- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
-
- Konu Sahibi esraylmz03
kendini bilerek içtikten sonra sıkıntı yok bence ,bir insan masaya nasıl oturuyorsa öyle kalkmalı benceBöyle içen insanlardan korkuyorum ben.
Aslinda olumlu tarafindan bakarsaniz çok uyumlu bir evliliginiz olabilir birbirinizi tamamlarsiniz.dora01040132917 .!.:Bu kadar bilmiyordum hep uzaktaydım çünkü
Bende bu kız niye böyle dedi diyorumm
kendini bilerek içtikten sonra sıkıntı yok bence ,bir insan masaya nasıl oturuyorsa öyle kalkmalı bence
:)oluyo bazen bende cok yalnıs okuyorum ya ıckı falan dedık canım cektı bakk ....bir diğerine zarar vermediği sürece başkasının hayatına karışamayız ki :))
ben yanlış okumuşum zaten :)
ıckı ıcmen konusunda sana teklıf edıyormuBen de tam tersiyim ağzıma içki sürmem tadını bile bilmem anlayamıyorum o yüzden onu
anlıyorum canım anlayışlı bır esın var bırbırınıze ayak uydurmaya calısacaksınızzYok etmiyo alkolsüz meyve kokteyl i söylüyor hemen
Kızlar merhaba değişik fikirlere ihtiyacım var eşim avukat çok sevilen sayılan sosyal bi insan 7 aylık evliyiz bana karşı da çok iyidir maddi manevi her istediğimi yapar ama şöyle bi sorunumuz var eşim inanılmaz arkadas meraklısı ve herhafta sonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istyo ve çıktığında bi bira 2 duble rakı içiyo sarhoş falan olmuyo asla erkenden de geliyo eve ve ben ne yaptysam bu huyundan vazgeçiremedim.bu arada eşim tek basına çıkmıyo beni de götürüyo kısıtlamıyor beni.ama ne bilim ben istemiyorum ve eşimin çok ciddi aile sorunları ailesi evimizin adresini bile bilmez her yerde eşimi kötülerler sizinde eşinizin bole sevmediğiniz huyu var mı merak ediyorum