Eşimden bezdim...

minikaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
36
11
38
Daha bir sene olmadi evleneli.
esim okadar sinirliki canimdan bezdirdi.herseye bahane bulur.
Hep eksik arar.hic arti yonleri gormez.hep bi acik aramakta.Evde en ufak kavga olsa millete telf acar.Yapma etme desemde anlatamiyorum.Bu huyundan vazgeciremiyorum.
Konusur konusur sonunda ben karimi seviyorum ondan bi sikayetim yok der. Milleti uzduguyle kalir.ve yine tekrarlar.El demez ana baba var demez sokak demez kalabalik dugun dernek demez milletin icinde avazi cikdigi kadar bagirir herkesi basimizs yigar.
Olmuyo bole ben bu sekilde yurutemem insan icine cikacak yuz birakmadin derim.beni canimla tehdit eder.korkmuyorum ama sonuc yine aileler barisma ben seni birakmamlar.sonrasinda kalp kirikligini bile dogru durust yasayamiyorum hemen bi iyi olalim cabalari ama 1 senedir yetti canima.napcagimi sasirdim.bi ruh hastasiyla evliyim ben ya.gitsen birakmiyo kalsan huzur vermiyor.

Yaşlarınız kaç?
Eşiniz başka sorunları varmı?
Çalışıyor musunuz?

Daha yeni evlisiniz. .
Cicim ayı olmalı bu zamanlarda. .

Ne kadarda psikopat bir erkek.
Koşarak uzaklaşın,canınızı kurtarın.Ne demek tehdit ediyor ya ? Psikolojik destek şart.

Yaşlarınız kaç?
Çalışıyor musunuz?

Daha yeni evlisiniz. .
Yaşlarınız kaç?
Çalışıyor musunuz?

Daha yeni evlisiniz. .
30 32 hayir ev hanimiyim.evet sorunlari var ama cozum yoluna gitmiyor.yani bi destek almak istemiyor.kendimiz cozelim diyor.ama onuda beceremiyor.sastim.

Ne kadarda psikopat bir erkek.
Koşarak uzaklaşın,canınızı kurtarın.Ne demek tehdit ediyor ya ? Psikolojik destek şart.
Ailemin yanina bile gitmek istemiyorum sirf bu insanla muhattsp olmayim diye basimi alip gidiyim sonrasi hakliyken haksiz duruma dusmekte var.hersey soylenir arkamdan.biktim yasamaktan sogudum.canimdsn bezdim.

Millete sizin sorunlarinizi kavgalarinizi anlatirken esinide kotuluyor. Sonrada ben esimi seviyorum mu diyor?
Cocukca bir davranis. Kadinlarda bile tahamul edemezken erkeklerde olmasi daha itici.
Ne desem bilemedim kus kalmayi denediniz mi?

evlenmeden önce nasıldı, benim bi arkadaşımın erkek arkadaşı aynen dediğiniz gibiydi kız bırakmak zorunda kaldı değişmiyeceğini tahmin etmişti

Millete sizin sorunlarinizi kavgalarinizi anlatirken esinide kotuluyor. Sonrada ben esimi seviyorum mu diyor?
Cocukca bir davranis. Kadinlarda bile tahamul edemezken erkeklerde olmasi daha itici.
Ne desem bilemedim kus kalmayi denediniz mi?
Ben yapiyum ediyim ama hicbisey olmamis gibi olalim istiyor.bende bu sekildedaha cok uzuluyorum kendime saygim kalmadi.ailerde dahil ettigu icin bu seferde bak ben iyi olmaya calisiyorum o trip atiyo oluyorum.kendilik bisey yok yapan eden o ben unuturum hrrseyi iyi olcak masallar masallar.yine ayni
evlenmeden önce nasıldı, benim bi arkadaşımın erkek arkadaşı aynen dediğiniz gibiydi kız bırakmak zorunda kaldı değişmiyeceğini tahmin etmişti
Cok varkli .guzel konusan kesinlikle ben sorun olursa konusarak cozme taraftariyim.kesinlikle ailerin aranmasi tarafi degilim.beni tembihlemisti boyle seyler yapmayalim diye ams kendi ilk firsatta telf eline aldi.bagiran cagiran kirip doken biri en bastan beri .

Asiri kiskanc.kimseyle konusmami istemez konussan surat yapar.olmuyacak seyden kavga cikarir.biriyle oturuyum guluyum konuyum.kompleksli.ben erkegim benim sozum gecer ole iste.bana kor sagir dilsiz okuma yazma bilmeyen insan muamelesi yapar.hastaneyr tek gidemem izin alir.biyere gitsrm kendi goturur izin alir.hosuna gitmeyen bayanla konussam bidahs konustugunu gormeyim der gelir kaldirir.kendi dunyasinda kurmus bi duzen

Arkadaşım sen ölmüşssünde ağlayanın yok

Niye yapıyosun nıye cekiyosun bu işkenceyi

Öldürürüm tehtıyliyle seni sindirmiş anlaşılan

Bir yolunu bul kurtar kendını

Milletin bana aciyarak bakmadan.sabret kizim buda bole sinirli deyip alttan al muhabbetlerin nasihatlarinda sıkıldim.herkese dert anlatmaktan.annem babam olmaz yurumuz bu evlilik yurutmek istiyosan tedavi ol .kizimiz bizimle dursun sonra bakariz diyo.yok diyo bu seferde .kendi ailesinide benimkileride biktirdi

Ya inançlı bir insanmısınız bilmiyorum ama sekine duası okuyun mutlaka ben bu kadar sakinleştiren bir dua görmedim. İnternette var türkçe okunuşu. Benim eşim sinirli değil ama sınava girerken çok geriliyor ne zaman okusam baya sakinleşiyor aklınıza geldikçe okuyun eminim etkisin göreceksiniz. Psiolojik tedavi almayı kabul etmiyorsa bunu deneyin kabul ediyorsa mutlaka tedavi gördün hastalık yani bu kadar öfke sinir.

Arkadaşım sen ölmüşssünde ağlayanın yok

Niye yapıyosun nıye cekiyosun bu işkenceyi

Öldürürüm tehtıyliyle seni sindirmiş anlaşılan

Bir yolunu bul kurtar kendını
Ondan korkmuyorum.benim icin biten biter baba evine dondimu bidaha cikmam ama huzur vermem diyo.size.

Ondan korkmuyorum.benim icin biten biter baba evine dondimu bidaha cikmam ama huzur vermem diyo.size.
Ee böylede huzurunuz yok

Tedavi olmayı kabul etmıyor düzelmiyor bosanmaya yanaşmıyor

Siz bu adamı çekmeye mi geldiniz dünyaya

Korkmuyorsanız ya duzelsın yada ayrılın

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…