Eşimden bezdim...

Durduk yere mi bağırıyorum, sen sinirlendiyorsun, beni anlamak istemiyorsun ondan bağırıyorum. Da diyordur o şimdi. Tam bağırırken ağzının orta yerine bi çarpacaksın..
Onun dedigi hicbirseye itiraz etmiyecen kendi fikrin olmuyacsk o ne derse tamam diyecen.demezsen kavga cikiyo.ben ne kadar alttan alip guzellikle anlatmaya calissam o daha fazlasini yapiyo.ona gore su yemegi yapsana dediginde bugun yemegi yaptim yarin yapiyim olmazmi demem bile onun icin sorun.nedense benim kendi dusuncemi solemem ona saygisizlik inatlasma gibi geliyo.

Ona gorede basit seyler binlar onlar ailemiz diyo yabancimi sanki.ama ben rahatsiz oluyorum.su yemegi istedim yapmadi sonra yapacakmis diye babama sikayet ediyo beni.bisey istedim vermedi diye sikayet ediyo beni babama .degisik biri iste.

canim yaa insan evlenince nasil bukadar degisir anlamiyorum acaba oyleydide ben degistiririm mi dedin yada ne bilim gormemezlikten mi geldin o zamanki kiskanclilari " aaa beni cok seviyooo" gibi mi geldi.... ne bilim bildigin psikopata donmus birden...
madem ben erkegim diyor sizde "erkek ol adam gibi ayril" de sokak serserileri gibi olay cikartma de. yani demek istedigim onun diliyle ona yaklas, erkekmis ya o erkek adam evde yasananlari disari aktarmaz de ne bilim anlatabilmisimdir insallah....

Yok ole bi sorun cikmadi oyle ofkesine sahit olmadim.kiskanclik hic yapmadi.ama evlendikten sonra her dediginin tersini yapmaya basladi.

canım öncelikle geçmiş olsun
adam seni kaçırmaktan korkuyor
bu yüzden hiç bir yere tek yollamıyor
kaybetme korkusu var sensiz yaşayamam diye kısıtlıyor
sakin bir zamanda her şeyi açık net anlat
ama lafı kesinlikle boşanmaya getirme
beni kaçırmaktan endişelenip sıkıyor olabilirsin ama
bana bunları yaparak olayları hızlandırıyorsun
ben senle evlenmeden önce mantı düşünlerin konuşarak çözümlemelerini sevdim
öfkeni kontrol edemiyorsun
hem sana hem bana hem de herkese zararı var
psikoloğa ikimiz gitmeliyiz biz bu işi çözemiyoruz
daha fazla yıpranıp çözümü 2 sene yapacağımıza
6 ay 1 sene içinde düzeltip geri kalan zamanımızı keyifli yaşayalım
bunu psikolog gibi değilde bir seminer bir kurs gibi düşünelim
seni seviyorum bu konuda yardımına ihtiyacım ikimiz el elle çıkıp
bütün herşeyimizi düzene koyalım

Bunlarin hepsini hatta daha fazla daha iyi seyler daha guzel seylerde soyledim.tedaviye ikna olmuyor.onca soyledigim guzel seyin arkasindan duydugum cumle ben psikologa gidecem diye duzelcekse hersey gitmeyince duzelmiyecekse duzelmesin ozaman diyor.o mu beni iyi etcek diyo.vsvs hersey iyi olcak guzel olcak bak bidaha olmuyacak felan filan ama yine ayni yine ayni.normal olmadiginin farkinda degil.

canım benimde bir şeyim olmadığını inanıyordum açıkçası bu işte profosyönel birilerinden duymam gerektiğini anladım ve eşimde söyleyince gitmeye karar aldım eşimde kabul etmedi benim bir şeyim yok demeye başladı
ben tedavimi bitiriyorum az kaldı eğer boşanacağım dedim 1 kez değil hep söyledim yok mok demeye başladı
bir gün sordu ya sonuç almazsa nolur diye
yine boşanacağım dedim orda hata yaptım aslında canlı ben yaşıyordum
dr gittiğimde çift terapistine başlayabilirsiniz demişti
eşime söyledim biz bunu uzatmak yerine kısaltalım diye
bu bir seminer kurs gibi düşünelim dedim
eşim sürekli bir şey demedi ben taciz ettim baktım şurda varmış burda varmış diye
eşin zor bir insan olduğu için kolay değil aslında

Eşin en hafif ifadeyle normal değil

Çeker vurur seni ki tehdit ediyormuş zaten, kim vurduya gidersin aklını başına al.coluk çocuk yokken kurtul

evlilik 2 kişilik yaşanır bu ne ya evde olanı etrafındakilere anlatması veya sizi farklı ortamda zor duruma düşürmesi mahçup etmesi sinirliyse sinir hapı kullansın!! gitsin tedavisini olsun siz onun oyuncak bebeği değilsiniz insansınız istediği zaman kalp kırık istediği zaman onu eğlendirecek ... anlamıyorsa baba evine gidin azıcık kafa toplayın azıcık göz dağı verin ailelere de karışırlarsa yaşayan benim bir dur deyin

Evet malasef biz iki kisilik yasayamiyoruz.bi ani bi anini tutmuyo.hem yapiyo ediyo hem birakmam diyo.hem beni kotuluyo hem sen cok iyisin diyo.gidersen sonuclarina katlan deyip tehdit eder korkmuyorum yapacaklarindan dedigim zaman bu seferde kendimi oldururum diyo.naptigi ne soyledigi belli degil.bilmiyorumki tedavi olunca ise yararmi.baktiki olacak gibi degil kabul etti simdilik ama ustune dussemmi.bu doktor isinin ise yararmiki.

bence denemekte yarar var neticede alanları.... vardır bir bildikleri inşallah iyi sonuçlanır ve düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…