Aynen ben karistirma dedikce inadina yapar gibi telf bir saat evimizin icinde olani anlatiyo.karsi tarafda beni arayinca yerin dibine giresim geliyor.biktim herkese uzulmeyin hersey olacana varir demekten karsi tarafin alttan al.o sinirlenince sen pofpofla sensin tamam demesinden.en kotusude kadinlarin bu akillari vermesi.Olanı biteni dışarıya aileme ailesine anlatan erkek den nefret ederim en kötüsü de toplumda falan kavga çıkarması ve böyle olanlar kolay kolay değişmez sukur eşim öyle değil ama babam öyleydi yıllardır ne çektik daha cicimaylarinda böyle olmanıza çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunn
Tesekkurler.evet gercekten hala daha uste cikma cabasi.birtek kendu kabullenmiyo davranislarinin normal olmadigini.ona gore sinirlenen herkes yaparmis.evet herkes sinirlenir ama kontrol diyede bisey var.bakalim bir haftada tedaviyi kabul etmezse kaybedecek biseyim yok.Of canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun bu durum gerçekten doktorluk tv de böyle Haberleri çok görüyoruz mutlaka destek almalısın ailene sığın NORMAL gelmedi eşinin durumu
Evde nasılmıs önceden evlenmeden önce yanıAynen ben karistirma dedikce inadina yapar gibi telf bir saat evimizin icinde olani anlatiyo.karsi tarafda beni arayinca yerin dibine giresim geliyor.biktim herkese uzulmeyin hersey olacana varir demekten karsi tarafin alttan al.o sinirlenince sen pofpofla sensin tamam demesinden.en kotusude kadinlarin bu akillari vermesi.
Yengecmis bir sene olcak daha oncesi konusurken gayet mantikli konuskan normaldi yani davranislari hosuma gitti zaten ama tam tersiymisYengeç ya da Akrep burcu erkeği mi nedir kaç senedir birliktesiniz evlilikten önce de mi böyleydi?
Evet.izledikleri programi bile gelir gelmezdegistirirler.o erkek erkek adam herseyi soyler der bosver.sinirlenmesin diye yalan bile soylerler kizacagi bisey oldumu .buda ole dusunuyo kendisini hice saydigimi saygisizlik yaptigimi.Evde nasılmıs önceden evlenmeden önce yanı
Hep annesi o sinirlenınce tam senın dedıgın mı demıs
Benım esımde sınırlıymıs evlenmeden önce
Kayınvalidem ve görümceler hep sen bılırsın sen erkeksın senın dediğin doğru demısler
İlk zamanlar benım davranıslarımı kendıne saygısızlık olarak algıladı
Sonra yavas yavas ona benım eger o haksızsa alttan almayacagımı herseye tamam demeyecegımı sinirin bana sökmeyecegını öğrettim
Şimdi elbet kuzu değil ama bakısımdan anlar
AynnnennnEvet.izledikleri programi bile gelir gelmezdegistirirler.o erkek erkek adam herseyi soyler der bosver.sinirlenmesin diye yalan bile soylerler kizacagi bisey oldumu
Evet ben erkegim diyo.ben ne dersem o yapmazsan sorun yaratmaya calisan laf dinlemeyen oluyosun.Aynnnennn
Ve işte onlarda aynısını eşlerine yapabıleceklerını sanıyorlar
Sen de hayır değince saygısız kavga seven alttan almayan konumuna düşüyorsun
Bu konuda tavrın net olsun
Sen değil o senı kaybetmekten korksun
Tedavı olmayı kabul etsın etmezse bosver arkadasımEvet ben erkegim diyo.ben ne dersem o yapmazsan sorun yaratmaya calisan laf dinlemeyen oluyosun.
Yani bi nevi oyle.konusuyorum bak bole yurumez.yurutemiyoruz eziyet etmiyelim diye ama iste gerisi yok."Gitsen bırakmıyor" diyorsunuz, bu bi oyalanma ifadesi. Bekliyorsunuz düzelir diye.
Düzelmeyecek.
Geç kalmadan daha da yıpranmadan gidin, ayrılın.
Ugrasmaz bile benim gibi ya onun yaptigi yapsam.sen karini rezil ediyosun .ben yuksek sesle konussam eminim uyarirdi milletin icinde ses tonuna dikkat et diye.Tedavı olmayı kabul etsın etmezse bosver arkadasım
İnan sen aynı sekılde davransan bır sanıye idare etmezdi
Üzme kendını hakkında hayırlsıı olsun
bir halt yapamaz bosver bence cocuk yokken bitir bu evliligiYani bi nevi oyle.konusuyorum bak bole yurumez.yurutemiyoruz eziyet etmiyelim diye ama iste gerisi yok.
Ya bide onceden cok istiyodum tedaviyi umudum vardi.simdi oda bitti bende .tukketti herseyi.Tedavı olmayı kabul etsın etmezse bosver arkadasım
İnan sen aynı sekılde davransan bır sanıye idare etmezdi
Üzme kendını hakkında hayırlsıı olsun
Uğrasma yolver gitsinYa bide onceden cok istiyodum tedaviyi umudum vardi.simdi oda bitti bende .tukketti herseyi.
Hepimizin cogu zaman kullandığı kelimeyle ona birşey diyemiyoruz sen idare et tabi bide eşiniz anlatırken kendini de haksız gostermiyordur eminim zaten üzülüyor sinirleniyorsunuz bide millete dert anlatmak gerçekten çok korel bozan birşey babam bizi dayımın hanimlarinipa adımlara şikayet ederdi çok üzülürdüm kimine göre basit görünebilir ama bence bu durum önemli eşinizle sert bi dille konuşup neden rahatsız olduğunuzu uzunca anlatın ve bence artık birşeyler yapmadan beklemeyin gerekirse ailenizin evine gidenin kimin ne dediği değil sizin ne düşü düğünün onemliiAynen ben karistirma dedikce inadina yapar gibi telf bir saat evimizin icinde olani anlatiyo.karsi tarafda beni arayinca yerin dibine giresim geliyor.biktim herkese uzulmeyin hersey olacana varir demekten karsi tarafin alttan al.o sinirlenince sen pofpofla sensin tamam demesinden.en kotusude kadinlarin bu akillari vermesi.
Durduk yere mi bağırıyorum, sen sinirlendiyorsun, beni anlamak istemiyorsun ondan bağırıyorum. Da diyordur o şimdi. Tam bağırırken ağzının orta yerine bi çarpacaksın..
Yok.evet siniri herseye yetiyo.malatyalı mısın?
bir akrabımıza benzettim tarif ettiğiniz kişiyi kendisi çok sinirli aslında iyi biri ama sinirli..