teşekkür ederimgerçekten çok zor bır durum olmalı boyle bır durumda hala aynı evı paylasıyor olmak. baglarının kopamayacagını dusunmek.. ama ne olursa olsun kımse uzulmesın dıye canınızın herseyden once canınızdan bır parcanın uzulmesını mutsuz bır evde buyumesıne sebep olmayın. kendı borcuna bıle hayrı olmayan bır ınsana yeterınce katlanmıssınız ama yınede yuvam adına bırseyler yapıcaksam. baglarımı koparmaktan korkuyorsam . yanı yerınızde olsam ayık kafalıyken karsıma alır önceliklerinden, olması gerektıklerınden bahsederdım.neden böyle yaptıgını sorgulardım.. karsımdakı ınsan sesını yukselttıgınde urkek bır tavırdada ters bır tavırdada bulunmadan; onun ıcın göze aldıklarm ve alacaklarımı, ona deger verdıgım ıcın yanında oldugumu . ona guvendıgım ıcın onunla evlenmıs oldugumu hatırlatırdım ve ıckı mac veya arkadaslar hepsı gıttıgınde yanında ve gelecegınde olacak ınsanın ben oldugumu anlatmaya calısırdım. bır cok kez denerdm bunu. ama anlmıyorsa öncelıgı ben olmayan bır adamla hala evlı kalamazdım. gözunuzun korkmus olmasına cok uzuldum esınıze merhamet ve ıslah sızede sabır dılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?