Esimdeki tembellik

Terzi kendi sökügünü dikemezmiş. Evin yapılacak tamir işlerine çagırın usta gelsin yapsın. Ben en son çòzümü böyle bulmuştum. Evde envayi çeşit takım taklavat var yapacak insan yok. var da yapan yok. Parayla yaptırın birine boşverin.

Valla ben benimkine tembel diyordum ama sizinkinin yanında benimki atom karınca. Ustayı çağırıp yaptırmak mantıklı görünüyor. Yada sizde yemek filan yapmayın bakalım ne olcak.

Valla ben benimkine tembel diyordum ama sizinkinin yanında benimki atom karınca. Ustayı çağırıp yaptırmak mantıklı görünüyor. Yada sizde yemek filan yapmayın bakalım ne olcak.
Yemeği filan hic dert etmez. Yemekleri çok güzel oluyor mutlu bile olur eminim. Evi yemizlemesem her yer başını alıp gitse ne oluyor bu eve demez. Temizlik yapmaya kalksam o evdeyken asla yaptırmaz boşver boyle kalsın, ne gerek var yapma ya gel yatalım der. O derece yani

merhabalar daha yeni evlendik. eşim tarih öğretmeni ama ataması zor olan bi bölüm. üniversitede okutmanlık için basvurusunu yaptı atama bekliyoruz ordan ales puanı gerkıyor bunun içinde. ama eşim ders çalışmadı doğru duzgun ben defalarca çalış dememe rağmen o telefonda arabalara baksın facebookta video izlesin onlarla oyalandı bende sinir oluyorum. bu çalıştığı yerden de çıkartabilirler. umursamaz bi dünyada bu erkeklerin genelinde mi var böyle umursamamazlık anlamadım sorumsuzluk yok verilen görevi hakkıyla yapar ALLAH için ama en önemli konuda umursamaz davranıyor buda benim sinirime dokunuyor. geleceği için bişey yapmıyor olursa olur olmazsa olmaz havasında bende surat yapıyorum bu sefer ben suçlu oluyorum nasıl davranacagımı bilemiyorum ne yapmalıyım bilemiyorum gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…