamen alakasız bir konuda. yardımcı olabilecek insan cinselliğinizi etkileyip etkilemediğine bakmaz yani yardımcı olmak için. benim burdan midem bulandı valla.

maras otu olduguna emin misin? herhangi bi uyusukluk yapmiyor de mi?

öyle kanser yapıyomus hastalık yapıyomus desende bahane bulur hersey hormonlu herkes kanser vb.bence siz ona iktidarsızlık yapıyomus cinsel gücü azaltıyomus deyın bakın zamanla nasıl bırakır bı erkek için önemlidir bnce bu. :)

Maraşotu zaten bir uyuşturucu çeşitidir. Askeri birliklerde kesinlikle yasaktır ağızda uyuşukluk yapar, feci şekil de baş döndürür, e biraz da kafa yaptığı söylenir...:51:

tam bir uyusturucu olsa "ot" gibi sadece askeriyede degil heryerde yasak olurdu.

e ama eşin resmen uyuşturucu kullanıyo bu durumda :53:
böyle şeyleri resmi yasalarla korunan bi siteye yazman başınıza bela açabilir
googleda uyuşturucuyla ilgili araştırma yapanın evini polis bastığını biliyorum ne diye bakıyosun diye bence muneye söyleyin konuyu kaldırsın :53:

e ama eşin resmen uyuşturucu kullanıyo bu durumda :53:
böyle şeyleri resmi yasalarla korunan bi siteye yazman başınıza bela açabilir
googleda uyuşturucuyla ilgili araştırma yapanın evini polis bastığını biliyorum ne diye bakıyosun diye bence muneye söyleyin konuyu kaldırsın :53:
maras otu yasalmis trde

Kontrolsüz imal edilmesi ve pazarlanması yasak zaten cezaları var, tamamen yasaklanması içinde (uyuşturucu kapsamına alınması için) uğraşıldığını biliyorum....

keske yasak olsada kurtulsam neler demedmmi bak saglıgın bozulacak mı demedim kanser yapıyomuşmu demedm iilişkiden sogudum agız kokun yüzündenmi demedim yinede bırakmadı keşke yasak olsada bende kurtulsam

Back
X