- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
-
- Konu Sahibi esraylmz03
benim eniştemde avukat ve onunda ailesiyle problemleri var görüşmezler hep dışlamışlar onu.Sanırım eşiniz hava grubu burcundan terazimi ikizlermi bazı insanlar arkadaş ortamından zor ayrılıyor ne güzel ki sizide götürüyormuş evde oturmaktan iyidir bence dert etmeyin.Kızlar merhaba değişik fikirlere ihtiyacım var eşim avukat çok sevilen sayılan sosyal bi insan 7 aylık evliyiz bana karşı da çok iyidir maddi manevi her istediğimi yapar ama şöyle bi sorunumuz var eşim inanılmaz arkadas meraklısı ve herhafta sonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istyo ve çıktığında bi bira 2 duble rakı içiyo sarhoş falan olmuyo asla erkenden de geliyo eve ve ben ne yaptysam bu huyundan vazgeçiremedim.bu arada eşim tek basına çıkmıyo beni de götürüyo kısıtlamıyor beni.ama ne bilim ben istemiyorum ve eşimin çok ciddi aile sorunları ailesi evimizin adresini bile bilmez her yerde eşimi kötülerler sizinde eşinizin bole sevmediğiniz huyu var mı merak ediyorum
Canım demek istediğim ailesi için çok üzülüyor hani tek derdi bu ama ailesinin numarası bile yok ben deHakikaten neyini sorun yaptınız bunun. Ben bir sorun göremedim? Eşinizin rakı içmesi dini inancınıza falan mı ters? Gitmek istemiyorsanız, eşinizin tek başına gitmesine razı olacaksınız. Eşinizin ciddi aile sorunlarıyla, konunun alakasını anlayamadım?
Canım demek istediğim ailesi için çok üzülüyor hani tek derdi bu ama ailesinin numarası bile yok ben de
Aneğğ ben de diyorum bu sarhoş adamın nesini övüyor bizim kızlar
adam sarhoş olmuyormuş ben tersi okudum
Bugün yok mu mutlu evlilik? diye bir konu açilmişti o konuya yapilan yorumlari okumanizi tavsiye ederim.Kızlar merhaba değişik fikirlere ihtiyacım var eşim avukat çok sevilen sayılan sosyal bi insan 7 aylık evliyiz bana karşı da çok iyidir maddi manevi her istediğimi yapar ama şöyle bi sorunumuz var eşim inanılmaz arkadas meraklısı ve herhafta sonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istyo ve çıktığında bi bira 2 duble rakı içiyo sarhoş falan olmuyo asla erkenden de geliyo eve ve ben ne yaptysam bu huyundan vazgeçiremedim.bu arada eşim tek basına çıkmıyo beni de götürüyo kısıtlamıyor beni.ama ne bilim ben istemiyorum ve eşimin çok ciddi aile sorunları ailesi evimizin adresini bile bilmez her yerde eşimi kötülerler sizinde eşinizin bole sevmediğiniz huyu var mı merak ediyorum
Biraz da kendi karakterimden bahsedeyim bende çok güçlü aile baglarıyla büyüyen biriyim günde 10 kere ailemle konuşurum mesela.ama evde oturup bi çay içip bisküvi yemekten dünyanın en mutlusu olurum ama eşim hiç böle değil çok fakir bi aileden gelmesine rağmen çok havalı biri.her klübe üyedir partiyle uğraşır her tarafta ön plana çıkarır .ama ben inanılmaz kendi Halim'de bi insanım her yaz Amerika'ya giderdim aksam 6 dan sonra markete bile gitmezdim kişiliğim mi tuhaf ben anlamadım
Evet aynen ole çıkamazdım odamda çay içerdim cips yerdim Sabah'ta okula giderdimOkudum zaten herkesin bi derdi var biliyorum bunu anneme anlattım ne güzelmiş işte dedi baban imkanı olduğu halde misafirliğe bile gitmez dedi o da haklı