- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 23
- 31
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Yanliz soyle bir sey var.bana kimse git kocana bu konuyu ac demedi zaten.kendi kaplan gucunxe zannesiyor lafina cok hak verdim ve kendimce konuyi esime actim ama sonuc kotu oldu diyorum.burada birini suclama falan yok yaniSagolun
İsteklerinizi söylemenizle ilgili bir sorun yok ama kırıcı konuştum dediniz, tavuk falan dedim diyorsunuz. İsteklerinizi ve onun eksikliklerini söylerken her zaman benimsenmesi gereken bir PNP kuralı vardır. Ben bu kuralı çok severim. Pozitif Negatif Pozitif dir açılımı. Yani önce olumlu bir özelliğini vurgulayacaksınız sonra negatif olanı söyleyeceksiniz (mümkünse ben dili ile) sonra da pozitif bir iltifatla kapatacaksınız. Negatifi araya sandiviç yapacaksınız yani. Bu yöntemle sizden soğumaz sizi daha mutlu etmek için istekli olur diye düşünüyorum. Böyle bir iletişim tarzı ile pek çok sorununuzu çözersiniz.Ikidir bu konuyu acip moralini bozdum.onceden cok iyi ve super oldugnu dusunurdu cinsellikte.sanirim guveni kirildi.eskiye doner mi.konusmasam bir daha isteklerimi vs
dikkate alicamİsteklerinizi söylemenizle ilgili bir sorun yok ama kırıcı konuştum dediniz, tavuk falan dedim diyorsunuz. İsteklerinizi ve onun eksikliklerini söylerken her zaman benimsenmesi gereken bir PNP kuralı vardır. Ben bu kuralı çok severim. Pozitif Negatif Pozitif dir açılımı. Yani önce olumlu bir özelliğini vurgulayacaksınız sonra negatif olanı söyleyeceksiniz (mümkünse ben dili ile) sonra da pozitif bir iltifatla kapatacaksınız. Negatifi araya sandiviç yapacaksınız yani. Bu yöntemle sizden soğumaz sizi daha mutlu etmek için istekli olur diye düşünüyorum. Böyle bir iletişim tarzı ile pek çok sorununuzu çözersiniz.
1 hafta uzerine yaklasmayinca kizdim.ama erken bosaliyorsunu asla soylemedim.isteksiz oldugindan bahsettim.diyet yaptin 1 ay tavuk yiyip durdun acaba bu yuzden mi boyle oldu vs. Soyledim.ama isteksizlik uzerine donuyordu muhabbet.Esinize ne şekilde söylediniz bunu?
Yani erken boşalma sorunu olduğunu sizi memnun etmediğini vs soyleme sekliniz de onemli.
Erkekler bu tür şeyleri gurur meselesi haline getirir olacağı varsa da olmaz artık. Tabi hepsi ayni değildir ama.
Benim eşimde de işinden dolayi birkac ay hic olmama sorunu oldu surekli kendini suçladı yaklaşmak da istemdi. Soylemedi ama farkediyordum. Ama ben bir kez bile bunu eşime kotu bir şekilde söylemedim. Ayni bi psikolog gibi yaklaştım hatta, derken sorunu çözüldü kendiliğinden.
Yani burdan nasil akil aldiniz siz nasıl davrandıniz bilmem ama bundan sonrası için de onu çok zorlayarak hareket etmeyin. Zorladikca da ters teper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?