aslında şimdi bebekte istememeye başladım onun bu halini görünceSorumsuz bir adamdan neden 2. bebeği istediğinizi anlamadım.
aslında şimdi bebekte istememeye başladım onun bu halini görünce
Bebek neden istiyorsun tekrar anlamadim adam istemek zorundada degil iyide yapiyor evliliginiz cok kotu degil ama bazi taslar eksik zaten belli bunu duzeltmeyi dusunmek yerine neden bebek dusunuyorsun[/QUOT eşim ikinciyi istemek zorunda değil evet ama neyi istediğini bilmiyorumki değişik bir insan
onun neye zafı var inanın billemiyorum çok değişik bir insan hem uysal hem değil hisiz gibi, konuşuyorum tamam her şey senin istediğin gibi olsun diyor hep bildiğini yapıyorO zaman sıkıntılarınızı konuşun,sakinlikle,duygusallıkla,eşinizin zaaflarını bilirsiniz onun dilinden anlatabilirsiniz derdinizi.
yok çocuk olduktan sonra seviyor 5 tanede doğursam sever ama sevmek yetmiyor biraz ince düşünmek gerekiyor manevi de destek olmak gerekiyor oda onda yokailenizi buyutmek cocugunuza kardes istemek en dogal hakkiniz.bende severim genis aileleri.ama esiniz deger vermiyen biri.sadece cocuklariniz uzulur babam bizi sevmiyor diye.sizin icin dua etmekten baska birsey gelmez elimden.allah yardimciniz olsun
belki dediğin gibidir değişmez bu saatten sonra. ben evlendiğimizden beri onun sıkıntılarına kol kanat germişim görememişim onun sorumsuz olduğunu 17 yaşımda evlendim şimdi 29 yaşımdayım 12 yıllık evliyim yorgun hissediyorum kendimi biraz sevgi istiyorum hiç değilse sadakatBu saatten sonra eşin değişmez ki.
Evliliğin başından beri böyleyse senin de alışman lazımdı bu hareketlerine
Bunca sene böyle devam etmiş, şimdiden sonra beklentilerini yükseltmen olmaz.
İkinci çocuğu istememesinin de vardır bi sebebi, konuştunuz mu hiç?
aslında açık özelimiz güzelimiz pek olmuyor yediğime içtiğime giydiğime karışmaz ben bir şey istesem hemen alır ama ne beni nede oğlunu keşfetmez neden hoşlanıyorlar ne istiyorlar neye üzülüyorlar neden korkuyorlar. çalışmıyordu itekledik çalıştı şimdi onun dışında birşey yapmıyor be adam sen aileni mutlu etmeyeceksen nediye çalışıyorsun kendi ailesinden birisi haksız yere bana karışsın hiç gıkı çıkmaz savunmaz sadece ailesi değil dışardan kim olursa olsun ben istiyorumki ailesini bir korusun kollasın sahip çıksın var olduğunu hissettirsin sanki biz umuru değiliz göğsümde bir şişlik var doktor araştırılsın dedi onun hiç umuru olmadı diğer bir doktor önemli birşey olmayabilir dedi o hemen ona inandı şimdi ise o şiş olan yer daha şişti onun yüzünden doktora gitmek istemiyorum çocuğumuda onun bu düşünemeyen aklıyla bırakıp ölmek istemiyorumBu durumu ına bi anlatsan açıkca.
ona anlatıyorum açıkça ya haklısın sen çok iyi bir insansın diyor herşeye tamam diyor sonra yine bildiğini yapınca ben üzülüyorum kızıyorum bu sefer yüzüme bön bön bakıyor yanlız sadece çocuk konusunda değil hayatın bir sürü sorunları var hiç birinde bize sahip çıkmıyor hani hissedersin ya eşimle üstesinden geliriz yada üzüldüğünde çöktüğünde seni elinden tutup teselli sözcükleriyle kaldırır ama ne yazıkki bu adamın umursamaz rahat hali beni ondan koparmaya başladı en doğal hakkım değilmiya kocamın değerlisi olmak istiyorum yapılan hataların bir özrü olmalı oda yok babam 50 yaşında annemin bir bakışından anlar ya değer verir evliliktir bu kavgada olur barışmakta bizde barışma yok ne zaman mecbur kalsak o zaman konuşuyoruz ve konuşulmadan kapanan konular benim içimde yara olarak kalıyor millete kavga bazen tatlı geliyor barışırken güzel oluyor diye bizde yokBu durumu ına bi anlatsan açıkca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?