eşime ikinci çocuğu yapsak mı dedim, dalga geçti :(

bende eşime bebek yapalım derim bazen ciddi anlamda sorarım ama asla ciddi değilim oda bana akıllanmadın zaar der.kafan iyimi der ne yedin sen der derde der kızdırmak hoşuma gidiyo.

benim iki buçuk yaşında bir çocuğum var. çocuğum doğduktan sonra işimi bıraktım. şimdi kreşe başladı ve ben de işe girmeyi planlıyorum. ama bugün acaba ikinci çocuk olsa mı diye düşünürken eşime açtım bu fikri. o da ikinci çocuk olmadan önce işe gir sonra doğunca tekrar çık dedi ( benim hayatım oyun sanki ben şimdi doğursam ikinci de büyüdüğünde işe girsem? diyordum)... ve eşim dalga geçerek doğum yaptıktan sonra annenlerin oraya taşınırız dedi. ( yani ben zor anlarımda annem yanıma gelebilsin diye hep bi taşınma hevesinde oldum ama hiç dillendirmemiştim bunu farketmiş dalga geçiyor ) ben de kızdım tabi.. hadi git yat gece bi düşün dedi :KK43: saçma sapan tavırlar ... belki dert değil ama ne biliyim paylaşmak istedim :KK43:
demek ki tek başına maddi olarak yetemiyor. Eğer öyle ise eşine hak verebilirim.
Çalışmayan çalışanın halinden anlamaz.

Siz bence calismamak icin 2. Cocuk dusunuyorsunuz gibi geldi bariz ..

bi kiz vardi oda calisiyordu bekarken ,evliykende devam etti esi calismasini istiyordu cocuk olunca evde durdu mecbur simdi cocuk buyudu hadi işe tabi zor geldi baslamis 2. Cocuk 2. Cocuk diye adamda razi gelmiyormus mustehak valla neyse dedikodu yapmis gibi olmayayim :KK70: hahaha

Son düzenleyen: Moderatör:
sizinde şu çocuk sorununuz ne olacak bilmiyorum bir problem bence bu sizin için
çocuk daha ufak
siz istiyorsunuz ama kararsızsınız
eşiniz çok takmıyor gibi
benc ebiraz akışına bırakın

X