Eşimden Çok Soğudum :(

Eşiniz çok saygısız, kendinizden şüphe etmeyin. Rahatlık ayrı, pislik ayrı şey.
Eşim değil benim ve çocukların yanında gaz çıkarmak, ondan sonra tuvalete gireceksem bile uyarır, 5 dakika bekle diye. Tuvalet kokuyorsa rahatsız olmayayım diye ki sabunlar çıkar tuvaleti.
Çocuklarım daha havlulu ya da iç çamaşırlı görmemiştir babalarını, banyoda giyinir mesela.
Aynı evde yaşamak, birlikte yaşadığın insanın her pisliğini çekmek demek değil.
Siz çok haklısınız. Rahatlık değil eşinizin yaptığı, birlikte yaşadığın insanlara saygı duymamak...

Bırakın sizi ve cocuklarınızı adamın kendısıne saygısı yok bence. sana deger veren senı hanımı olarak goren bırı olsa cocuklarına onem verse bunların hıcbırını yapmaz .pis herif sal gitsin

Yani şöyle söyleyeyim eşim asla bunların hiçbirini yapmaz. Bazen sessiz bi pırt yapıyor arada insanız yani onda da iğrençsin ya diyip gülüyoruz. Sürekli olmuyor 4 yıllık evlilikte belki 2-3 kere. Temizlik ve yemek konusunda yardımcım zaten benden daha titiz annesi öyle yetiştirmiş. Şuan gebeyim 3aydır elimi suya sokmadım o yapıyor herşeyimi bazen orda burda eşyam olunca o beni uyarıyor arkanı toplamak istemiyorum yoruldum diye. Allah bozmasın.

Aldatma konusunda da Allah korkusu çok önemli bence bana hep şunu der nefis çok zor ama senden çok Allahtan korkarım, kul hakkından korkarım öbür dünyada ben Allaha sana nasıl hesap veririm diye. Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın, Allah korktuğumuzla sınamasın

Ne yapacağınızı biliyorsunuz?
Neden yapmıyorsunuz?

Keşke ilk davayı açtığınızda boşansaymışsınız. Belli ki o saatten sonra adamın size saygısı kalmamış. Sizi aldattığı halde yeniden onla devam eden karısının yanında osurması tabiki de ona çok normal gelir..

Aldatmış olması bitmesi için çok geçerli bir sebepmiş zaten,boşuna baskılara boyun eğip şans vermişsiniz.
Diğer özellikleri için söyleyecek söz çok da

Sanırım oda sizden boşanmak istiyor.
Ama millete karşı karım ayrıldı demek için sizi zorluyor.

Sadece O çöpü salona atması bile benim için cinnet sebebi, kolundan tuttuğum gibi sokağa atar, anlaşma metnini ağzının üstüne çarpardım.

Sen bu ve bundan çok daha aşağılıkça saygısızlıklara maruz kalmana rağmen hala sadece soğuduysan, kendine saygını yitirmişsin arkadaşım. Geçmiş olsun..

Adam bariz seni biktirmaya çalişiyor. Oda boşanmak istiyor ama suçlu durumuna düşmeden.

Her zaman diyorum, "aşkta gurur olmaz" bir safsatadir. Gurur ve özsaygi çok, çook önemli şeyler. Bu evlilik baştan beri iyi gitmedi. Gençlikte işte elde olan o,tüm içindeki sevgi ve aşk duygularini ona projekte ettin. Halbuki kişi olarak ona aşik değildin bence. Toplumsal şemayi takip ettin sadece.

Artik kendini düşünme vaktin geldi. Aile büyüklerini dinleme ve boşan.

O yıl boşanma davası açtım çünkü o tarihe kadar aramızdaki güven malesef cok zedelenmişti.
Şu yıl kararınızın netliğinden dönmeseydiniz yaptıkları kabul edilebilir değil saygı yok güven yok bunlar olmayınca haliyle sevgi hiç yok. Hakkınızda hayırlısı olsun

Eşinizi "Mağara adamlığından İnsanlık evrelerine geçiş"adlı kursa yazdırın bence.Okuyunca daraldım yeminle

Domestosun bir reklamı vardı , kötüyüm ben kötüyüm diye ortalıkta dolanan bir yaratık vardı.
Adam o kadar iğrençki o yaratık bile daha masum göründü şu an.

Hani burada birileri arada çıkıp diyor ya, herkese boşan deniliyormuş; e bu kadına biz ne diyelim şimdi? İnsan ömrü dediğin ne kadarki? Neden huzurla yaşamak varken bu iğrenç yaratığı çeksin?
M Misafir34100
En yakın zamanda iş bulup, o adamı boşayabilmenizi diliyorum.

Demek ki babasından böyle görmüş normal karşıladığını göre.

Ayrıca evet hakime gidip hrültülü şekilde os... derseniz gayet haklı bir gerekçeyle boşanırsınız. Tüm bu pislikleri boşanma dilekçesine yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…