Gebeliğe Hazırlık Eşime keçi boynuzu kürü uyguladık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soldaki sonraki test sanırım sayı artmış ama hız düşmüş gibii. Önceden %15 miş sonra %8 w düşmüş... Havuç suyu sık ileri hızı arttırıyormuş

Ilk bir hafta sabah aksam yatarken sonra sadece aksam yatarken 3ay kullanilmaliymis.bizim 3 ay bile demedi cok sukur 2.5 ayda aldik mujdemizi.darisi sizlere
Allah onu size bağışlasın.amin inşallah bizim 20 gün oldu daha kullanalı.sabah akşam içti eşim şimdiye kadar. beklemedeyiz bakalım

Allah onu size bağışlasın.amin inşallah bizim 20 gün oldu daha kullanalı.sabah akşam içti eşim şimdiye kadar. beklemedeyiz bakalım
eşinizde sayı ve hareketllik ne kadardı bu arada
InsaAllah sagol canim.sabredin olur biiznillah biz temmuzda varikoselden ameliyat olmustuk 6ay sonra sayi dusmus hiz artmisti(sayi 6dan 3 e dusmustu ileri hiz %15den %30 olmustu)ocakta yapmaya basladim kuru martta hamile kaldim cok sukur

InsaAllah sagol canim.sabredin olur biiznillah biz temmuzda varikoselden ameliyat olmustuk 6ay sonra sayi dusmus hiz artmisti(sayi 6dan 3 e dusmustu ileri hiz %15den %30 olmustu)ocakta yapmaya basladim kuru martta hamile kaldim cok sukur
maşallah bizimde sayı 6 hareketlilik 0 cıktı son testte.bi cok şey kullanıyo eşim inşallah faydası olur bizede

maşallah bizimde sayı 6 hareketlilik 0 cıktı son testte.bi cok şey kullanıyo eşim inşallah faydası olur bizede
InsaAllah canm.ben keciboynuzu kurunu hic aksatmadim hergun yaptim icirdim.yaninda arisutu bal polen karisimi verdim(bu duzenli degildi pek sabahlari ac verdim)proxed plus yazmisti doktorumuz onu 1.5ay(3 paket)sabah aksam kullandik.bide her aksam kabak cekirdegi findik ceviz incir bunlardan yedik,bizim yaptiklarimiz bunlardi.insaAllah sizlerede vesile olurda Rabbim ol der ve olur

proxeed de kullanıyo 1 ay oldu onada fındık fıstık ne varsa yiyo.arı sütü bal polen yok sadece

hayır benımkınde öyle bişey olmadı aksine sürekli tuvalete cıkıyo baska bişeyden olmustur seninkine
İnat ediyor ben onu içmem diye başka bişey içeyim diyor.taktı bikere iyi geleceği varsada gelmeyecek ya dünden beri içmiyor. Bir şekilde ikna edeceğim. Sağol canım

İnat ediyor ben onu içmem diye başka bişey içeyim diyor.taktı bikere iyi geleceği varsada gelmeyecek ya dünden beri içmiyor. Bir şekilde ikna edeceğim. Sağol canım
ben proxeedi baya kullanan gördüm burda çoğuna faydası dokunmuş bebek sahibi olmuslar.hiçbirinin öyle bi şikayetten bahsettiğini görmedim bence bırakmasın devam edin.eşim yeni test yaptırmadı ama spermde gözle görülür kıvamda artış oldugunu söylüyo.önceden cok akışkan geliyodu koyulaştı biraz sanki inşallah artıyodur

Maşallah size.bu uğraşların mukafatını alırız inşallah. Ben artık normal yolla olucak umudumu kesmeye başladım biraz bakım yapıp yaza Türkiye’de aşılama düşünüyorum. Ozamana kadar artış ve kaliteli olması için uğraşacağım çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…