eşime doğum günü hediyesi

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
eşimin 5 mayısta doğum günü var ona ne hediye alacağıma karar veremiyorum koca bi doğ. günü partisi de istemez ikimiz birlikte kutlasak daha mutlu olur bunu biliyorum hediye olarak ne alacağımı bilemiyorum kıyafte takı ayakkabı hepsini aldım bugüne kadar 6 yıllık ilişkiden sonra evlendik o yüzden evliliğe bişi kalmamış gibi gözüküyo gözüme en son (oyun hastasıdır eşim futbollu cok sever ) fifa 2014 dü alacaktım ona aklımda o vardı gecen gün kendi almış off elimde bişi kalmadı ne alabilirim

gerçekten canım uzun bır bırlıktelık sonrası evlenmek hediye secenekleri kısıtlı oluyor.bende öyleyim ama artık supriz zamanı gecmıs gbi bizde o yuzden ne ıstedıgını sorup o sekılde alıyorum.oda aynı sekılde bana uyguluyor. :) :) bı yerden sonra bezmış oluyorsun ne alsam dıye dusuncelerde... istersen sende bir sor ne isterdin diye

Son düzenleme:

sorsam bişi istemezki var benim herşeyim der sen kendine istediğin bişi ye ver parayı der ama ben onu mutlu etmek istiyorum o bana bi demet cicek getirse ben mutlu oluyorum da iş erkeğe hediye almak olunca cok zor olabiliyor

bence köstekli saat al :) erkekler bayılır böyle değişik hediyelere :) sanal pazar da.... Hediye Dünyası diye bi dükkan var farklı çeşiteri var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…