• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime kalçadan vurulan iğne sonrası doktor benim için 3 ay hamile kalmasın demiş.

E nabızdan bakın her şey yazar acilde vs mi vuruldu. Ben baktığım zaman eldivene kadar yazıyor

Eşiniz hangi şikayetle hastaneye gitti?

ben yanında değildim oda sormamış öğrenemedim bir türlü 3 ay hamile kalmasın eşiniz demiş anlayamadım
Yukarıda bir üye e nabızdan bakın demis, öyle bir bakın. Bazı ilaçların yan etkileri oluyor. Hamile kalmanız durumunda bebekte bir soruna yol açmaması için öyle demiştir doktor. Mesela hamile kalmayı dusunuyorsan 3-4 ay öncesinde covid aşısı olma demişti bana doktor, onun gibi.

bel fıtığından ameliyat olmuştu 6 au önce bacağına ağrı vurduğu için gitti doktordq iğne vurmuş eşine yan etkisinide sonradan söylemiş eşimde bilseydim vurdurmazdım dedi
Yani ben sağlık çalışanıyım, ilk kez böyle bir şey duydum. Hekimi dinleyin, mutlaka bir bildiği vardır. Eşinize geçmiş olsun

Yani ben sağlık çalışanıyım, ilk kez böyle bir şey duydum. Hekimi dinleyin, mutlaka bir bildiği vardır. Eşinize geçmiş olsun
teşekkür ederimm ben yanında olsaydım öğrenirdim fakat erkekler pek soru sormazlar malesef. o yüzden bende burdan bilgi almaya çalıştım.

Back