Esim calisiyor ve isten ciktiginda kahvede zamanini gecirmek istiyor 2 yasinda bir kizimiz var hic umrunda degil Sabah ise gidiyor gece geliyor cocuk zaten uyumus ve erken ciktigi zamanlarda Adam direk arkadaslarinin yaninda Cocugu haftada 1-2 Kere Ya göruyor Ya görmuyor. Siz olsaniz ne yapardiniz ? Nasil cezalandirirdiniz. Bana hic bosuna cocugu al git demeyin mahkemeye Göre %50 her iki taraf icinde. Bosanmalimiyim sizce. Ne yapcagimi bilmiyorum evimde bi Kap yemek pismiyor cunku tek basina istahim Yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimden bosanmak istiyorum
- Konu Sahibi Kader2410
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Herşey değişiyor zamanla, eşinde değişcek. Sabret canım, Allah başka dert vermesin. Bunlar boşanma için büyük sebepler değil...Esim calisiyor ve isten ciktiginda kahvede zamanini gecirmek istiyor 2 yasinda bir kizimiz var hic umrunda degil Sabah ise gidiyor gece geliyor cocuk zaten uyumus ve erken ciktigi zamanlarda Adam direk arkadaslarinin yaninda Cocugu haftada 1-2 Kere Ya göruyor Ya görmuyor. Siz olsaniz ne yapardiniz ? Nasil cezalandirirdiniz. Bana hic bosuna cocugu al git demeyin mahkemeye Göre %50 her iki taraf icinde. Bosanmalimiyim sizce. Ne yapcagimi bilmiyorum evimde bi Kap yemek pismiyor cunku tek basina istahim Yok
Tabiykide konustum kavgada ettik Adam Zittima daha Cok gidiyorMadem kahve de arkadaşları ile olacak her gece neden evlenir bu erkekler... Konustunuz mu hiç bu durumu ne diyor?
Para veriyor o Sorun degil ama Bence para hersey degil Bu cocugun baba sevgisinede ihtiyaci var Baska babalari gördukce daha Cok dokaniyorÇocuğunuza ne yediriyırsunuz kocan ha var ha yok boşanmak iyi bir seçenek
Mahkemeye göre %50 mi? Bunları kim uyduruyor merak ediyorum. Uygunsuz hayatınız yoksa, velayeti isterseniz %100e yakın size verilir. Maddi durum ise nafaka ile denkleştirilir.
Ama şu cümle sıkıntı: Nasıl cezalandırırım. Amacınız cezalandırmak olmamalı. Ya asgari müşterekte buluşacaksınız ya da ayrılacaksınız.
Ama şu cümle sıkıntı: Nasıl cezalandırırım. Amacınız cezalandırmak olmamalı. Ya asgari müşterekte buluşacaksınız ya da ayrılacaksınız.
- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
Esim calisiyor ve isten ciktiginda kahvede zamanini gecirmek istiyor 2 yasinda bir kizimiz var hic umrunda degil Sabah ise gidiyor gece geliyor cocuk zaten uyumus ve erken ciktigi zamanlarda Adam direk arkadaslarinin yaninda Cocugu haftada 1-2 Kere Ya göruyor Ya görmuyor. Siz olsaniz ne yapardiniz ? Nasil cezalandirirdiniz. Bana hic bosuna cocugu al git demeyin mahkemeye Göre %50 her iki taraf icinde. Bosanmalimiyim sizce. Ne yapcagimi bilmiyorum evimde bi Kap yemek pismiyor cunku tek basina istahim Yok
Ben olsam “ben kendimden geçtim, benle vakit geçirmek istemeyen bir insanı ben hiç istemem. Ama çocuğun hayatında bir kadın bir de erkek rol modele ihtiyacı var. Şu an hayatında her gün düzenli gördüğü, vakit geçirip gözlemlediği erkek kimse yok. Bu sebeple sık sık annemlere/ dayımlara/ abimlere gidip çocuğun hayatında erkek bir rol model ve sağlıklı bir çift ilişkisi görmesini sağlayacağım” derdim. Sonra da “kızımız dayısıyla şöyle güzel vakit geçirdi, şöyle dedi, böyle yaptı” diye anlatırdım.
- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
- 598
Ayni benEsim calisiyor ve isten ciktiginda kahvede zamanini gecirmek istiyor 2 yasinda bir kizimiz var hic umrunda degil Sabah ise gidiyor gece geliyor cocuk zaten uyumus ve erken ciktigi zamanlarda Adam direk arkadaslarinin yaninda Cocugu haftada 1-2 Kere Ya göruyor Ya görmuyor. Siz olsaniz ne yapardiniz ? Nasil cezalandirirdiniz. Bana hic bosuna cocugu al git demeyin mahkemeye Göre %50 her iki taraf icinde. Bosanmalimiyim sizce. Ne yapcagimi bilmiyorum evimde bi Kap yemek pismiyor cunku tek basina istahim Yok
- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
- 598
Değişmiyorlar sadece insanın en güzel yillarini harciyorlar
Herşey değişiyor zamanla, eşinde değişcek. Sabret canım, Allah başka dert vermesin. Bunlar boşanma için büyük sebepler değil...
- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38