• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden bosanmak istiyorum

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
28
Esim calisiyor ve isten ciktiginda kahvede zamanini gecirmek istiyor 2 yasinda bir kizimiz var hic umrunda degil Sabah ise gidiyor gece geliyor cocuk zaten uyumus ve erken ciktigi zamanlarda Adam direk arkadaslarinin yaninda Cocugu haftada 1-2 Kere Ya göruyor Ya görmuyor. Siz olsaniz ne yapardiniz ? Nasil cezalandirirdiniz. Bana hic bosuna cocugu al git demeyin mahkemeye Göre %50 her iki taraf icinde. Bosanmalimiyim sizce. Ne yapcagimi bilmiyorum evimde bi Kap yemek pismiyor cunku tek basina istahim Yok

Ne yaşadığınızı tam bilmiyorum ama bence de boşansanız iyi olur

Boşanmayın diyeceğim ama adamın da değişeceğini sanmıyorum, sorumsuz belli ki. Şu anda da yalnızmışsınız zaten

Boşanınca nereye gideceksiniz? Geliriniz varmi? Hayatiniz güzelleşecekmi?

Kendinize bebeğinizle bir hayat kurun ve birakin gelmesin eve... çocuğunuzla ilgilenin, gezin, tozun. Çocuğunuz kreş yaşına gelince boşanırsınız.

Madem kahve de arkadaşları ile olacak her gece neden evlenir bu erkekler... Konustunuz mu hiç bu durumu ne diyor?

Esim calisiyor ve isten ciktiginda kahvede zamanini gecirmek istiyor 2 yasinda bir kizimiz var hic umrunda degil Sabah ise gidiyor gece geliyor cocuk zaten uyumus ve erken ciktigi zamanlarda Adam direk arkadaslarinin yaninda Cocugu haftada 1-2 Kere Ya göruyor Ya görmuyor. Siz olsaniz ne yapardiniz ? Nasil cezalandirirdiniz. Bana hic bosuna cocugu al git demeyin mahkemeye Göre %50 her iki taraf icinde. Bosanmalimiyim sizce. Ne yapcagimi bilmiyorum evimde bi Kap yemek pismiyor cunku tek basina istahim Yok
Herşey değişiyor zamanla, eşinde değişcek. Sabret canım, Allah başka dert vermesin. Bunlar boşanma için büyük sebepler değil...

Mahkemeye göre %50 mi? Bunları kim uyduruyor merak ediyorum. Uygunsuz hayatınız yoksa, velayeti isterseniz %100e yakın size verilir. Maddi durum ise nafaka ile denkleştirilir.
Ama şu cümle sıkıntı: Nasıl cezalandırırım. Amacınız cezalandırmak olmamalı. Ya asgari müşterekte buluşacaksınız ya da ayrılacaksınız.

Zaten çalışıyor eve bakıyor. Boşansan nafakayı da vermez belki ve bekar gibi yaşıyorsun. Boşanmanın ne faydası var ki sana?

Ben olsam “ben kendimden geçtim, benle vakit geçirmek istemeyen bir insanı ben hiç istemem. Ama çocuğun hayatında bir kadın bir de erkek rol modele ihtiyacı var. Şu an hayatında her gün düzenli gördüğü, vakit geçirip gözlemlediği erkek kimse yok. Bu sebeple sık sık annemlere/ dayımlara/ abimlere gidip çocuğun hayatında erkek bir rol model ve sağlıklı bir çift ilişkisi görmesini sağlayacağım” derdim. Sonra da “kızımız dayısıyla şöyle güzel vakit geçirdi, şöyle dedi, böyle yaptı” diye anlatırdım.

Ayni ben

Back