eşime aşk dolu özür mesajı atmak istiyorum

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
sevgili dertlerimizde herşeyimizde yanımızda olan birbirimize destek olan kk arkadaşlarım sizlerin desteğine çok ihtiyacım var topiği doğru yere mi açtım bilmiyorum ama eşime bugüne kadar haksızlık yaptığımın farkına vardım eğer bunun farkına varmasaydım herşey daha kötü olacaktı çünkü artık eşim benim her konuşmamdan tartışma çıkaracak hale gelmiş bunu farkettim ve kendimi düzeltmeye karar verdim ve eşime güzel bir mesaj atmak istiyorum aşk ve özür dolu sizler de eşinize hak verdiğinizde ona mesaj atıyorsanız ya da bana yardımcı olmak isterseniz ne gibi bir mesaj yollayabilirim diye bana örnekler verir misiniz aranızdan birisini seçip eşime atacağım ve verdiği tepkiyi sizlerle paylaşmak istiyorum:26:

Son düzenleme:

icinde neler geciyo??? en önemlisi o onlari yazsan...benim böyle bi durumum yok ama hergün esime mesaj atarim bugün hastaydi kocacim yanindaydim msj yazmadim ama bazen o bi odada ben bi odadayken bile seni seviyorum diye mesaj atiyorum oda gelip bende seni diyo gecen de söyle bi mesaj attim " askim fasülye yaptim ve seni özledim, biraz etrafi toparladim seni özledim ve simdi banyoyu temizlicem ve yine seni özlüyooommm"... icinden geleni yaz senin hatanin farkina vardigini görünce ne kadar sevinecek kimbilir..

içimden tabiki bişeyler geçiyor ama cümleleri toparlayamıyorum ve kalıplaşmış bilindik mesajlardan hiç hoşlanmaz normalde bende çok kalıplaşmış mesaj atan bir insanım ama sanki turkcellden mesaj gelmiş gibi davranıyo hiç karşılık vermiyo eğer böyle güzel kelimeler kullanırsam tepkisi farklı olur bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var:18:

Hmm bak bi arada sunu yazmistim ve cok hosuma gitti silmemistim " ayni evi seninle paylasmayi, gece mutfaktan tikirtilarini duymayi, banyoda dis fircani görmeyi, uykudan uyaninca elimi yanimdaki yastiga uzattigimda nefes alisini hissetmeyi seviyorum..Sende beni hep sev ölene dek yanimda kal ve benimle yaslan askim..ya bunun gibi biseyler yaz iste kiz hadi bakalim göster kreatifligini...

sağol canım çok güzelmiş bende şöyle birşeyi gördüm kendime uyarladım benim için çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep. kabul edilemeyecek şeylerdi belki yaptıklarım ama sende biliyorsun ki her insan hata yapar .senden beni affetmeni diliyorum kalbindeki yerimi yitirdiysem eğer beni affetmeni bekleyemem ama tekrar düşünmen için elimden geleni yapabilirim yazdım yolladım akşam kimseden yardım gelmeyince kendimce bişeyler yazmaya çalıştım hiç aramadı eve geldi işim vardı arayamadım dedi neden kendini bu kadar suçlu buluyorsun dedi belki de o da hatalarının farkına varmıştır:18:

evet güzel olmus, hmm öncedende dedigin gibi belkide butür mesajlardan hoslanmiyodur.. ama sana niye kendini bukadar suclu buluyosun demesi bile bisey yani.. üzülme kendini toparla ceki düzen ver önceden yaptigin hatalari yapmazsin, daha ilgili ve hosgörülü davranirsin...arada ona sürprizler hazirlarsin oda senin hem bu konuda ciddiyetini, samimiyetini anlar hemde sana daha cok baglanir.. hersey gönlünce olur umarim Allah a emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…