Ya inançlı bir insanmısınız bilmiyorum ama sekine duası okuyun mutlaka ben bu kadar sakinleştiren bir dua görmedim. İnternette var türkçe okunuşu. Benim eşim sinirli değil ama sınava girerken çok geriliyor ne zaman okusam baya sakinleşiyor aklınıza geldikçe okuyun eminim etkisin göreceksiniz. Psiolojik tedavi almayı kabul etmiyorsa bunu deneyin kabul ediyorsa mutlaka tedavi gördün hastalık yani bu kadar öfke sinir.
bir insanmısınız bilmiyorum ama sekine duası okuyun mutlaka ben bu kadar sakinleştiren bir dua görmedim. İnternette var türkçe okunuşu. Benim eşim sinirli değil ama sınava girerken çok geriliyor ne zaman okusam baya sakinleşiyor aklınıza geldikçe okuyun eminim etkisin göreceksiniz. Psiolojik tedavi almayı kabul etmiyorsa bunu deneyin kabul ediyorsa mutlaka tedavi gördün hastalık yani bu kadar öfke sinir.[/QUOTE]
Kendide herseyi bilir ama ofkesi siniri dagi devirir o derece.ben ikna edemeyirum tamam diyo ailesinin yaninds sonra badbssayken gerrk yok diyo ama.kardesleri konuscsk artik ikna etmeye caliscsklar