Gebeliğe Hazırlık Eşime keçi boynuzu kürü uyguladık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BAAAHAAAR

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
69
31
8
34
Arkadaşlar merhaba , eşime varikosel tanısı konuldu ben size spermiogram testi sonucumuzu koyuyorum 3 ay önce ve bugün çıkan 2 adet sonuç bu arada keçi boynuzu kürü de uyguladık 3 ay boyunca bu sonuçlara yakın sonucu olup hamile kalan var mı ? Yada hamile kalmak İçin sonuçlarımız çok mu kötü 1 yıl oldu evleneli hala çocuğumuz yok her ay çok üzülüyorum . Değerlendirebilir misiniz

Eklentiler

• 5A844C9C-1F37-4F34-BBEA-BA5B9DA91ED2.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 296
  • 6D37247C-E65C-477F-9128-FAD91722324A.jpeg
    209 KB · Görüntüleme: 281
Sonuclariniz gayet iyi bence.1ccdeki 48mil olani en son yaptirdiginiz sanirim ve baya artmis.bence dogal yolla olabilir artik sizin.doktorunuz ne dedi bu sonuclara

Normal yolla olabilir gibi görünüyo ama ileri hızınız düşük bizim gibi takviye olarak 1 ilaç vermedi mi doktor

Gayet iyi bence bizimde hızımız artsa da bi mutlu olabilsek keşke

Hizinda artis oldumu Bende yeni basladi morning esime keci boynuzu iciriyorum ayrica e vitamini ve Ozel bi kArisim.

İleri hızımız %35 di %37 ye yükselmiş
Maşallah . Bizde inşallah faydasını görürüz 20 günde bu artış çok iyi . Bizim butun değerler güzel hareketlilik orani %50 ama ileri hizli hareketli %0 bir senedir korunmuyoruz ama yinede olmuyor

Maşallah . Bizde inşallah faydasını görürüz 20 günde bu artış çok iyi . Bizim butun değerler güzel hareketlilik orani %50 ama ileri hizli hareketli %0 bir senedir korunmuyoruz ama yinede olmuyor
Bizde 2 ayi gecti yapali.adet olmami bekliyrz ozmn hem ben hem esim tahlil vercez.ins bizimde yukselmistir degerlerimiz.siz ne zamandir uyguluyosunuz kuru?

İleri hızımız %35 di %37 ye yükselmiş
Degerler iyi artis gostermis hemde 20gun uyguladiniz diymi masallah bizde 2.5aydir yapiyrz kur.fakat E vitaminini gecen ay kesmistim depolama oluyormus fazlasi zararliymis.bu ay tahlil sonuclarina gore tekrar baslariz belki.

Bizde 2 ayi gecti yapali.adet olmami bekliyrz ozmn hem ben hem esim tahlil vercez.ins bizimde yukselmistir degerlerimiz.siz ne zamandir uyguluyosunuz kuru?
Ben yeni basladim daha 10 gun falan oluyor.20 gunde ki artisin iyi olmasini diger arkadas icin soyledim. Degerleri 20 gunde cok Artmis masallah . Darisi basimiza canim

Ben yeni basladim daha 10 gun falan oluyor.20 gunde ki artisin iyi olmasini diger arkadas icin soyledim. Degerleri 20 gunde cok Artmis masallah . Darisi basimiza canim
Aynen masallah darisi basimiza insaAllah.sizde varikosel falan varmiydi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…