Eşimden bezdim...

Ya inançlı bir insanmısınız bilmiyorum ama sekine duası okuyun mutlaka ben bu kadar sakinleştiren bir dua görmedim. İnternette var türkçe okunuşu. Benim eşim sinirli değil ama sınava girerken çok geriliyor ne zaman okusam baya sakinleşiyor aklınıza geldikçe okuyun eminim etkisin göreceksiniz. Psiolojik tedavi almayı kabul etmiyorsa bunu deneyin kabul ediyorsa mutlaka tedavi gördün hastalık yani bu kadar öfke sinir.

bir insanmısınız bilmiyorum ama sekine duası okuyun mutlaka ben bu kadar sakinleştiren bir dua görmedim. İnternette var türkçe okunuşu. Benim eşim sinirli değil ama sınava girerken çok geriliyor ne zaman okusam baya sakinleşiyor aklınıza geldikçe okuyun eminim etkisin göreceksiniz. Psiolojik tedavi almayı kabul etmiyorsa bunu deneyin kabul ediyorsa mutlaka tedavi gördün hastalık yani bu kadar öfke sinir.[/QUOTE]
Kendide herseyi bilir ama ofkesi siniri dagi devirir o derece.ben ikna edemeyirum tamam diyo ailesinin yaninds sonra badbssayken gerrk yok diyo ama.kardesleri konuscsk artik ikna etmeye caliscsklar

Ee böylede huzurunuz yok

Tedavi olmayı kabul etmıyor düzelmiyor bosanmaya yanaşmıyor

Siz bu adamı çekmeye mi geldiniz dünyaya

Korkmuyorsanız ya duzelsın yada ayrılın
Benim dusuncem de bu ama bosnmak istiyorum diyorum .100 sefer gelir gider son kararin ne der.kardesleti annesi babasi oturup aglayonca yapma etme yikilmasin yuva diyince hadi bidaha derim ama yurumuyo anlatamiyomki onlar yuzeysel bakiyo ama problem ciddi kendilerinde farkinda ama kabullenmiyolar.kendide birakma beni ortaligi yikarim ayaga kaldiririm diyo.onda bile illa bi haraket yapcak .guzel soz tatli dil yok.

bir insanmısınız bilmiyorum ama sekine duası okuyun mutlaka ben bu kadar sakinleştiren bir dua görmedim. İnternette var türkçe okunuşu. Benim eşim sinirli değil ama sınava girerken çok geriliyor ne zaman okusam baya sakinleşiyor aklınıza geldikçe okuyun eminim etkisin göreceksiniz. Psiolojik tedavi almayı kabul etmiyorsa bunu deneyin kabul ediyorsa mutlaka tedavi gördün hastalık yani bu kadar öfke sinir.
Kendide herseyi bilir ama ofkesi siniri dagi devirir o derece.ben ikna edemeyirum tamam diyo ailesinin yaninds sonra badbssayken gerrk yok diyo ama.kardesleri konuscsk artik ikna etmeye caliscsklar[/QUOTE]
Dediğim gibi siz bir deneyin ikna olsa da olmasada okuyun kısa bir şey zaten

T
Kendide herseyi bilir ama ofkesi siniri dagi devirir o derece.ben ikna edemeyirum tamam diyo ailesinin yaninds sonra badbssayken gerrk yok diyo ama.kardesleri konuscsk artik ikna etmeye caliscsklar
Dediğim gibi siz bir deneyin ikna olsa da olmasada okuyun kısa bir şey zaten[/QUOTE]
Tamam .bakacagim.

Edepsizlikten başka birşey değil bununla bir Ömür çekilmez! Ailenizle konuşun onlarla birlikte kesin bir karara varın ya düzelir yada bu evlilik biter....Allah hakkınızda ne hayırlı ise onu versin amin canım üzmeyin kendini

Asiri kiskanc.kimseyle konusmami istemez konussan surat yapar.olmuyacak seyden kavga cikarir.biriyle oturuyum guluyum konuyum.kompleksli.ben erkegim benim sozum gecer ole iste.bana kor sagir dilsiz okuma yazma bilmeyen insan muamelesi yapar.hastaneyr tek gidemem izin alir.biyere gitsrm kendi goturur izin alir.hosuna gitmeyen bayanla konussam bidahs konustugunu gormeyim der gelir kaldirir.kendi dunyasinda kurmus bi duzen

allah sabır versin
insanı katil eder

Bir omur bu adami nasil cekiceksin..iyice bela yani..ayrilsan bi dert devam etsen bi dert..tedavi olmasi sart.ama boyle tipler kabul de etmez ki..bu adama cocuk falan yapma..3 gun sonra da onunla tehdt eder seni.allah yardcn olsun canim

Edepsizlikten başka birşey değil bununla bir Ömür çekilmez! Ailenizle konuşun onlarla birlikte kesin bir karara varın ya düzelir yada bu evlilik biter....Allah hakkınızda ne hayırlı ise onu versin amin canım üzmeyin kendini
Oyle ya hakkimda hayirlisi neyse o.bu sefer ustunu ortmuyecem oturup konuscam ev basimada yikilsa ya tedavi ya ayrilik hergun rezil olmaktansa ayrilir oda bende kurtuluruz.bir degil iki degil 1 ayda tam 4 sefer aileler bi gelir basks sehirden.abiler bi gelir baska sehirden.kardesler keza ole konus konus ayni sey ortada bisey yok bunlar basit seyler iyi olun .ben derim istemiyosan sevmiyosan acikca sole derim cikarim onlara de derim herseye raziyim derim ben karimi seviyorum.ondan memmununbirakmam hop oldu bitti.konisamiyorumda artik surekli ayni seyler.

