Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba hanımlar,
9 yılın sonunda bebeğimizi kucağımıza alacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Allah isteyen herkese hayırlı bir zamanda bunu yaşatsın dilerim(Sizlere hep dua edeceğim)
Eşim benim için dünyanın en iyi babası olacak kişidir. Çok duygusal anlar yaşıyoruz ve ona en güzel hediyelerle dolu bir kutu veya bir valiz herşeyi doldurmak istiyorum :)) mutlu olsun istiyorum. Ben hç sürpriz yapan biri olmadım evliliğim boyunca ve bunu istedğini bile bile yapmadım. Şuan yapmak istyorum gönülden .
Bana neler alabileceğimi gerek foto, gerek link belki süper bir fikir vereniniz olur. Oğlumuz olacak adı da Aslan hediye düşünürken bunları da düşünebilirsiniz.
Alacağım hediyelerden biri Aslan resimli Goorin Bros şapka (çok sever ve kullanır)
Destek için çok teşekkür ederim.
Amin çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinhazırlayacağınız kutuya şöyle tatlı bir zıbında eklemenizi tavsiye ederim bebiş doğunca da giydirirsiniz bu güzel anılarınız daha da anlamlaşır
Yaaa çok iyi düşünmüşsünüz bence biz size değil siz bize fikir verin bayıldımAmin çok teşekkür ederimAraştırıyorum bu ürünlerden cok var fakat kumaşlarına ne kadar pamuk yazsalarda güvenemiyorum. Yenidoğan bir bebek çok hassas oluyor ve bilindik markalarda böyle espirili ürünler bulamadım.
Yapacağım diğer şey ise şu: gebeliğim boyunca canım çektiğinde aldığı ürünün elinde tutarken ki fotoğrafı , belim ağrıdığında mutfağa girip bulaşık dizişi bunların video ve fotolarını çektim gerek gizli gerek haberli:) Videoyu bir bütün haline de getireceğim usb ile koyacağım kutuya.
YaaaaaaaYaaa çok iyi düşünmüşsünüz bence biz size değil siz bize fikir verin bayıldım
Zıbın konusunda da haklısınız ben çiçek sepetinden almıştım kumaşı gayet güzel geldi zaten her zaman giydirmem de anı olarak kalsın diye aldım
Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel hayatınıza mucize gibi gelmişYaaaaaaaÖyle bir zamanda geldi ki bebeğimiz anlatsam inanan pek olmaz o kadar söyliyim size. Bu durumda O na hayatı boyunca unutamayacağı şeyleri yapmayı çok istiyorym ve bu benim eksiklğimdi herşeyin en güzelini haketmesine rağmen yapmayışımı sorguladım böyle şeyler aklıma geldi cok düşündüm bayılcam artık düşünmekten . Hem bebeğimin eksiklerini almak, hem Babasına hediyeler hazırlamak, hem bebeğimin büyüyünce okuyabileceği bir defter hazırlamak üstüne bir de hamilelik bayağı yoruldum. Eminim romantik kadınlar var aramızda bir yıldız beliriverir bende de evet harika olur bunu da yapayım alayım demek istiyorum. :))
Dua ediyorum .. Allah size ve isteyen herkese hayırlı zamanda evlat nasip etsin …İsme özel baba oğul takımları yaptırabilirsiniz. Tişörtler falan çok tatlı şeyler varben çok özeniyorum öyle şeylere inşallah bana da öyle şeyler almak nasip olur
Bizim o işler biraz karışıkSağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Ben hamileyken eşime ve oğlumuza tuttuğu takımın formasını, baba oğul pijama takımı almıştım çok hoşuna gitmişti.
Allah razı olsunDua ediyorum .. Allah size ve isteyen herkese hayırlı zamanda evlat nasip etsin …
Sizden de Allah razı olsunAllah razı olsunamin inşallah
Güvenemiyorum eşime Gs li olacak mı cidden :) bir de oğluma takımı diretmesem miBava ogul ayni takimin formasindan alin / yaptirin isimlerini yazdirin. Giyip gezerler
Yaa çok tatlısınız, rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin bebeginizi okurken duygulandim. Banada fikir olmus olduultrason resimlerinden ve cerceve icerisinde babaya mektup yazılıyor onlardan da ekleyebilirsiniz. Resmin ustunde oglunuzun resmi olacak onun agzindan babasina mektup yazacaksiniz cok duygusal bence mutlaka hislerinizi iceren guzel bir mektupta koyun icine, geri kalan şeylerden ne alsaniz hosuna gider cicek sepetinxe falan hediye kutu ornekleri var inceleyip nasil bir sey yapacaginiza karar verebilirsiniz küçük vosvos araba falanda ekleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?