• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime hediye ne alabilirim?

sadece soruyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
389
262
53
34
Kızlar merhaba, hamileyim evde eşimle aramızda bir sohbet geçti sana ben doğumda ne alıcam dedi, benim de normalde beklentim yok ama şakasına takarsın artık altın kolye bilezik bişeyler dedim. Şakalaşırken o da ee bana kimse bişey takmıyor sen bana ne takıcan dedi tabi ki hiçbişey çocuğu ben doğuruyorum dedim. Böyle şakalaştık. Ama şimdi ciddi ciddi ona bir babalık hediyesi almak istiyorum gizli saklı yapacağım için kenarda 3 çeyrek altınım var. Ortalama yuvarlarsak 15bin bütçem var eşime saklayabileceği hediye ne alabilirim? Altın künyesi var, yüzük sever ama çok pahalı bütçemi aşıyor. saklayabileceği bişey olsun istiyorum manevi de değer verir çünkü… fikri olan var mı bu bütçeyle de zor farkındayım ama…?

O yüzden uygun olsun ille de takı olacaksa gümüş tercih edin 💚
ayrıca doğum süreci ve hamilelik kadın için zor bir süreç o sebepten eşten gelen hediye ve jest normal ama erkek bunun için hediye beklemesin
Yok yok o beklemiyor zaten sadece tüp bebek sürecinde bana çok destekti çok kahrımı nazımı çekti iğneler benim canımı yakmadığı halde o üzülüyordu içi acıyordu, ne bileyim o da çok duygusallaştı da içimden geldi sadece😊

O bebeği kucağınıza almak sizin için verilecek en büyük hediyedir bence ne altın ne yüzük boş kalir

Evet ilk çocuğumuz. Bir de çok zorlanarak ulaştık kendisine, tüp bebek..
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💐
Gösterişli güzel bir gümüş yüzük alabilirsiniz👍
Güzel dilekleriniz için Çok teşekkür ederim 💐 bildiğiniz marka var mı gümüşçü mü gezmek gerekir acaba
Gezip beğenmek daha mantıklı.
Benim eşim çok sever yüzük firuze taşlı işlemeli yüzük almıştım mesela.
Eşinizin zevkine göre seçersiniz 💐

Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💐
Gösterişli güzel bir gümüş yüzük alabilirsiniz👍

Gezip beğenmek daha mantıklı.
Benim eşim çok sever yüzük firuze taşlı işlemeli yüzük almıştım mesela.
Eşinizin zevkine göre seçersiniz 💐
Cevabınız için Çok teşekkür ederim 🌸

saklayacağı hediye olarak, bence de gümüş olabilir, ya da ad soyad baş harflerini işlettiğiniz cüzdan,
ama ben olsam 1 günlük (6 gün çalışıyo varsaydım) tatil planlardım, hem soluk alalım derdim :)

Ay babalık hediyesi ne yahu doğuran biziz. Benim kocam doktorun verdiği bir videoyu ultrason videosu videolu çerçeve yaptırmıştı hatıra kalsın diye ilk bebekte kalp atışı var. Dün de tiktokta gördüm ilk dans müzikleri çalıyor magnet böyle bir hediye de olabilir. Ben sevgililer gününde sling aldım böyle taşıyan babaları görünce hoşuna gidiyordu bebeğimiz doğsun ben de böyle taşıyacağım gezeceğim diyordu diye almıştım. Pandora da olabilir benim kocam takıyor mesela

Yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, sorum; “eşime ömürlük saklayabileceği ortalama 15bin bütçeye ne alabilirim?”
Sadece hediye Fikri olan varsa yanıtlarsa sevinirim, hediyenin sebebi, doğuranın benim olmam ve bütçe kısmı beni bağlar😊 doğurmak Allahtan bana verilmiş bir durum eşlerimiz doğurabilse onlar doğururdu. Ben ondan razıyım, yardımı davranışı herşeyiyle tam olarak yanımda. İçimden bir hediye almak gelmiş ne alabilirim diye soruyorum alayım mı hakediyor mu demiyorum.. umarım ki beni anlamışsınızdır, hediye fikri yazan sevgili kadın arkadaşlarım sizlere sözüm yok tabi ki çok teşekkür ederim🌸 Allah hepimize çok sevdiğimiz ve sevildiğimiz değer gördüğümüz mutlu yuvalar nasip etsin💗

Back
X