arkadaşlar 6 yıllık evliyim.evliliğimizin ilk 2 senesi çok güzeldi fakat 2. yılın sonunda eve geç gelmeler alkol küfür ve şiddet başladı
ben çalışıyorum buarada eşimin benden önceki ve beraberken yapmış olduğu ne olduğunu bile bilmediğim borçlarınıda ödedim şimdiye kadar ve hala ödüyorum..inanının sigaram kozmetiğim ve giyimim olmamasına rağmen borç içinde yüzüyorum bunun yüzünden... Boşanmak çok istedim ama bişekilde beni iknaetti sözler felan verdi ama en fazla 1 hafta dayanıp yeniden aynı şeyleri yaptı
dünde maça gideceğini söyleyerek öğlan cıktı ve maç bitince döneceğini söledi bende ses çıkarmadım ama saat 23:30 da gelince nerde kaldığını sordum oda maç manisadaydı (biz izmirdeyiz) ve anca geldim dedi ve içkiliydi herzamanki gibi neyse ''banada bunu söylemen gerekmezmiydi çocuk hastaydı ''diye sorduğumda neden söleyecekmişim dedi ve ben haliyle sinirlendim ve bunun devamı dayak hakaret
(( sabah o işe gitti ve( bebeği sadece annesine bırakabilirim kimsem yok burda) kayınvaldemi aradım eğer bakarsa bende adliyeye boşanma dilekçesi vercektim cok kararlıydım.ama kadını aradım dün ona oğlunun ve torunun fotosunu göndermiştim ne kadar mutlu olduğunu söyleyince basiretim bağlandı
ben şimdi bu kadını üzmeden nasıl işin içinden çıkabileceğim..kayınvaldem buarada çok fazla takıntılı ve en ufak üzüntüde hastalanır şeker hastası kendisi..napmaliyım çocuğumda daha küçük burda bakacak kimsede yok kayınvaldem haricinde şimdi boşanırsak oğlum nolcak bu adam başımıza bela da olur tehditler savurup duruyor yok öldürüm fela diyeee ..off kiminle evnedim ben böylee allahm tez zamanda benii bu adamdan kurtar diye dua ediyorum çünkü bu adam bize zarar veriyor ...