eşim evlendiğinde 70 kiloydu zayıftı epeyce boyu 179 evlendikten sonra ben ona çok yemek verdim sanırımşuan 82 kilo doktor 30-35 li yaşlarında daha kötü olmaması için sadece kilo vermesini önermiş eğer çok ilerlerse maske vereceğiz demiş 2 haftadır diyette akşam yemiyor ama iş yerinde yağlı yağlı seyler yiyormuş sırf dışardan yemesin diye sabah kalkıp ona işe giderken seyyar yemek ve kahvaltı hazırlıyorum o halen yiyor dün fena oldu artık kalbine baskı yapıyor çok yemek yemek ve yemekten sonra hemen uyukluyor çok üşengeç kalk yürüyüş yapalım diyorum e uyuyor her yere arabayla gidiyor her an kaza yapacak diyede korkuyorum ki çok da kaza yapıyor geçenlerde trafikteyiz ben sürekli konuşuyorum uyumasın diye birden dedi araba geri geri gidiyor korktum o sırada ışıkta durmuşuz eşim uyumuş galiba 1 dakka etraftakiler ilerlediği bizde durduğumuz için yanında geçen arabaya bakmış arabayı geri gidiyor sanmış bende fark etmedim sızdığını ama gözü açık uyuyor sabah uykusuz kalkıyorum gece boyunca uyuduğu halde hiç uyumadım çok uykusuzum diyor benide rahatsız etmek istemiyor bazen istersen salonda yatarım diyor ama sırf horluyor diye salona da adam konulmaz ki aynı durumda bende olabilirdim üzülüyorum o da üzülüyor gece horlamamak için elinden geleni yapıyor bir keresinde ağzını bantlamaya çalışıyordu dedim napıosun hiç sesim çıkmayacak diyor canım benim o beni huzursuz etmemek için kendini mi boğacaksın dedim seni her türlü seviyorum dedim bu hafta bikaç yerden daha randevu aldım somnus uyku hastalıkları merkezi varmış araştırdım bir de oraya götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?