Oyle ya hakkimda hayirlisi neyse o.bu sefer ustunu ortmuyecem oturup konuscam ev basimada yikilsa ya tedavi ya ayrilik hergun rezil olmaktansa ayrilir oda bende kurtuluruz.bir degil iki degil 1 ayda tam 4 sefer aileler bi gelir basks sehirden.abiler bi gelir baska sehirden.kardesler keza ole konus konus ayni sey ortada bisey yok bunlar basit seyler iyi olun .ben derim istemiyosan sevmiyosan acikca sole derim cikarim onlara de derim herseye raziyim derim ben karimi seviyorum.ondan memmununbirakmam hop oldu bitti.konisamiyorumda artik surekli ayni seyler.
Sanki ilgi toplamak içinde ortalığl velveleye veriyor gibime geldi çokta egoıstçe herkesin işi başından aşkın onun saçmalıklarıyla taa nereleeden geliyor iş ciddiye gelince yok ben eşimi çok seviyorum memnunum bunu artık bırkaç defa daha yapsın kimse ciddiye almaz ve adam yerinede koymaz kendini nekadar basit göstermiş çevresinede ...
:KK43::KK43:

Yengeç ya da Akrep burcu erkeği mi nedir kaç senedir birliktesiniz evlilikten önce de mi böyleydi?

Sanki ilgi toplamak içinde ortalığl velveleye veriyor gibime geldi çokta egoıstçe herkesin işi başından aşkın onun saçmalıklarıyla taa nereleeden geliyor iş ciddiye gelince yok ben eşimi çok seviyorum memnunum bunu artık bırkaç defa daha yapsın kimse ciddiye almaz ve adam yerinede koymaz kendini nekadar basit göstermiş çevresinede ...
:KK43::KK43:
Aynen.artik aileside reddedme derecesinegeldi.onlarda sileriz seni diyolar aklini basina al.doktora git diye.onceleri ailesi toz kondurmuyodu ogullarina simdi onlarda baktiki edepsizligi heryerde yapiyo utanms yok arlanma yok.careleri kalmadi simdi.koskoca 80 yasindaki baba agliyo oglum niye bolesin diye ya.illalah dedirtti.evden cikmax.cikarsak beraber yoksa oturur.calismakta maddiyatta sıkınti yok.durdugu yerde olay cikariyo.

Yengeç ya da Akrep burcu erkeği mi nedir kaç senedir birliktesiniz evlilikten önce de mi böyleydi?
Burcunu bilmiyorum hic bakmadim.evlenmeden once gayet mantikli bi sorun yoktu.ama birden belli etti ayni evde olunca.ama sorunlari varmis kendi akrabalari diyo.zaten demeselerde artik tam anlamiyla tanitti kendini.

Aynen.artik aileside reddedme derecesinegeldi.onlarda sileriz seni diyolar aklini basina al.doktora git diye.onceleri ailesi toz kondurmuyodu ogullarina simdi onlarda baktiki edepsizligi heryerde yapiyo utanms yok arlanma yok.careleri kalmadi simdi.koskoca 80 yasindaki baba agliyo oglum niye bolesin diye ya.illalah dedirtti.evden cikmax.cikarsak beraber yoksa oturur.calismakta maddiyatta sıkınti yok.durdugu yerde olay cikariyo.
Yazık kaç yaşındaki babasını bile düşünmeyip onu kendi deli zırvaları ile üzmekte çekinmiyor yol yakınken kurtulun çok üzücü sende böyle olsun diye evlenmedin ama başka türlüde seninde hayatını zindan edecek zaten kova taştımı bırakacaksın herkesin bi sabır kovası varfır

Burcunu bilmiyorum hic bakmadim.evlenmeden once gayet mantikli bi sorun yoktu.ama birden belli etti ayni evde olunca.ama sorunlari varmis kendi akrabalari diyo.zaten demeselerde artik tam anlamiyla tanitti kendini.
Doğum günü ne zaman bi de ne zaman tanıştınız ne zaman evlendiniz ? Sorunlu bir evlilik biraz astroloji biliyorum şu önümüzdeki iki ay ilişkiler açısından tamam devam dönemi de ona göre yorum yapacağım.

Ailemin yanina bile gitmek istemiyorum sirf bu insanla muhattsp olmayim diye basimi alip gidiyim sonrasi hakliyken haksiz duruma dusmekte var.hersey soylenir arkamdan.biktim yasamaktan sogudum.canimdsn bezdim.
Of canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun bu durum gerçekten doktorluk tv de böyle Haberleri çok görüyoruz mutlaka destek almalısın ailene sığın NORMAL gelmedi eşinin durumu

Olanı biteni dışarıya aileme ailesine anlatan erkek den nefret ederim en kötüsü de toplumda falan kavga çıkarması ve böyle olanlar kolay kolay değişmez sukur eşim öyle değil ama babam öyleydi yıllardır ne çektik daha cicimaylarinda böyle olmanıza çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunn

yolcudur abbas, bağlasan durmaz dıye bi söz var. yada gidenin önünde dağ olsa duramaz:) sen bi gerçekten gitmek iste bak nasıl bırakıyo

X