Eşime haksızlık mı ettim

Bence vazgeçirme o onun tercihi, ailesi ile görüşümek istese görüşür, avukatmış eşin istese kendi avukatlığınıda yapar o konuda, emin ol.

Adam sizi de goturuyor, ne guzel daha ne istiyorsunuz ? Cikin, beraber gezin, eglenin derdiniz nedir ? Adami zorla asosyal mi yapmak istiyorsunuz?

Bakin, hayat esten ibaret degildir, arkadas da gerekir, meslektas da. Kaliteli bir hayat icin insanin hepsine ihtiyaci var. Size gore adam sosyal hayatini biraksin, eee neden ? Yani o gezmeye gidiyor ben yanliz kaliyorum gitmesin ya da beni de gotursem yazsaniz tamamen anlarim ama yazdiginiz seylerin herhangi bir temeli veya mantigi yok ki.

Yurtdisindaymissiniz, arkadassiz kalip bunalmayin diye adam elinden geleni yapiyor. Siz bu kafayla adami eve kapatirsaniz, 2niz de bunalirsiniz haberiniz ola. Butun gun evde otursaydiniz da, hic arkadasim yok, sosyal hayatimiz yok aman yurtdisi ne zor diye konu acardiniz, inanin. Siz kocanizi takip edin bence, adamin kafasi calisiyor.

Son düzenleme:
afedersiniz ama kendi yorumuma gülecem
buraya konu açmanızın sebebi sorun morun değil eşinizin avukat oldugunu vurgulamak çünkü bir sorun göremedim ben.eger içipiçip sapıtıyo beni dövüyo falan deseydiniz ozaman gerçek yorumumu yapardım artı tek gitmiyormuşta ee sorun ne

sizi bırakıp arkadaşlarıyla çıkmıyor sizide götürüyor birlikte eğlenmeyi deneseniz sizde ona eşlik etseniz mesela daha çok keyif alabilirsiniz.engellerseniz kendisini kısıtlanmış ve baskı altında hissedecektir. çünkü sosyal bir insan demişsiniz. zamanla bir denge yakalarsınız ortada art niyetli bir şey yok çünkü. belki ailesinin yokluğunu sosyal çevresiyle kapatıyordur böyle avunuyordur. herkesin eşinde sevmediği huyları vardır kimse dört dörtlük bir uyum sağlayamıyorki

Dora cim seni asker topiginden tanıyorum, verdi benim nick değişti ama.
Konuna gelince esin bence içindeki sıkıntıları bu şekilde dışa vurmuş. Üstüne gitmeden onunla beraber yapabileceğiniz başka şeyler bulmaya çalış. Bir hafta iciyorsa bir hafta başka birşey yapmaya ikna et yavaş yavaş uzaklaşır belki. bu arada bunu evlenmeden önce konusmdiniz mi

İşte ben bu her hafta sonu dışarı çıkmayı fazla görüyorum denek ki ben yalnış düşünmüşüm

Konuştum kuzum asla bundan taviz vermiyo sen de benimle gez kötü bi yere mi götürüyorum sanki diyo

Canım demek istediğim ailesi için çok üzülüyor hani tek derdi bu ama ailesinin numarası bile yok ben de
Gün gelir numarasını da bulurlar evinede gelirler..benim eşimin aileside öyleydi yıllarca maddi manevi adam taşıdım sırtımda..şimdi ne oldu 11sene sonra oğlumuz torunumuz oldu..ben ve kızım görüşmüyoruz.görüşmemde..ama oğlancıkları herşeyi unutu verdi.ölsem mezarıma gelmesinler diyodu.bu iş böyle sende numaraları olmasa ne olur gün gelir bi bakarsın unutmuşlar tüm olanları..o yüzden sen karışma derim .kendi duruşunu bil yeter..

Yok ben karışmıyorum zaten ailesi onunla konuşmuyo benimki ne azıcık yeşil ışık yaksalar konuşur hemen

Mesela askim sen içki içince ben uzuluyorm sagligina zarar benim için içkiyibiraksan cçok mutlu olurum.yada askim bu haftasonu benimiistediğim yere gidelim mi diyip mutlu olabileceği ortama sokabilirsiniz.mesela sahilde yürüyüş yada yasiniz gencse oyun alanlari erkekler oyun seviyor.yada mac seviyorsa herhangi bir mac izlemeye gidebilirsin.yada başkabir yyer eşine gore düşün o ortamdan vazgeçirmeye calis.yada boyle devam ediceksi.

Maça gidiyo zaten çıkışda bira içiyo hemen bende yanındayım zaten benim ona plan yapmama gerek kalmıyor kendi yapıyo hafta içinden sözleşiyo herkesle

Yanında gidince arkadaşlarından sıkılıyorsanız sizde o zamanları kendinize ayırın. Kitap okuyun evde vakit geçirin arkadaşlarınızla buluşun kafanızı dinleyin vs vs.. Bence ortada pek büyük bir sorun yok.

Mesela Eve gelince tv yi yüksek ses le dinliyo hemen askım bi konuşalım ondan sonra ac diyorum yok ben ses olmayan ortamda duramam ole diyo

Aneğğ ben de diyorum bu sarhoş adamın nesini övüyor bizim kızlar
adam sarhoş olmuyormuş ben tersi okudum

Ay bende ilk yorumunu okuyunca Allah Allah neden böyle yazmış dedim.

Konu sahibi, bunun nesini taktın anlamıyorum. Çevresine zarar vermedikten sonra bırak isin. Sosyal bir hayatının olması ne güzel işte. Kimseyi değiştirmek gibi hakkımız ki. Senden, evinden kısıtlamıyor ve sarhoş olana kadar içmiyorsa sıkıntı yapma. Bende ayda 2 kere de olsa yapıyorum. Ne ailevi sorunum var ne mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…