Canım sizin ileri hızda problem var sanırım morfolojiniz bizimkinden iyi ama ileri hareket düşük bizim ileri harwket %37Kimse yokmu yorum yapacak kızlar yardım edin ne olur
Sonuclariniz gayet iyi bence.1ccdeki 48mil olani en son yaptirdiginiz sanirim ve baya artmis.bence dogal yolla olabilir artik sizin.doktorunuz ne dedi bu sonuclaraArkadaşlar merhaba , eşime varikosel tanısı konuldu ben size spermiogram testi sonucumuzu koyuyorum 3 ay önce ve bugün çıkan 2 adet sonuç bu arada keçi boynuzu kürü de uyguladık 3 ay boyunca bu sonuçlara yakın sonucu olup hamile kalan var mı ? Yada hamile kalmak İçin sonuçlarımız çok mu kötü 1 yıl oldu evleneli hala çocuğumuz yok her ay çok üzülüyorum . Değerlendirebilir misiniz
Normal yolla olabilir gibi görünüyo ama ileri hızınız düşük bizim gibiArkadaşlar merhaba , eşime varikosel tanısı konuldu ben size spermiogram testi sonucumuzu koyuyorum 3 ay önce ve bugün çıkan 2 adet sonuç bu arada keçi boynuzu kürü de uyguladık 3 ay boyunca bu sonuçlara yakın sonucu olup hamile kalan var mı ? Yada hamile kalmak İçin sonuçlarımız çok mu kötü 1 yıl oldu evleneli hala çocuğumuz yok her ay çok üzülüyorum . Değerlendirebilir misiniz
Gayet iyi bence bizimde hızımız artsa da bi mutlu olabilsek keşkeKızlar merhaba eşime 20 gün keci boynuzu kürü ve pekmezi içirdim ayrıca yanında e vitamini içiyor bugun test yaptırdı morfoloji %5 den %7 ye yükselmiş sperm sayısı 76 milyondan 205 milyona yükselmiş diğer degerlerdede atış var çok şükür
Meleeeekkk sende durumlar nasil bacim.bat nezmndi senin varmi bi gelismeGayet iyi bence bizimde hızımız artsa da bi mutlu olabilsek keşke
Hizinda artis oldumu Bende yeni basladi morning esime keci boynuzu iciriyorum ayrica e vitamini ve Ozel bi kArisim.Kızlar merhaba eşime 20 gün keci boynuzu kürü ve pekmezi içirdim ayrıca yanında e vitamini içiyor bugun test yaptırdı morfoloji %5 den %7 ye yükselmiş sperm sayısı 76 milyondan 205 milyona yükselmiş diğer degerlerdede atış var çok şükür
İleri hızımız %35 di %37 ye yükselmişHizinda artis oldumu Bende yeni basladi morning esime keci boynuzu iciriyorum ayrica e vitamini ve Ozel bi kArisim.
Maşallah . Bizde inşallah faydasını görürüz 20 günde bu artış çok iyi . Bizim butun değerler güzel hareketlilik orani %50 ama ileri hizli hareketli %0 bir senedir korunmuyoruz ama yinede olmuyorİleri hızımız %35 di %37 ye yükselmiş
Bizde 2 ayi gecti yapali.adet olmami bekliyrz ozmn hem ben hem esim tahlil vercez.ins bizimde yukselmistir degerlerimiz.siz ne zamandir uyguluyosunuz kuru?Maşallah . Bizde inşallah faydasını görürüz 20 günde bu artış çok iyi . Bizim butun değerler güzel hareketlilik orani %50 ama ileri hizli hareketli %0 bir senedir korunmuyoruz ama yinede olmuyor
Degerler iyi artis gostermis hemde 20gun uyguladiniz diymi masallahİleri hızımız %35 di %37 ye yükselmiş
Ben yeni basladim daha 10 gun falan oluyor.20 gunde ki artisin iyi olmasini diger arkadas icin soyledim. Degerleri 20 gunde cok Artmis masallah . Darisi basimiza canimBizde 2 ayi gecti yapali.adet olmami bekliyrz ozmn hem ben hem esim tahlil vercez.ins bizimde yukselmistir degerlerimiz.siz ne zamandir uyguluyosunuz kuru?
Aynen masallah darisi basimiza insaAllah.sizde varikosel falan varmiydi canmBen yeni basladim daha 10 gun falan oluyor.20 gunde ki artisin iyi olmasini diger arkadas icin soyledim. Degerleri 20 gunde cok Artmis masallah . Darisi basimiza canim
Bu ay da birşey yok kuzum nisana kaldıkMeleeeekkk sende durumlar nasil bacim.bat nezmndi senin varmi bi gelisme
Saglik olsun.adet oldunmuBu ay da birşey yok kuzum nisana kaldık1 nisan da test vericek eşim hayırlısı
Oldum canım bitti bile 2 3 gün kaldı yumurtlama günüme sen ne yaptınSaglik olsun.adet oldunmu
Benimde sali gunuydu bat.dunden beri lekelenmelerim basladi.sanirim erken geliyor adet bu ayOldum canım bitti bile 2 3 gün kaldı yumurtlama günüme sen ne yaptın
Napalim kuzum nasip değilmiş demek bu ay daBenimde sali gunuydu bat.dunden beri lekelenmelerim basladi.sanirim erken geliyor adet bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?