Eşimden Çok Soğudum :(

Gelmiş geçmiş olsun, hayretler içinde kaldım. O kıyafetleri tek tek makaslar koyardım sanırım dolabına

Gelmiş geçmiş olsun, hayretler içinde kaldım. O kıyafetleri tek tek makaslar koyardım sanırım dolabına
Valla makas yapmadım bı zaman sonra delirdim kıyafetleri katliyorum yerine koyuyorum adam en alttakini alıyor hepsini dağıtıyor bende çamaşır yıkanınca kuruduktan sonra bütün çamaşırlarını toplayıp kendi yerine atmaya başladım sonrada dolabın kapağını kapatiyordum. utanmıyordu ben çalışan insanım küçük çocuğum vardı acimasi yoktu zaten hicbirseye yardım etmezdi bari düzgün çıkar demi pislik insan birde kimseyi beğenmez 20 gün sonra kurtulcam inşallah ömrümü heba edemem hayvandan farkı yok

Bu erkekleri bu rahatlığa sorumsuzluğa kadını hizmetçi gibi görüp ev işlerini tek başına yapmak zorunda olduğuna inandırmaya nasıl ve neden alıştırıyorsunz asla anlayamıyorum bi noktadan sonra tahammül edio okuyamadım kusura bakmayın da önceden belli bi yere atardı ben ordan toplardım demişsinz eşinizn elleri yok sandım böyle insanlarla ömür geçirenlere sabırlar diliyorum

Gelmiş geçmiş olsun, allah el üstünde tutacaklarla karşılaştırsın inşallah

boşan. vakit kaybetme.

Şuan ki durum nedir

Ah ya canım takıntılı bir başak burcu oladak okurken delirdim resmen . Adam seni her açıdan biktirmis tam bir kalas gibi davranıyor hem duygusal hem fiziksel olarak. Sabret çocukların var diyemicem eğer kendine güvenin varsa 1 dkka bile durma derim çocukların piskolojisi söz konusu eğer imkanın varsa ayrıl seviyorum yıllarım deme daha güzel yılların olacaktır ondan ayrıldığın zaman . Resmen yeniden doğmuşa döneceksin inan bana

Konunun diğer kısımlarına arkadaşlar yorum yapar ama işyerinden mesaj attığı kadın da ukala, kezbanın tekiymiş.keza hanzo nişanlısı da onun kadar seviyesiz.iki çıplak bir hamama yakışmıs.

Bitmiş bu evlilik, uzatmaları oynuyorsunuz, aldattıktan sonra gerisi zaten hikaye

Allah sabır versin diyeyim öncelikle. karşınızdakinin böyle tepkiler vermesinin iki sebebi olabilir, ya gidemeyeceğinizden emin ve sizi bir nevi daha önce gittiğiniz için cezalandırmaya çalışıyor. ya da gitmenizi istiyor. başka bir izah bulamadım... sizi her anlamda hayattan bezdireceği gibi çocuklarınız için de dümdüz kötü bir örnek... gidebilme şansınız varsa gidin de kocanızı kendi haline bırakın ne hali varsa da görsün. anlattıklarınız yenilir yutulur şeyler değil, okurken gerildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…