Eşimden bezdim...

Olanı biteni dışarıya aileme ailesine anlatan erkek den nefret ederim en kötüsü de toplumda falan kavga çıkarması ve böyle olanlar kolay kolay değişmez sukur eşim öyle değil ama babam öyleydi yıllardır ne çektik daha cicimaylarinda böyle olmanıza çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunn
Aynen ben karistirma dedikce inadina yapar gibi telf bir saat evimizin icinde olani anlatiyo.karsi tarafda beni arayinca yerin dibine giresim geliyor.biktim herkese uzulmeyin hersey olacana varir demekten karsi tarafin alttan al.o sinirlenince sen pofpofla sensin tamam demesinden.en kotusude kadinlarin bu akillari vermesi.

Of canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun bu durum gerçekten doktorluk tv de böyle Haberleri çok görüyoruz mutlaka destek almalısın ailene sığın NORMAL gelmedi eşinin durumu
Tesekkurler.evet gercekten hala daha uste cikma cabasi.birtek kendu kabullenmiyo davranislarinin normal olmadigini.ona gore sinirlenen herkes yaparmis.evet herkes sinirlenir ama kontrol diyede bisey var.bakalim bir haftada tedaviyi kabul etmezse kaybedecek biseyim yok.

Aynen ben karistirma dedikce inadina yapar gibi telf bir saat evimizin icinde olani anlatiyo.karsi tarafda beni arayinca yerin dibine giresim geliyor.biktim herkese uzulmeyin hersey olacana varir demekten karsi tarafin alttan al.o sinirlenince sen pofpofla sensin tamam demesinden.en kotusude kadinlarin bu akillari vermesi.
Evde nasılmıs önceden evlenmeden önce yanı

Hep annesi o sinirlenınce tam senın dedıgın mı demıs

Benım esımde sınırlıymıs evlenmeden önce

Kayınvalidem ve görümceler hep sen bılırsın sen erkeksın senın dediğin doğru demısler

İlk zamanlar benım davranıslarımı kendıne saygısızlık olarak algıladı

Sonra yavas yavas ona benım eger o haksızsa alttan almayacagımı herseye tamam demeyecegımı sinirin bana sökmeyecegını öğrettim

Şimdi elbet kuzu değil ama bakısımdan anlar

Evde nasılmıs önceden evlenmeden önce yanı

Hep annesi o sinirlenınce tam senın dedıgın mı demıs

Benım esımde sınırlıymıs evlenmeden önce

Kayınvalidem ve görümceler hep sen bılırsın sen erkeksın senın dediğin doğru demısler

İlk zamanlar benım davranıslarımı kendıne saygısızlık olarak algıladı

Sonra yavas yavas ona benım eger o haksızsa alttan almayacagımı herseye tamam demeyecegımı sinirin bana sökmeyecegını öğrettim

Şimdi elbet kuzu değil ama bakısımdan anlar
Evet.izledikleri programi bile gelir gelmezdegistirirler.o erkek erkek adam herseyi soyler der bosver.sinirlenmesin diye yalan bile soylerler kizacagi bisey oldumu .buda ole dusunuyo kendisini hice saydigimi saygisizlik yaptigimi.

"Gitsen bırakmıyor" diyorsunuz, bu bi oyalanma ifadesi. Bekliyorsunuz düzelir diye.
Düzelmeyecek.
Geç kalmadan daha da yıpranmadan gidin, ayrılın.

Evet.izledikleri programi bile gelir gelmezdegistirirler.o erkek erkek adam herseyi soyler der bosver.sinirlenmesin diye yalan bile soylerler kizacagi bisey oldumu
Aynnnennn

Ve işte onlarda aynısını eşlerine yapabıleceklerını sanıyorlar

Sen de hayır değince saygısız kavga seven alttan almayan konumuna düşüyorsun

Bu konuda tavrın net olsun

Sen değil o senı kaybetmekten korksun

Aynnnennn

Ve işte onlarda aynısını eşlerine yapabıleceklerını sanıyorlar

Sen de hayır değince saygısız kavga seven alttan almayan konumuna düşüyorsun

Bu konuda tavrın net olsun

Sen değil o senı kaybetmekten korksun
Evet ben erkegim diyo.ben ne dersem o yapmazsan sorun yaratmaya calisan laf dinlemeyen oluyosun.

Tedavı olmayı kabul etsın etmezse bosver arkadasım

İnan sen aynı sekılde davransan bır sanıye idare etmezdi

Üzme kendını hakkında hayırlsıı olsun
Ugrasmaz bile benim gibi ya onun yaptigi yapsam.sen karini rezil ediyosun .ben yuksek sesle konussam eminim uyarirdi milletin icinde ses tonuna dikkat et diye.

malatyalı mısın?
bir akrabımıza benzettim tarif ettiğiniz kişiyi kendisi çok sinirli aslında iyi biri ama sinirli..

Durduk yere mi bağırıyorum, sen sinirlendiyorsun, beni anlamak istemiyorsun ondan bağırıyorum. Da diyordur o şimdi. Tam bağırırken ağzının orta yerine bi çarpacaksın..

Hepimizin cogu zaman kullandığı kelimeyle ona birşey diyemiyoruz sen idare et tabi bide eşiniz anlatırken kendini de haksız gostermiyordur eminim zaten üzülüyor sinirleniyorsunuz bide millete dert anlatmak gerçekten çok korel bozan birşey babam bizi dayımın hanimlarinipa adımlara şikayet ederdi çok üzülürdüm kimine göre basit görünebilir ama bence bu durum önemli eşinizle sert bi dille konuşup neden rahatsız olduğunuzu uzunca anlatın ve bence artık birşeyler yapmadan beklemeyin gerekirse ailenizin evine gidenin kimin ne dediği değil sizin ne düşü düğünün onemlii

Ben bayağı dayanıklıyım o zaman. Evliliğimin ilk günlerinde bende aynısını yaşadım bu bir rüya olmalı diye düşündüm kötü bir rüya sonüm geldi dedim daha ilk günden millete ne derim ama eşim annesini aradı benimkileride arayacağını söyledi aramadı.ailemi üzmemek için terkedemedim ama şimdi daha iyi.düzelme ihtimali var sizin çabanızla buna gücünüz varsa.ben bana yaptıklarının aynısını ona yaptım anlaması için sağolsun sayesinde çok güçlü oldum gözümüde açtı kendine mi benzedim yoksa :) didişip oturuyoruz.ama çiçek filan göndetmeyide ihmal etmez huy işte.

X